Metropolitan State University Saint Paul

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pääkaupunkiseudun historia ja tehtävä

Vuodesta 1971 lähtien Metropolitan State University on sitoutunut vastaamaan Minneapolis – Saint Paulin ihmisten korkeakoulutuksen tarpeisiin. Olemme täysin akkreditoitu, kattava yliopisto ja jäsen Minnesotan osavaltion korkeakoulujärjestelmässä.

Yliopiston tehtävät

Metropolitan State University on kattava kaupunkiyliopisto, joka on sitoutunut vastaamaan kaksoskaupunkien ja suuremman pääkaupunkiseudun korkeakoulutuksen tarpeisiin.

Yliopisto tarjoaa saatavana olevaa, korkealaatuista taiteellista, ammatillista ja jatko-opetusta pääkaupunkiseudun kansalaisille ja yhteisöille painottaen jatkuvasti vajaapitoisia ryhmiä, mukaan lukien aikuiset ja värejä harjoittavat yhteisöt.

Elinikäisen oppimisen yhteydessä yliopisto rakentaa kansallista mainettaan innovatiivisissa opiskelijakeskeisissä ohjelmissa, jotka mahdollistavat erilaisista taustoista tulevien opiskelijoiden koulutustavoitteiden saavuttamisen.

Yliopisto on sitoutunut akateemiseen huippuosaamiseen ja yhteisökumppanuuksiin opetussuunnitelman, opetuksen, apurahojen ja palvelujen avulla, jotka on suunniteltu tukemaan kaupunkien tehtävää.

Yliopiston visio

Metropolitan State University, Minnesota State College and University Systemin jäsen, tulee olemaan Twin Citiesin pääkaupunkiseudun johtava kaupunki-, julkinen ja kattava järjestelmäyliopisto, joka tarjoaa korkealaatuisia, edullisia koulutusohjelmia ja -palveluja opiskelijakeskeisessä ympäristössä. .

Metropolitan Statein tiedekunnat, henkilökunta ja opiskelijat heijastavat alueen rikkautta, rakentavat kulttuurisesti pätevän ja rasisminvastaisen oppimisyhteisön ja osoittavat vankkumatonta sitoutumista kansalaisyhteiskuntaan.

Yliopiston arvot

erinomaisuus

Koulutuksesi on oltava parasta. Koska et sijoita vain rahaa, sijoitat aikaa ja intohimoa. Joten asetamme etusijalle innovatiivisten ja korkealaatuisten koulutustapojen tarjoamisen ohjaajilta, jotka ovat alansa asiantuntijoita. Emme vain auta sinua ansaitsemaan tutkintoa. Autamme sinua valmistautumaan tulevaisuuteen.

Sitoumus

Olemme kytketty yhteisöömme ja osallistumme aktiivisesti sen menestykseen. Teemme yhteistyötä alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa, jotta voimme tarjota opiskelijoille todellisia oppimiskokemuksia. Ja tarjoamme itsemme resurssina paikallisille ryhmille, jotka työskentelevät paikallisen yhteisömme parantamiseksi.

Monimuotoisuus ja osallisuus

Juhlimme ja sisällytämme kaikki äänet pyrkimykseemme korkealaatuiseen korkeakoulutukseen. Arvostamme kaikenlaista monimuotoisuutta riippumatta etnisestä alkuperästä, uskonnollisista tai seksuaalisista mieltymyksistä, tulotasosta, oppimistavasta tai akateemisesta alueesta. Kaikki ovat tervetulleita. Kaikki arvostetaan.

Avoin, kunnioittava ilmasto

Opiskelijat oppivat paremmin turvallisessa, avoimessa ja kunnioittavassa ympäristössä. Löydät yhden täältä. Kannustamme opiskelijoita ja opettajia käymään mielekkäitä keskusteluja, joissa otetaan huomioon erilaiset näkökulmat ja näkökulmat. Ne tarjoavat runsaasti kokemuksia ja terveellisen viestintämallin, jonka opiskelijat voivat tehdä urallaan.

eheys

Rehellisyys ei ole yksisuuntainen katu. Joten niin paljon kuin odotamme opiskelijamme käyttäytyvän rehellisesti, eettisesti, vaadimme myös samaa itseltämme. Olemme läpinäkyviä toiminnassamme. Varmistamme, että kaikki äänet kuullaan. Ja olemme vastuussa teoistamme. Ansaitset mitään vähemmän.

Sijainnit

Pyhä Paavali

Osoite
East 7th Street,700
55106 Pyhä Paavali, Minnesota, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin