PATTEN UNIVERSITY

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tällä Patten University, uskomme, että kaikkien pitäisi olla mahdollisuus saada laadukasta college koulutus. Olemme sitoutuneet tekemään korkeakoulutuksen helppo ja edullinen kaikille, olipa niiden ikä, sijainti, etnisen alkuperän tai taloudellinen tilanne.

Vuodesta 1944 Patten yliopisto on ansainnut maineensa huolellisesti mentorointi opiskelijoille ja tehdä ero yhteisössämme. Tänään olemme laajentaneet ulottuvilla kautta online-koulutus säilyttäen sitoumuksemme rikastuttavat maailman ja antaa opiskelijoille lähellä henkilökohtaista huomiota. Klo Patten, et ole koskaan vain numero.

Auttaa sinua Viihtyy

Meidän online-ohjelmia, keskitymme auttamaan työskentelevät aikuiset hankkimaan tietoja ja taitoja he tarvitsevat edistää tai muuttaa uransa. Joustavan online-oppimisalusta antaa sinulle vapauden ansaita määrin omilla ehdoillasi nauttia samalla tiivis vuorovaikutus tiedekunnan ja opiskelijoiden mukaansatempaavan oppimisympäristössä.

Olemme myös sitoutuneet tekemään koulutuksen edullinen niin, että opiskelijat voivat ansaita jonkin verran ilman hankkimalla velkataakka. Innovatiivinen opetus malli ja strateginen vähentäminen byrokraattisten yläpuolella voimme alentaa kustannuksia ja siirtää säästöt sinulle.

Akkreditointi Patten University on akkreditoitu WASC Senior College ja University komissio ( "WSCUC"). WSCUC on alueellinen rekisteröintiviranomaisena palvelee monipuolinen joukko julkisia ja yksityisiä korkeakouluja kaikkialla California, Hawaii, ja Tyynenmeren sekä rajoitettu määrä laitoksia Yhdysvaltain ulkopuolella Toiminnallaan vertaisarvioinnin perustuu standardeihin hyväksymien jäsenyyden, WSCUC kannustaa jatkuvaan institutionaalisten parantaminen ja vakuuttaa jäsenyyden ja sen vaalipiireissä, kuten julkinen, että valtuutetut laitokset täyttävät tehtävänsä palvelun opiskelijoilleen ja yleisen edun.

Sijainnit

Oakland

Osoite
2433 Coolidge Ave.
94601 Oakland, Kalifornia, Yhdysvallat

USA Online

Osoite
USA Online, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin