Missouri University of Science and Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

OLEMME MISSOURI S&T

Olemme Missouri University of Science and Technology - lyhyesti Missouri S&T - ja olemme olleet tutkimus- ja innovaatiopelin kärjessä pitkään. Perustettu vuonna 1870 yhtenä ensimmäisistä Mississippin länsipuolella sijaitsevista teknologiainstituutioista, olemme rakentaneet löytö-, luovuus- ja innovaatioperintömme varustamaan ja innoittamaan nykypäivän opiskelijoita vastaamaan huomisen suuriin globaaleihin haasteisiin.

Tehtävämme

Missouri S&T yhdistää koulutuksen, tutkimuksen ja sovelluksen luomaan ja välittämään tietoa, joka palvelee valtioamme ja auttaa ratkaisemaan maailman suuria haasteita.

Näkemyksemme

Missouri S&T on johtava julkinen teknologian tutkimusyliopisto löytöjä, luovuutta ja innovaatioita varten.

Kehitämme uteliaisuutta, luovuutta ja luottamusta valmistuneihimme. Olemme valitsemamme instituutio kumppaneille ympäri maailmaa, jotka etsivät korkeasti koulutettua, lahjakasta ja yrittäjähenkistä työvoimaa. innovatiivinen tutkimus; asiaankuuluvat koulutusohjelmat, tuotteet ja palvelut; ja tekniikkaa ja ideoita aikamme suurten haasteiden ratkaisemiseksi.

Meidän arvomme

Elinikäinen menestys

Lisäämme poikkeuksellista arvoa. Missourin tiede- ja teknologiakokemuksen edut ulottuvat paljon korkeakoulututkinnon, arvostetun tutkinnon tai ilahduttavan uran ulkopuolelle. Tieteen ja teknologian kokemus valmistaa sinut tyydyttävään elämään, jonka määrittelevät luottamus menestykseen, halu menestyä ja rakkaus oppimiseen, joka ei koskaan lopu.

Luovuus

Olemme innovaattoreita. Paremman maailman rakentaminen vaatii luovaa kipinää, innovatiivisia ja yrittäjähenkisiä lähestymistapoja ja uteliaisuutta löytää ja tutkia uusia ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin.

eheys

Pidämme itseämme vastuussa teoistamme. Pyrimme noudattamaan korkeimpia eettisiä normeja, toimimaan luotettavasti ja kunnioittavasti koko ihmiskuntaa ja juurruttamaan kampusyhteisöömme nämä samat periaatteet.

kestävyys

Elämme esimerkin avulla. Korostamme julkisen liikearvon, meille uskottujen taloudellisten resurssien ja ympäristön hoitajina joustavia ja kestäviä käytäntöjä kaikissa pyrkimyksissämme.

kumppanuudet

Olemme hyviä kumppaneita. Keskitymme lisäarvon luomiseen ja molempia osapuolia hyödyttävien kumppanuuksien luomiseen. Ratkaisut nykypäivän suuriin haasteisiin edellyttävät ketterää yhteistyötä, ryhmätyötä ja sitoutumista sidosryhmiemme kanssa sekä kampuksella että suuremmissa liike-, kansalais-, kansallisissa ja kansainvälisissä yhteisöissä.

sisällyttäminen

Olemme osallistava, vieraanvarainen yhteisö. Pyrimme rakentamaan luovan oppimisympäristön, jota leimaa avoimuus, kaikkien ihmisten ja näkökulmien ymmärtäminen ja arvostaminen.

Sijainnit

Rolla

Osoite
West 13th Street,300
65409 Rolla, Missouri, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin