Moravian College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Moravian College sijaitsee historiallisen ja historiallisen päätöksenteon risteyksessä. Koska olemme kuudenneksi vanhin yliopisto Amerikassa, olemme ansainneet maineemme silmiä avaavana ja maailmaa muuttavana oppimis- ja tutkimuspaikkana. Lisäksi olemme luokiteltu "Yhdysvaltain parhaiden korkeakoulujen" ja "PA: n parhaiden korkeakoulujen kampusten" joukkoon.

Moravian akateeminen huippuosaaminen, huipputason tiedekunta ja sitoutuminen monimuotoisuuteen ja osallisuuteen ovat se, mikä vetää opiskelijoita Pennsylvanian osavaltiosta ja sen ulkopuolelta opiskelemaan innovatiivisessa oppilaitoksessa.

Moravian opiskelijana saat klassisen amerikkalaisen yliopistokokemuksen. Ja me tiedämme - olemme tehneet tätä yli 275 vuotta. On olemassa loputtomia tutkimusmahdollisuuksia, kreikkalaista elämää, uusinta tekniikkaa, urheilua, opiskelijakerhoja ja jopa opiskelua ulkomailla. Emme aio asettaa mitään rajoja koulutuksellesi. Itse asiassa me poistamme sinulle polun seurata intohimosi.

Tehdään historiaa yhdessä.

Opiskelijat

Moravian College tarjoaa opinto-ohjelmia, jotka johtavat neljään tutkinnon suorittamiseen - taiteen kandidaatin, tieteen kandidaatin, musiikin kandidaatin ja hoitotieteen kandidaatin tutkintoon.

Yli 55 pääaineen ja opiskelijaohjelman välillä voit opiskella mitä tahansa kirjanpidosta Studio Artiin. Tupla- tai kolminkertainen pää, jos haluat. Tai luo oma pääosasi sopimaan uratavoitteisiisi ja intohimoihisi. Mitä tahansa päätät, sinulla on tukemme.

Näytä kaikki perustutkinto-ohjelmat .

Lisäksi voit osallistua kunniaohjelmaan, SOAR-tutkimukseen, paikallisiin harjoittelupaikkoihin, opiskelijakerhoihin, opiskella ulkomailla ja muissa.

Keskimääräinen luokkakoko on 17 opiskelijaa, suhteessa 11: 1 opiskelijoiden ja opettajien suhde. Tämä tarkoittaa, että professori tuntee sinut etunimellä ja välittää menestyksestään! Saat sinulle MacBook Pron ja iPadin käytettäväksi kaikkien neljän koulun vuoden ajan, ja voit pitää ne jopa valmistumisen jälkeen.

Tutkijatohtorit

Moravian Graduate tarjoaa yli 25 jatko- ja todistusohjelmaa liiketalouden, koulutuksen, hoitotyön, kuntoutustieteiden ja taiteiden aloilla.

Moravianin tutkinnot ja tutkinto-ohjelmat on suunniteltu valmistamaan huippututkinnon suorittaneita vastaamaan kasvavan teollisuuden tarpeita - ja ne on myös suunniteltu sopeutumaan elämääsi, ei juurruttamaan sitä. Siksi jatkokursseja tarjotaan perinteisessä, nopeutetussa, sekoitetussa ja online-muodossa. Sinulla on myös parhaat Moravian College resurssit käden ulottuvilla, ja tiedekunta, henkilökunta ja opiskelijakokemuksen ohjaajat ovat sitoutuneet menestykseesi.

Näytä kaikki jatko-ohjelmat .

Sijainti

Yhdysvaltojen itärannikolla sijaitseva Moravian kutsuu Pennsylvanian Betlehemiin. Tästä vilkkaasta pikkukaupungista löydät vain lyhyen ajomatkan päässä suurimmista kaupungeista, kuten Philadelphiasta, New Yorkista ja Washington DC: stä. Kuvittele kaikki viikonloppumatkat ja uudet seikkailut! Mutta älä huoli, Lehigh-laaksossa on paljon tekemistä. Osallistuitpa sitten yhdelle Pohjois-Amerikan parhaista musiikkifestivaaleista (Musikfest) tai nauttii baseball-pelistä Coca Cola -stadionilla, koskaan ei ole tylsää hetkeä Bethlehemissä, PA.

Betlehemin yhteisö on aina erittäin tyytyväinen moravialaisiin opiskelijoihin ja tekee usein yhteistyötä yliopiston kanssa tarjotakseen harjoittelupaikkoja, käytännön oppimismahdollisuuksia ja ilmaisia tapahtumia.

Sää

Pennsylvanian Lehigh Valley kokee kaikki neljä vuodenaikaa täydellisesti. Syksy tuo raikasta villapaita-säätä ja värikkäitä lehtiä. Talvi takaa kampuksemme lumen kanssa. Kevät tarjoaa sadekuuroja ja kukkivia kukkia. Ja kesä on aurinkoinen ja lämmin. Jokainen kausi tuo vähän jotain erilaista Betlehemiin ja me rakastamme sitä!

turvallisuus

Joo! Opiskelijamme turvallisuus on ensisijainen tavoite Moravian College . Kampuspoliisimme pyrkii ylläpitämään turvallista ympäristöä kaikille ja olemaan aina käytettävissä auttamaan tarvittaessa. Tarjoamme myös ympäri vuorokauden avoinna olevia saattajia ja päivittäisiä kuljetuspalveluita, samoin kuin hätäpuhelimia hätäpuhelimille.

Opiskelijaelämä

Moravian College on paljon tekemistä riippumatta siitä, oletko kiinnostunut urheilusta, taiteesta tai yhteisön osallistumisesta. NCAA Division III -kouluna Moravianilla on 20 yliopiston tason urheilujoukkuetta ja 10 sisäistä joukkuetta, jos haluat vain pitää hauskaa! Mukana on yli 80 opiskelijakerhoa, mukaan lukien musiikki-yhtyeet, opiskelijahallitus, opiskelijajärjestöt ja muut.

Kustannukset ja tuki

Olemme sitoutuneet auttamaan sinua tavoitteidesi saavuttamisessa - ja siihen sisältyy edullinen yksityinen koulutus.

Moravian College tarjoaa kansainvälisen opiskelijamäärän palkinnon, joka perustuu ensisijaisesti akateemisiin saavutuksiin: arvosanat, akateemisen ohjelman vahvuus, TOEFL tai IELTS-tulokset sekä SAT-tulokset, jos niitä toimitetaan.
Ota yhteyttä kansainväliseen ilmoittautumisjohtajuuteen tämän sivun kautta saadaksesi lisätietoa International Student Merit -palkinnosta.

Sijainnit

Bethlehem

Osoite
1200 Main Street
Bethlehem, PA 18018

18018 Bethlehem, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin