Mississippi State University College of Veterinary Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maailmanluokan visio ja hyöty kaikille

Mississippi State University College of Veterinary Medicine yhdistää ainutlaatuisen tasapainon maailmanluokan eläinten ja kansanterveyden tutkimukseen, korkealaatuisiin oppimiskokemuksiin ja huippuluokan lääketieteelliseen hoitoon kaikilla perheystävällisellä ilmapiirillä.

Intohimomme on parantaa eläinten terveyttä ja hyvinvointia eläinten, niiden omistajien, maatalouden, biolääketieteellisen tutkimuksen ja siten yhteiskunnan hyödyksi. Saavutamme visiomme tarjoamalla myötätuntoisia, maailmanluokan terveydenhuolto- ja diagnostiikkapalveluja sekä tekemällä translatiivista eläinlääketieteellistä tutkimusta (penkki klinikalle). Toteutamme visiomme edelleen osittain sijoittamalla itsemme opiskelijoiden ja eläinlääketieteen ammattilaisten kouluttamiseen ja kannustamalla heitä omaksumaan visioomme ja jatkamaan sitä. Meitä ajaa näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tieto siitä, että kutsumuksemme parantaa yhteiskunnan elämää ja hoitoon uskottuja eläimiä.

MSU CVM ammatillinen opetussuunnitelma tarjoaa kursseja, jotka johtavat eläinlääketieteen tohtorin tutkintoon (DVM), joka on nelivuotinen opetussuunnitelma. Kollegiossa tarjotut jatko-opinnot johtavat MS- tai PhD-tutkintoon valituilla erikoistumisalueilla. Aloitimme eläinlääketieteellisen tekniikan perustutkinto-ohjelman tarjoamisen vuonna 2010, ja ensimmäinen BS-tutkinnon suorittanut luokka valmistui keväällä 2012.

Sijainnit

Mississippi State

Osoite
Wise Center Drive,240
39762 Mississippi State, Mississippi, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin