Park University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Park yliopisto perustettiin vuonna 1875, ja on neljän vuoden, yksityinen, voittoa tavoittelematon, yhteiskoulu, taiteet laitos, koulutusohjelmat, jotka ovat täysin akkreditoitu Higher Learning komissio, jäsen North Central Association of yliopistoissa ja kouluissa. Puisto on nimetty sijoilla arvo valtakunnallinen henkilöasiakkaissa korkeakoulujen ja yliopistojen vanhempien ja oppilaitoksissa, online-resurssi vanhemmat college-sidottu opiskelijoita, ja ei ole pois valtion opetusta. Opiskelu Park University Koska yksityinen laitos, Parkin luokat ovat pieniä ja mukaansatempaavaa. Professorit tarjota henkilökohtaista huomiota ja valmistaa opiskelijoita elinikäiseen oppimiseen. Opiskelijoiden kanssa yli 120 maassa, Park tarjoaa mahdollisuuksia oppia uusia kulttuureja ja saada tietoa menestyä globaaleilla markkinoilla. Opiskelijat ilmoittautumalla Park yliopistossa voi suorittaa tutkintonsa perinteisen luokissa, online luokat, tai yhdistämällä perinteiset ja online-luokat tavalla, joka sopii heidän tarpeisiinsa ja parantaa niiden koulutuksesta. Online kurssit ovat interaktiivisia, opiskelija keskitetty, ja opetetaan erittäin pätevä, kokenut tiedekunta. Tavoitteenamme on tehdä niin kätevä kuin mahdollista, voit ansaita advanced degree ja rakentaa menestystä. Akateeminen Tukikeskus tarjoaa monia palveluja, jotka auttavat meidän opiskelijoiden akateemista edistymistä ja urakehitystä Cente r palvelee kaikissa urakehitykseen. OPPIALUEET Park University tarjoaa ja jatko-tutkinto-ohjelmia seuraavat koulutusaloilla:

Taide, Musiikki & Teatteri liike Viestintätieteet koulutus HUMANISTINEN IT & Computer Science / Matematiikka KIELET Johtajuus ja hallinto Luonnontieteet Prelaw Premed / Medical Yhteiskuntatieteiden & Psychology

Akkreditointi Puisto yliopiston koulutusohjelmat ovat hyväksymiä Higher Learning komissio, jäsen North Central Association of yliopistoissa ja kouluissa.

Sijainnit

Parkville

Park University

Osoite
Park University, 8700 NW River Park Drive
64152 Parkville, Missouri, Yhdysvallat
Puhelin
+1 816-741-2000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit