Montana State University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Montana State University , valtion maa-avustuslaitos, kouluttaa opiskelijoita, luo tietoa ja taidetta ja palvelee yhteisöjä yhdistämällä oppimisen, löytämisen ja sitoutumisen.

MSU Vision

Montana State University on yhtä merkittävä kuin sen asettaminen. Maa-avustuslaitoksena luotu, se on tervetulova, seikkaileva opiskelijayhteisö, tiedekunta ja henkilökunta, joka on sitoutunut vastaamaan maailman suurimpiin haasteisiin. Yliopisto aktivoi yksilöitä etsimään ja jatkamaan pyrkimyksiään. Se innostaa ihmisiä tekemään yhteistyötä yliopiston kanssa parantaakseen inhimillisiä mahdollisuuksia koulutuksen, tutkimuksen, luovuuden ja kansalaisvastuun kautta.

Akateeminen erinomaisuus

MSU valmistaa uraa ja jatkokoulutusta. MSU: n alhainen opiskelija-tiedekunta-suhde tarkoittaa käytettävissä olevia professoreita ja käytännön oppimismahdollisuuksia. Maailmanluokan opettajien rinnalla työskentelevät opiskelijat löytävät uutta tietoa, joka auttaa parantamaan elämänlaatua ympäri maailmaa. Tämä tukeva ja yhteistyöhön perustuva oppimisympäristö auttaa opiskelijoita menestymään kilpailussa kansallisten ja kansainvälisten apurahojen ja palkintojen kanssa. Ainoastaan ​​viime vuoden aikana MSU-opiskelijat ovat saaneet arvostettuja palkintoja, kuten:

  • Goldwater-apurahat (matematiikka, tiede
  • Rhodoksen apuraha (opiskelu Oxfordin yliopistossa)
  • Marshall Scholarship (Iso-Britannia)
  • Udall-apuraha (jatkaa uraa ympäristössä)
  • Newman Civic Fellow (julkinen johto)

Montana State University on omassa luokassaan. MSU on yksi korkeimmista 3% korkeakouluista ja korkeakouluista tutkimusmenoista, ja se luokitellaan myös Carnegie-säätiöksi korkeakouluprofiilina. Tämä tarkoittaa sitä, että MSU: n opiskelijat saavat tutkimusmahdollisuuksia tyypillisesti varatuille muille kouluille valmistuneille opiskelijoille. Lisäksi MSU: n sijainti Yellowstonen kansallispuiston ja joidenkin suurimpien amerikkalaisten hiihtokeskusten risteyksestä tarjoaa opiskelijoille luokkahuoneen, laboratoriot ja leikkikentän, joka ei ole mikään muu maailmassa.

Top Research University

MSU tunnustetaan kansallisesti sen merkittävimpien julkisten tutkimusyliopistojen tutkimuksessa. MSU on yksi suurimmista 3 prosenttia korkeakouluista ja korkeakouluista tutkimusmenoista. Korkean perustutkinnon profiilinsa ansiosta MSU: n peruskoulun opiskelijat saavat mahdollisuuden tehdä tutkimusta, jolla on kansallista merkitystä useilla aihealueilla, jotka olisi tyypillisesti varattu muiden yliopistojen jatko-opiskelijoille. Tämä on yksi syy siihen, miksi MSU on kansallinen johtaja tuottamaan Goldwater-apurahaa, joka on kansakunnan ensimmäinen palkinto matematiikan ja tieteen aloille.

Tutkimusmenot MSU: ssä ylittävät yleensä 100 miljoonaa dollaria vuosittain ja huippututkimusyksiköt ovat immunologia, kemia ja biokemia, kuljetus, fysiikka ja maa- ja ympäristötieteet; kun taas suurta osaa kansallisista terveyslaitoksista, energia-, puolustus- ja maatalousosastoista sekä yksityisistä lähteistä.

MSU on Montanan suurin tutkimusyliopisto ja valtion suurin tutkimus- ja kehitysyhteisö, mikä merkitsee monia mahdollisuuksia opiskelijoille tekemään mielekkäitä käytännönläheisiä tutkimus- ja luovia hankkeita sekä alueen taloudellista vaurautta. MSU: n tutkimus on johtanut merkittäviin löydöksiin, jotka muuttavat maailmaa. MSU: lla on yli 250 aktiivista teknologia-lisenssiä. Lisäksi MSU-löydöksille on myönnetty 91 patenttia ja 36 kasvilajikkeita.

Sitoutuminen ja tavoitteet

MSU: n opiskelijat, professorit ja henkilökunta työskentelevät yhdessä yhteisön kumppaneiden kanssa vaihtaa ja soveltaa maailman parantaneita tietämyksiä ja resursseja. MSU hiljattain ansainnut Carnegie-säätiön opetuksen sitoutumisen luokittelua. Nimitys tunnustaa sitoutumisen opetukseen, joka rohkaisee vapaaehtoistyötä yhteisössä ja levittää tietoa, joka hyödyttää yleisöä. Lisäksi kursseilla, klubeilla ja järjestetyillä tapahtumilla opiskelijat osallistuvat useisiin paikallisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin palveluopetushankkeisiin, joiden avulla he voivat soveltaa opetustaan ​​vahvistaessaan yhteisöjä.

Yhteisön sitoumus

Tiukan sovellus- ja arviointimenettelyn jälkeen MSU sai Carnegie-säätiön opetuksen edistämisen yhteisön sitoutumisluokitukselle. Tämä nimitys tunnustaa MSU: n sitoutumisen opetukseen, joka rohkaisee vapaaehtoistyötä yhteisössä ja levittää tietoa, joka hyödyttää yleisöä. Palvelu- ja avaruusprojektit on sisällytetty MSU: n kurssi-, tutkimus- ja harjoitteluohjelmiin oppimisen lisäämiseksi ja elämän parantamiseksi ympäri maailmaa.

Akkreditointi

MSU ylläpitää ja ylittää useita akkreditointivaatimuksia, jotka on suunniteltu varmistamaan korkeatasoiset koulutusvaatimukset. MSU on akkreditoitu Luoteis-komission korkeakouluista ja yliopistoista. Viimeisimmässä uudelleen akkreditoinnissaan MSU: lla oli kiitosta "erittäin korkeasta tuottavuuden ja tehokkuuden tasosta". Kansallisen akkreditoinnin lisäksi monet MSU: n korkeakouluista, osastoista ja ohjelmista ylläpitävät tiukkoja akkreditointitodennäköisiä kurinalaisuuteen erikoistuneiden virastojen kautta.

Sijainnit

Bozeman

Osoite
Montana State University
P.O. Box 172220

59717-2220 Bozeman, Montana, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin