New York Institute of Technology (NYIT)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

New Yorkin teknologiainstituutti - tekniikan ja tietojenkäsittelytieteiden korkeakoulu

Tutustu New Yorkin teknologiainstituuttiin, joka on dynaaminen, korkealuokkainen ja akkreditoitu voittoa tavoittelematon yliopisto, joka on sitoutunut kouluttamaan seuraavan sukupolven johtajia ja innostamaan innovaatioita ja edistämään yrittäjyyttä.

111909_Picture1.png

New Yorkin teknologiainstituutista:

New Yorkin teknologiainstituutti tarjoaa korkeakoulututkintoa, jatko- ja ammattikorkeakoulututkintoa yli 50 tutkimusalalla, mukaan lukien tietojenkäsittelytiede, tiedot ja kyberturvallisuus; biologia ja biolääketieteelliset tutkimukset; arkkitehtuuri ja muotoilu; engineering; terveydenhuollon ammatit ja lääketiede; Tietotekniikka ja digitaalitekniikka; hallinta; viestintä ja markkinointi; koulutus ja neuvonta; energiaa ja kestävyyttä. Yliopisto toivoo, että korkeakoulu on riippumaton, riippumaton, yksityinen ja epämääräinen korkeakoulu. Yliopistossa on kampuksia New Yorkissa ja Long Islandissa (New York), Jonesborossa (Arkansas) ja Vancouverissa (British Columbia) ja ohjelmissa ympäri maailmaa. Yli 100 000 alumnia muodostavat harrastajien, päättäjien ja innovaattoreiden verkoston, jotka ovat valmiita muuttamaan maailmaa, ratkaisemaan 2000-luvun haasteita ja keksimään tulevaisuuden.

NYIT on vuodesta 1955 lähtien pyrkinyt:

 • Tarjota urakeskeistä ammatillista koulutusta
 • Anna kaikille päteville opiskelijoille mahdollisuus käyttää tilaisuuksia
 • Tuetaan suurempaa maailmaa hyödyttävää tutkimusta ja apurahaa

Keitä olemme:

New Yorkin teknologiainstituutissa monimuotoisuutta edustaa mukana olevien opiskelijoiden mosaiikki, joista jokainen osallistuu ainutlaatuisiin älyllisiin, kulttuurisiin ja luoviin lahjoihin rikkaalle, eloisalle kampuksen yhteisölle. Yliopiston tiedekunta ja opiskelijat edustavat ja ottavat huomioon erilaisia näkökulmia, arvoja, ideoita, taustoja, tyylejä, lähestymistapoja, kokemuksia ja uskomuksia - tarjoavat kannustavan, houkuttelevan ja todella kosmopoliittisen 21. vuosisadan koulutuksen. Tarkastele NYIT: tä yhdellä silmäyksellä täällä.

111914_Picture1.png

Missä olemme:

 • Long Island, NY (vanha Westbury)
 • New York, NY
 • Jonesboro, Ark.
 • Vancouver, Kanada

Tekniikan ja tietojenkäsittelytieteiden korkeakoulusta:

111915_Picture1.png

New Yorkin teknologiainstituutti kuuluu US Newsin listattujen akkreditoitujen suunnitteluohjelmien kolmanneksi

Ideat, jotka näyttävät mahdottomilta toteutettavilta, muodostuvat joka päivä New Yorkin teknologiainstituutissa, jossa opiskelijat oppivat ratkaisemaan ongelmia, auttamaan ratkaisuja ja työskentelemään 2000-luvun haasteisiin, jotka vaikuttavat suoraan maailmaan. NYIT-opiskelijat saavat merkittävän tuoton investointeihin koulutukseensa: valmistuu ammattilaisvalmius, joka on varustettu huipputason työnantajien, jatko-ohjelmien ja tutkimuslaitosten pyytämillä taidoilla ja kokemuksilla. PayScale's College Salary -raportti asettaa insinööri- ja tietojenkäsittelytieteiden korkeakoulun 28 prosentin insinöörikoulujen palkkatason perusteella.

Akateemiset ohjelmat:

 • Sähkö- ja tietotekniikka, MS
 • Biotekniikka, MS
 • Koneenrakennus, MS
 • Tietojenkäsittelytiede, MS
 • Tietoturva, verkko ja tietoturva MS
 • Data Science, MS

Yrittäjyyden ja teknologian innovaatiokeskus (ETIC)

Yrittäjyyden ja teknologian innovaatiokeskus (ETIC) on New Yorkin teknologiainstituutti, joka edistää löytämistä, uusien yritysten ja tuotteiden viljelyä sekä uuden teknologian, tekniikan ja soveltavan tieteen ideoita. Laajentamalla teollisuuden, akateemisen yhteisön ja ammatillisten järjestöjen välisiä kumppanuuksia ETIC pyrkii muuttamaan tietotekniikan ja kyberturvallisuuden, biotekniikan ja lääketieteellisten laitteiden sekä energian ja vihreiden teknologioiden kriittisiä alueita.

Työskentely ETIC: n 8 000 neliömetrin huippuluokan laboratorioissa ja laitoksissa opiskelijat työskentelevät kumppanuusyritysten ja sijoittajien verkostojen kanssa.

Sovellettu tutkimus ja apuraha:

New Yorkin teknologiainstituutin tutkimuspyrkimykset saavat ennennäkemättömän rahoituksen kansallisilta toimistoilta ja sisäisillä rahoitustoimilla. Yliopiston asiantuntemus esimerkiksi kyberturvallisuudesta, robotiikasta, implantoitavista / kannettavista teknologioista, lääketieteestä, terveydenhuollosta, kestävyydestä ja muista ovat vahvistamassa NYITin kasvavaa mainetta tarjoamalla innovatiivisia teknologiaratkaisuja reaalimaailman ongelmiin.

Akkreditointi: New Yorkin teknillisen korkeakoulun akkreditoima korkeakoulukomitea on New Yorkin valtionyliopiston hallintoneuvoston hyväksymä. yksittäisissä ohjelmissamme ja kouluissamme sekä maailmanlaajuisissa kampuksissamme on myös arvostettuja akkreditointeja. Katso täydellinen luettelo akkreditoivista virastoista.

Sijainnit

New York

New York City (Manhattan)

Osoite
1855 Broadway
10023 New York, New York, Yhdysvallat

Vanha Westbury

Long Island (Old Westbury)

Osoite
Northern Boulevard
P.O. Box 8000

11568-8000 Vanha Westbury, New York, Yhdysvallat

Vancouver

Vancouver

Osoite
701 West Georgia Street, 17th floor
Vancouver, BC
Canada

V7Y 1K8 Vancouver, Brittiläinen Kolumbia, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin