New York University, Leonard N. Stern School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Päivästä yksi, historia NYU Stern (New York University, Leonard N. Stern School of Business) on peilataan että kaupunki, johon se on niin tiiviisti sidoksissa. NYU: n liiketoiminta koulu perustettiin reilut 100 vuotta sitten tarjota yrityksille koulutusta poikia ja tyttäriä maahanmuuttajia. Tänään, Leonard N. Stern School of Business on kärjessä kaupallisen koulutuksen Amerikassa ja maailmassa. NYU Stern Arvot NYU Stern, olemme muotoiltu ympäristö, joka ruokkii kaukonäköistä johtajia. Olemme luoneet rikkain ympäristön oppimisen liiketoimintaa maan sitoutumistamme 4 arvoihin.

  • Akateeminen Excellence Uskomme, että huippuosaamista ei synny tietää oikeat vastaukset mutta kysymällä oikeat kysymykset. Kanssa yksi suurimmista ja parhaiten tiedekuntien maailmassa, meidän opiskelija kehittää paitsi syvempää joukko taitoja vaan laajemmasta näkökulmasta liiketoiminnan rooli maailmassa.
  • IQ + EQ Arvostamme IQ ja EQ ja muoto yhteisön kanssa ihmisiä, jotka ovat sekä älyllisiä ja ihmissuhde vahvuuksia.
  • Collaborative yhteisön Uskomme arvon ainutlaatuisesti yhteistyöhön yhteisön ja tarjoavat runsaasti johtajuutta mahdollisuuksia, joukkue roolit, klubeja ja ikäluokat edistää kulttuuria yhteisöllistä oppimista ja tekee.
  • Energia Global Hub Uskomme integroida energian New Yorkin osaksi akateemista kulttuuria. Hyödynnämme läheisyys liiketoiminnan ja kulttuurin rikkaudet NYC luovilla ja innovatiivisilla tavoilla.

Sijainnit

New York

Osoite
NYU Stern
Henry Kaufman Management Center
44 West Fourth Street

10012 New York, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: