Michigan State University College of Osteopathic Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1964 osteopaattiset lääkärit, jotka työskentelivät yhteistyössä Michiganin osteopaattisten lääkäreiden ja kirurgien yhdistyksen kanssa, onnistuivat hankkimaan peruskirjan osteopaattisen lääketieteellisen korkeakoulun perustamiseksi Michiganiin. Alkuperäinen Michigan College of Osteopathic Medicine sijaitsi Pontiacissa ja otti ensimmäiset opiskelijansa vastaan vuonna 1969.

Samana vuonna valtion lainsäätäjä antoi julkisen lain 162, jossa täsmennettiin, että "Osteopaattisen lääketieteen koulu perustetaan ja sen tulee sijaita valtion opetuslautakunnan määrittelemällä valtion yliopiston olemassa olevalla kampuksella, jossa on olemassa koulu tai korkeakoulu. lääke."

Tämän lainsäädännön noudattamiseksi korkeakoulun peruskirja siirrettiin Michiganin osavaltion yliopiston hallintoneuvostolle ja korkeakoulu siirrettiin Fee Halliin East Lansingin kampuksella vuonna 1971. Siihen aikaan se tunnettiin nimellä Michigan State University College of Osteopathic Medicine .

Vuodesta 2009 lähtien korkeakoulu on toiminut mallin mukaan "Yksi korkeakoulu, kolme sivustoa". Näihin sivustoihin kuuluvat East Lansing sekä sijainnit Kaakkois-Michiganissa: Detroitin lääketieteellinen keskus Detroitissa ja Macombin yliopistokeskus Clintonin kaupungissa koti noin kolmannekselle jokaisesta ilmoittautuneesta luokasta.

Osteopaattisen lääketieteen korkeakoululla on vakiintunut verkosto yhteisön opetussairaaloista koko Michiganissa. Tämä verkosto tunnetaan osavaltionlaajuisena kampusjärjestelmänä (SCS), ja se oli alkuperäinen malli osteopaattiselle tutkijatohtorille tai OPTI: lle. American Osteopathic Association on akkreditoinut SCS: n OPTI: ksi, ja sillä on tällä hetkellä institutionaalinen akkreditointi akkreditointineuvostossa (Graduate Medical Education) tai ACGME: ssä. Yhteistyössä kollegion kanssa SCS-residenssiohjelmat johtavat maata akkreditoinnin saavuttamisessa ACGME: n nojalla.

Nykyään yli 300 osteopaattista opiskelijaa valmistuu vuosittain osana tehtäväämme tuottaa perusterveydenhuollon lääkäreitä valtiolle. Kollegio saa myös enemmän tutkimusrahoitusta kansallisilta terveyslaitoksilta kuin mikään muu maan osteopaattinen korkeakoulu.

Sijainnit

East Lansing

Osoite
Wilson Road,965
48824 East Lansing, Michigan, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: