Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yksi Floridan johtavista kauppakorkeakouluista, NSU: n H. Wayne Huizengan liiketalous- ja yrittäjyysopisto saavuttaa opiskelijat maailmanlaajuisesti online- ja paikan päällä olevien, kansainvälisesti tunnustettujen kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmien avulla.

Opi tuntemaan yksi harvoista kansakunnan kouluista, jonka nimissä on yrittäjyys ja missä:

 • Reaalimaailman tiedekunnat toimittavat ajantasaisen opetussuunnitelman, joka edistää innovatiivisen ajattelun henkeä työpaikoilla.
 • Yli 3000 opiskelijaa suorittaa erilaisia kandidaatin ja maisterin tutkintoja.
 • Voit valita, kuinka opiskella joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti verkossa.
 • Dynaaminen pääkampus Fort Lauderdale-Daviessa, Florida.

startup, meeting, brainstorming

Näkemys

H. Wayne Huizengan liiketalous- ja yrittäjyysopisto tarjoaa maailmanlaajuista akateemista, ammatillista ja käytännön koulutusta yksityishenkilöille liike-elämässä, yliopistoissa, hallituksessa ja voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa. Huizenga Business and Entrepreneurship College -yrityksen yrityssuhteilla ja modernilla tekniikalla on tunnustettu laatu, ja ne tarjoavat opiskelijoille erinomaisen reaalimaailman oppimiskokemuksen.

Tehtävä

H. Wayne Huizengan elinkeinoelämän korkeakoulun tehtävänä on kouluttaa tulevia yritysjohtajia ja yrittäjiä tarjoamalla heille reuna, joka valmistaa heitä palvelemaan parhaiten Kaakkois-Floridan ainutlaatuista kansainvälistä ja palvelotaloutta.

writing, pen, man

Filosofia

Uskomme tähän nopeatempoiseen, nopeasti muuttuvaan maailmaan, liikemiehet, yliopistot, hallitus ja voittoa tavoittelemattomat organisaatiot tarvitsevat käteviä, helposti saavutettavissa olevia, arvokkaampia koulutusmahdollisuuksia. Vain hyödyntämällä tieteellisiä ja ammatillisia pätevyyksiä omaavia tiedekuntia, tarjoamalla henkilökohtaista vuorovaikutusta opiskelijoiden kanssa ja tehokkaasti käyttämällä tekniikkaa, voimme valmistaa opiskelijoita menestykseen.

Voimme toteuttaa visiomme vain, jos kaikki Huizengan kauppakorkeakoulun tiedekunnat ja henkilökunta ovat muiden sidosryhmiemme tuella omistautuneet innovaatioille kursseissa, opetussuunnitelmissa, toimitusmenetelmissä ja opiskelijoille tarjoamissa palveluissa opiskelijoiden tarpeiden mukaan. Huizengan kauppakorkeakoulun menestys riippuu tiedekuntiemme, henkilöstömme ja opiskelijoidemme kyvystä soveltaa vasta hankittua tietoa arvon luomiseen erityisesti liike-, akateemisessa, hallitus- ja voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa ja koko yhteiskunnassa. .

periaatteet

 • Suorita kaikki akateemiset asiamme rehellisesti.
 • Ole sitoutunut Huizengan kauppa- ja yrittäjyysopiston visioon, tehtävään, filosofiaan ja periaatteisiin.
 • Kohtele toisiaan arvokkaasti, kunnioittavasti ja herkästi niin, että luodaan välittävä ympäristö, jonka avulla tiedekunnan henkilökunta, henkilökunta ja opiskelijat voivat saavuttaa suurimman potentiaalinsa.
 • Pysy keskittymisessä ja ennakoi äänestäjämme tarpeita, jotta voimme valmistaa opiskelijamme olemaan "yhteiskunnan" muotoilijoita ", ei vain" reaktoreita ".
 • Aseta korkeat odotukset itsellemme ja osoita aloitekykyä, harkintaa, joustavuutta ja tiimityötä, jotta voimme täyttää tehtävän ja vision.
 • Tavoitteena on kehittää tietoa organisaatioiden toiminnasta ja soveltaa sitä siten, että luovien ratkaisujen kehittäminen on elämän pääpaino.
 • Ota visio, luovuus, avoimuus ja vastaanottavaisuus haastaa status quo, luoda oppimista ja muutosta ja katso rooliamme Huizengan liiketalouden korkeakoulussa ja yliopistossa osana dynaamista prosessia staattisen kokonaisuuden sijasta kiinteät suhteet niihin liittyviin tehtäviin.
 • Yritä jatkuvasti ymmärtää, minkä panoksen voimme antaa organisaation visioon ja missioon, ja yritämme antaa panoksensa siellä, missä on selkeä, suhteellinen etu.
 • Usko, että elinikäinen oppiminen ja sen soveltaminen parantavat suuresti yhteiskuntaa.
 • Ole kulttuurisesti kypsä ja osoita voimakasta arvostusta monimuotoisuudelle ja rikkaudelle, jota se tuo elämään ja oppimiseen.

Sijainnit

Fort Lauderdale

Osoite
3301 College Avenue
33314-7796 Fort Lauderdale, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin