Mississippi College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mississippi College, sidoksissa Mississippi Kastajan yleissopimuksen, on yksityinen, co-opetus, Christian University taiteet ja tieteet. Koska vanhin korkeakoulun oppimisen Mississippi, MC on pitkä historia sitoutumista akateemista huippuosaamista ja Kristuksen asialle.

Visiomme

Visiomme on olla tunnettu yliopiston tunnustettu akateemista huippuosaamista ja sitoutumista Kristuksen asialle.

Historiamme

Mississippi College perustettiin vuonna 1826 ja on vanhin korkeakoulun oppimisen osavaltiossa Mississippi.

Miksi MC?

RAHAA Magazine sijoittui äskettäin MC # 12 niiden luettelo "20 parhaaksi Private Colleges Merit Aid" Mississippi College on valtion suurin yksityinen yliopisto, jossa on yli 5000 opiskelijaa. Vuonna 1831, MC tuli ensimmäinen yhteiskoulu college Yhdysvalloissa myöntää määrin nainen. Mississippi College on edullisempaa kuin uskotkaan meidän pienempi opetusta ja antelias apurahaohjelma. MC palkinnot noin $ 53 miljoonaa apurahoja ja taloudellista tukea vuosittain. MC tarjoaa yli 80 perustutkintoa vaihtoehtoja, yli 15 jatko-tutkinto-ohjelmia, ensimmäisen luokan Law School, lääkäri avustaja ohjelman ja enemmän. 16: 1 opiskelija-tiedekunnan suhde. Tulet huomaamaan, että tutkinto Mississippi College pitää paino työnantajien ja voi ponnahduslauta sinut minne tahansa haluat mennä. MC opiskelijat saavat hyväksymisen lääketieteellisen koulun yli kaksinkertainen kansalliseen keskiarvoon verrattuna. Lähes 100% Hoitotieteen valmistuneet työllistyvät kolmen kuukauden kuluessa valmistumisesta. International Mission Board riveissä MC kuin top 10 koulussa, josta lähetyssaarnaajien jatko ja ovat alle nimittämistä. MC opiskelijoita vapaaehtoistyötä yli 30000 tuntia vuodessa.

Meidän ylioppilaskunnassa koko, alhaiset läsnäolo, ja vahva akateeminen maine, MC on harvinaista löytää alalla kristillisen korkeakoulutuksen. Tavoitteenamme on valaa Kristuksen kaikilla osa kulttuuria - luokkahuoneessa, koko kampuksella elämä, ja sydämissä opiskelijoille.

Sijainnit

Jackson

Mississippi College

Osoite
200 S Capitol St,
Clinton, MS 39058

39058 Jackson, Mississippi, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 601-925-3000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin