Rady School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tehtävämme

Rady School of Management , UC San Diego, kehittää eettisiä ja yrittäjäjohtajia, jotka vaikuttavat positiivisesti maailmaan innovaatioiden, yhteistyön ja tiedon avulla.

Meidän arvomme

Yhteistyökulttuuri perustuu innovaatioiden, vaikutusten, yhteistyön, eheyden ja riskinoton viiteen perusarvoon.

Tulevaisuutemme:

Vuodesta 2003 lähtien opiskelijamme ja alumnit ovat kehittäneet yli 180 yritystä hyödyntämään muita ja vaikuttamaan innovaatiotalouteen alueellamme, osavaltiossamme, maassamme ja maailmassa. Jatkamme huippututkijoiden rekrytointia, houkuttelemme johtavia opiskelija-tutkijoita ja luomme ilmapiirin innovatiiviselle yritys- ja tutkimusyhteistyölle.

Rady tarjoaa kokopäiväisen MBA-ohjelman , kaksi FlexMBA- ohjelmaa työskenteleville ammattilaisille, rahoitusalan maisteriohjelman , kokopäiväisen ja FlexWeekend- maisterin kauppatieteellisen analyysin , ammatillisen kirjanpidon maisterin , tohtoriohjelman sekä perustutkintoa ja johtajien koulutuskurssit. UC San Diegon sukuun kuuluu 16 Nobel-palkinnon saajaa (entinen ja nykyinen tiedekunta) ja kahdeksan MacArthur-säätiön palkinnonsaajaa. Rady-koulu on tämän tutkimuksen, kehityksen ja innovaatioiden yhteydessä - se on opetussuunnitelman ja akateemisen mallimme perustana.

Globaali instituutti

Rady School of Management , UC San Diego, on ammattikoulu yhdessä Yhdysvaltojen parhaiten arvostettujen korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten kanssa. Rady School on perustettu vuonna 2003 ja AACSB International (Association to Advance Collegiate Business Schools of Business) -yrityksen akkreditoima vuonna 2011. Rady School on ainoa uusi liiketoimintakoulu, joka perustettiin US News -sivustolla.

UC San Diego on tunnustettu yhdeksi maailman korkeimmista yliopistoista ja on onnellinen tuottamaan kulttuurisesti monimuotoista, kansainvälistä opiskelijaelintä. Rady-koulu käsittää kulttuurisen osallisuuden olennaisen tärkeänä koulun kudokselle. Monimuotoisuus on perusta luovuudelle, innovaatiolle, näkemykselle ja erityisesti ymmärrykselle, jotka kaikki edistävät mosaiikkia, joka tekee Rady-koulustamme niin poikkeuksellisen.

Rady-koulu on sitoutunut houkuttelemaan, vastaanottamaan ja osallistumaan kaikkiin paikallisiin ja kansainvälisiin väestöryhmiin. San Diegon yhteisö hyötyy älyllisestä stimulaatiosta, kulttuurisesta rikastuksesta, sosiaalisesta sitoutumisesta ja monimuotoisten väestöjen maailmanlaajuisesta ymmärryksestä.

Sijainnit

San Diego

Rady School of Management

Osoite
Gilman Drive,9500,
La Jolla

92093 San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 858-534-9000

Akkreditoinnit

AACSB Accredited