Northwood University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tehtävänä Northwood University on kehittää tulevia johtajia maailmanlaajuisesti, vapaa-yritys yhteiskunnassa.

Arvot lausuma

Uskomme:

edut yrittäjyyteen, vapaa-yritys yhteiskunnassa. yksilön vapauden ja yksilön vastuuta. toimiva peräisin perusta eettiset. edistämällä ja hyödyntämällä globaalin, monipuolinen ja monikulttuurinen luonne yritys.

Core Tarkoitus lausuma

Ydin tavoitteena on kehittää johtajia, johtajia, ja yrittäjien luonnetta ja taitoja ajaa henkilökohtaista, organisatoriset ja yhteiskunnalliset menestystä.

Tulokset & Ominaisuudet

Eettiset säännöt

Yhteisö opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan Northwood yliopisto vahvistaa tämän eettiset säännöt kuin käyttäytymismalleja, jotka edistää yhteisiä arvojamme.

Freedom: Me käyttää henkilökohtaista vapautta taas vakuuttaa toiset vapautettu mielivaltaa vuoksi asianhaaroja tai olosuhteita, takaa sen, että vapaus voidaan rajoittaa vain meidän vastuuta sen seurauksista.

Kunnioitus: Käsittelemme kaikki muut huomioiden niiden olosuhteet ja harkittuja huomioon niiden arvo ihmisinä.

Empatia: Pyrimme ymmärtämään tunteita, ajatuksia ja käsitteitä toisten jotta myötätuntoa ja oikeudenmukaisuus meidän toimet voivat aiheuttaa.

Henkisyys: Pyrimme henkistä kehitystä välttämätöntä meidän onnea ja kasvua ja kannustaa ympäristö joka tukee tätä kasvua kaikille.

Rehellisyys: Me omaksua totuudellisuus, oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja vaativat ei ole petos tai vilppiä itsellemme ja muille, joiden kanssa toimimme.

Achievement: Me harjoitamme taitoja luoda korkea saavutus ja kehua korkea saavuttamista muiden.

Integrity: Kaikessa toiminnassamme, me pitää lähtökohtanaan koodi käytös joka heijastaa arvojamme, vaikeuttavat seikka, henkilökohtaisen hyödyn, julkisen paineen tai yksityisiä kiusausta.

Vastuu: Meillä on vastuussa hoidosta ja hyvinvoinnista muut ja vastuussa tarkoitettu ja tahattomat seuraukset toimissamme.

Yliopistokoulutus on enemmän kuin kursseja ja kokemuksia saatavilla. Se on arkkitehtuuri niistä tarkoituksena on luoda määriteltyihin tuloksiin. Koska oppimisen yhteisö, keskitymme ponnistelumme toteuttamista seuraavat tulokset ja ominaisuudet.

Valmistuneista:

 1. Ymmärtää perinne vapauden.

 2. On laaja käytännön ymmärrystä valitsemaansa alaa.

 3. Tuntevat ideoita ajo yrityksen johtajia.

 4. Kommunikoi tehokkaasti suullinen ja kirjallinen.

 5. Ymmärtää monimutkaisia ​​globaaleja kysymyksiä.

 6. On jatkuva vetovoima uusia ideoita.

 7. Osaa selittää heidän henkilökohtaiset arvot.

 8. Ymmärrä esteettinen, luova, ja hengellinen elementtejä elämän.

 9. Ovat tehokkaita itsestään arvioijat.

 10. Ovat toiminta suuntautunut.

 11. Ovat taitavia havaitsemaan ja ratkaisemaan ongelmia.

 12. Hakeudu elinikäinen oppiminen.

Northwood Idea

Näemme Northwood yliopiston koulutuksen investointi tulevaisuuden. Henkilö, joka uhraa aikaa Northwood koulutuksen luopuu mahdollisuuden omistautua tuolloin kaikki muut harrastuksia hän voisi harjoittaa tuona aikana.

Arvo Idea

Uskomme, että kilpailukykyinen, tuottava vaivaa voi voittaa esteitä, ratkaista ongelmia, ja tavoitteiden saavuttamiseksi; että ihminen voi tehdä ero maailman, jossa he elävät; että poliittinen ja taloudellinen vapaus ovat ensiarvoisen tärkeää vapauttaa luovuuden ja tuottavuuden; että uhri - säästöt - on välttämätön edellytys edetä; että yhtäläisiä mahdollisuuksia perustuu panos ja epätasa palkita käyttäen samoja kriteereitä ovat paitsi asianmukaisia, mutta tarvittavat edellytykset; järjestelmässä ei pakoteta mukaisiksi joitakin yleissuunnitelma; että se on eroja meidän, jotka tekevät meistä kiinnostavaa ja hyödyllistä toisiinsa; on vapaus epäonnistua. Meidän on oltava vapaasti kantamaan positiiviset ja negatiiviset tekojemme seuraukset; että kilpailujärjestelmään, kaikki jotka osallistuvat hyötyvät siitä; Omistamme itse poistaa keinotekoisia esteitä yhdenvertaiset mahdollisuudet kaikille ihmisille. Rotuun, uskontoon ja seksuaaliseen esteet ovat vastenmielistä meille; että ymmärrystä ja arvostusta humanististen on ensisijainen lähde ihmisten rikastamiseen elämässä tuottavien ihmisten; että koulutus on koskaan jotain, että yksi henkilö voi tehdä toiselle. Se on pikemminkin jotain kaksi ihmiset tekevät yhdessä. Tämä tarkoittaa, että oppilaitos on ensisijaisesti edistäjä tietoa.

Olemme käytännössä tervettä epäilyä suuria ja voimakas hallitus koska mielestämme historia on selvästi osoittanut, että tällaiset rakenteet liikkuvat nopeasti olemasta kansan kohti on yli ihmistä, ja vapaus on menetetty tasapaino. Meidän suvaitsemattomuus monoliittinen teho on johdonmukaista kaikkialla liiketoimintaa, työvoima, ja hallitus spektri. Epäilemme, lisäksi, että yhteiskunta emme voi hyötyä perustaminen laillisten monopolien paitsi hyvin harvat ja rajoittaa olosuhteissa.

Tämä on Northwood Idea.

historia

 1. maaliskuuta 1959 kaksi nuorta miestä idean, tavoite, ja käytännöllinen filosofia käsittämään kaiken, irrottautui uransa perinteisen college rakenne luoda uusi käsite koulutuksen.

Heidän visionääri idea tuli totta, kun tohtori Arthur E. Turner ja Dr. R. Gary Stauffer kirjoilla 100 opiskelijaa Northwood Institute, käyttäen 19th century kartanossa Alma, Michigan, sillä koulurakennus, pieni määrä lainata rahaa kuluihin, ja suuri määrä päättäväisyyttä.

Northwood luotiin maailma oli muuttumassa. Venäläiset käynnisti Sputnik ja Amerikassa oli pian seurata. Stauffer ja Turner katseli rotu avaruuteen. Ne visioi uudenlainen yliopisto-sellainen, jossa opetus johdon tietä. Vaikka rajoja tilaa oli paljastamaan salaisuuksia, Stauffer ja Turner ymmärtänyt kaikkia pyrkimyksiä - tekninen, valmistus, markkinointi, vähittäiskauppa, jokainen yritys - tarvitaan state-of-the-art, etiikka-johtamista.

Aika on vahvistanut menestys mitä nämä kaksi nuorta opettajat kutsutaan "Northwood Idea" - sisältää opetukset Amerikan vapaakauppa-yritys yhteiskunnasta college luokkahuoneessa.

Tohtori David E. Fry otti haltuunsa vuonna 1982 ja sitten Dr. Keith A. Pretty in 2006, kukin jatkuvista samat ihanteet kuin Stauffer ja Turner, koskaan viivytellään päässä perusarvoja, yliopiston kasvoi ja kypsynyt. Akateeminen opetussuunnitelmien laajennettu; Northwood meni olemasta Institute akkreditoitu yliopisto, DeVos Graduate School of Management luotiin ja sitten laajeni; Aikuisten koulutusohjelma ja sen ohjelma keskukset laajeni yli 20 paikkakunnalla kahdeksassa osavaltiossa; kansainvälinen ohjelma keskukset muodostettiin Malesian, Kiinan Kiina, Sri Lanka, ja Sveitsi; ja merkittävä rakentaminen kuten kampuksella Student Life Center lisäarvoa Northwood opiskelijoiden kokemus. Uusi pyrkii kuten Aftermarket Studies, viihde ja urheilu hallinta ja muodin merchandising sekä kampuksen kumppanuus Montreux, Sveitsi, osoittaa rikastettu kokemus kaikille opiskelijoille.

Jossa selkeästi ilmaistu tehtävänä on kehittää tulevia johtajia maailmanlaajuisesti, vapaa-yritys yhteiskunta, Northwood yliopisto laajentaa läsnäoloaan kansallisten ja kansainvälisten paikat. Professorit harjoittavat taloudellista ja poliittista vuoropuhelua; opiskelijat ovat nousemassa mestareita alueellisten ja kansallisten akateemisen kilpailuissa. Kaikilla kampuksilla ja kaikilla toimialoilla, Northwood yliopisto vetää ja se pyrkii aktiivisesti dynaaminen ohjelmointi ja voimistuva vaikutus.

Northwood yliopisto kouluttaa johtajia ja yrittäjiä - korkeasti koulutetut ja eettistä johtajat. Yli 35000 alumni ja elinvoimainen tulevaisuus, Northwood Idea on elossa ja hyvin.

Sijainnit

Midland

Osoite
4000 Whiting Dr

48640 Midland, Michigan, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin