Midway University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

* Yliopistomme vastaus Covid-19: lle

Midway University suunnittelee jatkavansa kampuksella, henkilökohtaisella opetuksella ja asuinoperaatioilla lukuvuonna 2020–21. Aloitamme luokat maanantaina 17. elokuuta 2020, alun perin suunnitellulla tavalla.

Olemme jo ottaneet käyttöön laajoja uusia käytäntöjä ja teemme kampuksella muutoksia varmistaaksemme turvallisen etäisyyden luokkahuoneissamme, asuinhuoneissa, ruokasalissa, työtiloissa, urheilutilat (mukaan lukien uusi Hunter Field House) ja muissa yleisissä tiloissa.

Vaikka Kentuckyn osavaltiossa on tällä hetkellä vakaa ja alhainen tartuntamäärä, olemme sitoutuneet auttamaan kansainvälisiä opiskelijoitamme ja tarjoamme poikkeuksellisesti verkko-etäopiskeluvaihtoehtoa. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja syksyn lukukauden verkkovaihtoehdosta.

Yleiskatsaus

Midway University , joka sijaitsee Midwayssä, Kentuckyssa, on yksityinen voittoa tavoittelematon taiteiden korkeakoulu, jonka perusti vuonna 1847 tohtori Lewis L. Pinkerton ensimmäisenä kouluna Yhdysvalloissa, joka palvelee orpoja ja heikommassa asemassa olevia naisia. Vuosien mittaan koulu kehittyi ja siitä tuli Pinkerton High School, Midway Junior College, Midway College ja 1. heinäkuuta 2015 Midway University .

Nykyään Midway University tarjoaa johtavia koulutusmahdollisuuksia miehille ja naisille, jotka haluavat jatkaa koulutustaan. Pääkampus tarjoaa ainutlaatuisen oppimis-, elinmahdollisuuden opiskelijoille, jotka hakevat perustutkintoaan. Midway tarjoaa myös perus- ja jatko-ohjelmia nopeutetussa muodossa, jossa opiskelijat osallistuvat tunteihin illalla tai verkossa.

Midway University on jo kauan ollut tunnettu erinomaisuudestaan kaikkialla Kentuckyssa ja sen ulkopuolella myös liiketoiminnan, hevosopintojen, sairaanhoidon / terveydenhuollon ja opettajankoulutuksen ohjelma-alueilla. Yli 30 suurten yhtiöiden ja keskittymisalueiden kanssa ohjelmasi vastaavat alueen työvoimatarpeita ja soveltuvat moniin liiketoimintasegmentteihin.

Yliopisto on hyväksytty myöntämään assosiaatio-, ylioppilastutkinnon ja maisterin tutkinnot.

Olemme yksityinen, vapaisiin taiteisiin perustuva instituutti, jolla on uraan keskittyvät suuret yhtiöt. Tarjoamme perinteisiä lukukauden perus- ja jatko-ohjelmia sekä nopeutettuja ilta- ja online-perus- ja jatko-ohjelmia. Opiskelijamme ovat kaikkialta Yhdysvalloista ja monista kansainvälisistä maista. Tarinamme on ainutlaatuinen, joka syntyi ideasta kouluttaa orpoja naisia.

Kaunis kampuksemme sijaitsee 200 hehtaarilla Midwayllä, Kentucky, Woodford County ja on toimiva hevostila. Vain viidentoista minuutin päässä Lexingtonista, meidän kampuksemme sijaitsee Kentuckyn kansainvälisesti tunnetun hevosmaan keskustassa, ja sitä ympäröivät jotkut maailman puhdasrotuisista maatiloista.

Midway, Kentucky on viehättävä, historiallinen kaupunki, jonka rautatieyhtiö perusti 1830-luvulla. Juna kulkee edelleen kaupungin ja kampuksen kautta päivittäin. Keskusta keskusta tunnetaan alueellisena ruokailukohteena ja sen ainutlaatuisista putiikkeista, jotka vetävät kävijöitä päivittäin.

Midway University isännöi kampuksella jokaisen lukukauden opiskelijoillemme, ja monet ovat avoinna Midway-yhteisölle. Joka kesä Midway University ja Renaissance Midway, voittoa tavoittelematon yhteisöorganisaatio, isännöivät Francisco's Farm Arts Festival -tapahtumaa, joka on tuomarin taiteen festivaali. Kahden päivän festivaalin aikana kampukselle tulee vuosittain yli 5000 kävijää.

Tehtävänanto

Midway University houkuttelee ja haastaa opiskelijoita saavuttamaan yksilöllisen kasvun, vastuullisen kansalaisuuden ja merkityksellisen uran henkilökohtaisen koulutuskokemuksen kautta. (Hyväksytty 8. marraskuuta 2018)

Visio

Midway University on elinvoimainen ja monipuolinen instituutti, joka on sitoutunut akateemiseen huippuosaamiseen ja yksilölliseen kasvuun.

arvot

Midway University edistää kristillisen kirkon (Kristuksen opetuslapset) yhteisiä arvoja ja heijastaa perustajamme, tohtori LL Pinkertonin uskomuksia. Nämä arvot sisältävät:

  • Kaikkien ihmisten arvokkuuden arvostaminen
  • Toimimme rehellisesti ja vastuullisesti
  • Itsen tarkasteleminen osana yhteisöä
  • Elävä elämä globaalissa tilanteessa
  • Palvelun tarjoaminen muille
  • Elinikäisen oppimisen jatkaminen

Akkreditointi

Midway University on akkreditoinut Midway University eteläisen liiton ja koulujen toimikunnan myöntämän apulaisprofessorin, ylioppilastutkinnon ja maisterin tutkinnot. Ota yhteyttä korkeakoulujen komissioon numeroon 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 tai soita 404.679.4500, jos sinulla on kysyttävää Midway University akkreditoinnista. (Tarkistettu helmikuu 2013)

Ohjelman akkreditointi on seuraava:

Hoito-ohjelmat

ADN-, BSN- ja MSN-hoitotyöohjelmat on akkreditoinut Nursing, Inc: n (ACEN) koulutuksen akkreditointitoimikunta, 3343 Peachtree Road NE, Suite 850, Atlanta, GA 30326, Puhelin 404.975.5000, Faksi 404.975.5020 (www .acenursing.org)
Midway University ADN-ohjelman on hyväksynyt Kentuckyn hoitotyölautakunta (KBN), 312 Whittington Parkway, Louisville, KY 40222, puhelin 800.305.2042, faksi 502.696.5762 (www.kbn.ky.gov).

Koulutusohjelmat

Kentucky Education and Professional Standards Board (EPSB), 100 Airport Road, 3. kerros, Frankfort, KY 40601, puhelin 502.564.4606, faksi 502.564.7080 (www.kyepsb.net).

Opiskelijaelämä

Midway-opiskelijoilla on mahdollisuus kokea ainutlaatuinen yliopistokokemus. Opiskelijoillamme on pääsy pienille luokille ja suurille tutkijoille, jotka asuvat kampuksella tai jopa työmatkalla, mutta he saavat myös ystäväverkoston ja todellisen yhteisöllisyyden. Opiskelijamme kokemasta läheisyydestä tulee perusta kestävälle ystävyydelle sekä siteille, joita he muodostavat tiedekunnan ja henkilökunnan kanssa.

Asuinympäristö

Midwayn Residence Life -osasto on keskittynyt luomaan vahvan ja sitoutuneen oppijayhteisön. Asumalla kampuksella, on vilpitön toivomme, että omaksut kehityksesi täysin luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Yhteisöllisyyteen voi tulla ainutlaatuisia haasteita, mutta hämmästyttäviä etuja ystävyydestä, kasvusta ja yhteydestä. Aikanaan, kun asut kanssamme, pyrimme tukemaan sinua akateemisesti, sosiaalisesti, henkilökohtaisesti ja henkisesti.

Opiskelijoille on tarjolla kolme asuinsalia, jotka ovat tarkoitettu kampuksen asumiseen - Buster Hall, Belle Wisdom ja Pinkerton Hall. Tukeaksemme sinua, meillä on Resident Assistentit, jotka asuvat jokaisessa kerroksessa. Nämä keskitieopiskelijat ovat omistautuneet yhdistämään teidät muihin asukkaihin ja kampukseen kiinnostavan ja luovan toiminnan kautta. Ammattimainen pysyvä johtaja asuu myös jokaisessa rakennuksessa ja työskentelee tuntemaan jokaisen opiskelijan rakennustapahtumien ja henkilökohtaisten keskustelujen avulla. Asukassistentti ja johtajasi ovat täällä sinua varten.

Sijainnit

Puolivälissä

Osoite
Midway University,
512 E. Stephens St.

KY 40347 Puolivälissä, Kentucky, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin