Michigan State University College of Veterinary Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Eläinlääketieteen kursseja on opetettu MSU: ssa laitoksen perustamisesta vuonna 1855. Eläinlääketieteen korkeakoulu perustettiin virallisesti neljän vuoden tutkintotodistusohjelmana vuonna 1910.

Nykyään yliopistoon kuuluu neljä biolääketieteen osastoa - mikrobiologia ja molekyyligenetiikka, patobiologia ja diagnostiset tutkimukset, farmakologia ja toksikologia sekä fysiologia; kaksi kliinistä osastoa - suurten eläinten kliiniset tieteet ja pieneläinten kliiniset tieteet; kaksi palveluyksikköä - eläinlääketieteellinen keskus ja eläinlääketieteellinen diagnostiikkalaboratorio; ja useita tutkimuskeskuksia.

Eläinlääketieteen tohtorin tutkinto-ohjelman lisäksi korkeakoulu tarjoaa myös eläinlääketieteellisen hoitotyön sertifikaatti- ja kandidaatin tutkinto-ohjelmia sekä syventäviä (maisteri- ja filosofian tohtori) ohjelmia.

Eläinlääketieteen korkeakoululla on onni, että sillä on erinomainen tiedekunta, joilla kaikilla on eläinlääketieteen tohtorin tutkinto ja / tai filosofian tohtorin tutkinto. Lähes kaikki American Veterinary Medical Associationin tunnustamat erikoislautakunnat ovat edustettuina tiedekunnassa. Monet näistä tiedekunnan jäsenistä ovat alansa johtajia sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Michiganin osavaltiolla on pitkäaikainen sitoutuminen yhtäläisiin mahdollisuuksiin, myönteiseen toimintaan ja monikulttuurisuuteen. Eläinlääketieteen korkeakoulu on saavuttanut kansallisen tunnustuksen johtajuudestaan aliedustettujen ryhmien kannustamista edeltävillä, ammatillisilla ja syventävillä opintoilla sekä tiedekunnan monimuotoisuuden lisääntymisessä.

Erityiset mahdollisuudet vanhemmille ja ammattimaisille opiskelijoille osallistua kansainväliseen eläinlääketieteelliseen toimintaan lisäävät entisestään eri kulttuurien arvostusta. Itse asiassa korkeakoulussa on runsaasti kansainvälistä kokemusta ja mahdollisuuksia sekä opettajille että opiskelijoille. Lähes 300 korkeakouluun liittyvää henkilöä on ollut mukana toiminnassa 36 maassa. Erityisrahasto tarjoaa varoja opiskelijoiden ulkomaanmatkojen tukemiseen.

Eläinten maatalouden ja seuralaiseläinten runsaus ja moninaisuus Michiganissa tarjoaa korkeakoululle yhden maan suurimmista kliinisistä ja diagnostisista tapauksista. Tämä suuri tapausten määrä lisää huomattavasti koulutus- ja tutkimusmahdollisuuksia.

Kollegio ottaa vakavasti myös velvollisuutensa vastata yhteiskunnan tarpeisiin kliinisten palvelujen ja koulutuksen lisäksi. Korkeakoululla on asiantuntemusta kansanterveydestä, biolääketieteellisestä ja vertailevasta lääketieteellisestä tutkimuksesta, ekosysteemien ja ympäristön hallinnasta sekä monipuolisista globaalista ruokajärjestelmästä koostuvista osa-alueista. College tukee myös keskeisiä eläinten terveyttä koskevia ohjelmia, joita toteuttavat sekä Michiganin maatalousministeriö että Yhdysvaltain maatalousministeriö.

Sijainnit

East Lansing

Osoite
Wilson Road,784
48824 East Lansing, Michigan, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: