Michigan State University College of Natural Science

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Michigan State Universityn luonnontieteiden korkeakoulussa (NatSci) asuu 29 biologian, fysiikan ja matematiikan laitosta ja ohjelmaa.

Korkeakoulun keskimääräiset tutkimusmenot ovat 57 miljoonaa dollaria vuodessa ja tarjoavat samalla maailmanluokan koulutusmahdollisuuksia yli 5700 perustutkintoa suorittavalle päätoimialalle ja lähes 1000 jatko-opiskelijalle. NatSci: hen liittyy yli 800 tiedekunnan ja akateemista henkilökuntaa ja yli 63 000 elävää alumnia ympäri maailmaa.

Yliopistoa johtaa Dean Phillip M.Duxbury. Rahoitukseen, budjettiin, tutkimukseen, opiskelija-asioihin, hallintoon, kehittämiseen ja viestintään liittyvistä hallinnollisista asioista ota yhteyttä dekaanin viraston asianomaiseen osastoon.

NATSCI-VISIO, MISSIO, ARVOT

Michigan State University College of Natural Science (NatSci) on sitoutunut luomaan turvallisen, yhteistyöhön perustuvan ja tukevan ympäristön, jossa erot arvostetaan ja kaikilla NatSci-yhteisön jäsenillä on mahdollisuus kasvaa ja menestyä.

Seuraava on yliopiston visio, tehtävä ja arvot, jotka NatSci-yhteisö on luonut ja vahvistanut:

NÄKEMYS:

Kukoistava planeetta ja terveelliset yhteisöt tieteellisten löytöjen avulla.

TEHTÄVÄ:

Voit hyödyntää löytöjä, innovaatioita ja kollektiivista kekseliäisyyttämme tietämyksen edistämiseksi luonnontieteissä. Tasapuolisten, osallistavien tutkimus-, koulutus- ja palvelukäytäntöjen avulla annamme opiskelijoille, henkilökunnalle ja henkilökunnalle mahdollisuuden ratkaista haasteita monimutkaisessa ja nopeasti muuttuvassa maailmassa.

PERUSARVOT:

OSALLISUUS

Edistä turvallista, tukevaa, vieraanvaraista yhteisöä, joka arvostaa monimuotoisuutta, kunnioittaa eroja ja edistää kuuluvuutta. Sitoudumme tarjoamaan tasapuoliset mahdollisuudet kaikille.

INNOVAATIO

Kehitä luovuutta ja mielikuvitusta etsimällä uutta tietoa ja oivalluksia. Etsimme yksilöllisten ja yhteistyöhön perustuvien pyrkimysten avulla uusia ratkaisuja nykyisiin ja tuleviin luonnontieteiden haasteisiin.

AVOIMUUS

Sitoutu rehellisyyteen ja avoimuuteen. Kuuntelemalla ja olemalla avoimia muille näkökulmille luomme luottamuksen ympäristön, jossa ideoita jaetaan vapaasti ja niistä keskustellaan.

AMMATTILAISUUS

Pyrimme huippuosaamiseen, eheyteen ja korkeisiin eettisiin vaatimuksiin. Pidämme itseämme ja toisiaan vastuullisina näille odotuksille kunnioittavasti ja rakentavasti.

Sijainnit

East Lansing

Osoite
Farm Lane,288
48824 East Lansing, Michigan, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin