Reinhardt University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustamisestaan lähtien vuonna 1883 Reinhardt on keskittynyt vastaamaan opiskelijoiden tarpeisiin yksi henkilö kerrallaan.

Tämän henkilökohtaisen koulutusmenetelmän tarjoavat parhaiten pienissä luokissa lahjakkaat professorit, jotka haastavat huolella. Ja Cherokee Countyn ainoana korkeakouluna, joka tarjoaa perustutkintoja ja jatko-tutkintoja, Reinhardt on jo pitkään ollut suosittu lähde Bartowin, Cobbin, Dawsonin, Forsythin, Fultonin, Gordonin ja Pickensin naapurimaiden piirikuntien nuorille. Laitoksen kasvaessa se on myös sitoutunut tarjoamaan laadukasta koulutusta kohtuuhintaan.

Opiskelijoiden mielestä Reinhardtin akateemiset ohjelmat ovat kiinnostavia, haastavia ja merkityksellisiä - sijoitus, joka tuottaa positiivista tuottoa heidän henkilökohtaiseen ja työelämäänsä. Reinhardtin mahdollisuuksia täysimääräisesti hyödyntävät tutkinnon suorittaneet pääsevät valitsemaansa ammattiin runsaalla laajalla taiteellisen koulutuksen ruudulla yhdistettynä erityiseen ammatilliseen valmisteluun osallistumalla osallistuviin luokkahuoneen kokemuksiin, opetussuunnitelman rikastamismahdollisuuksiin, haastaviin tutkimusprojekteihin, palkitseviin palvelualoitteisiin, jännittäviin harjoitteluihin ja elämää muuttavat opinnot ulkomailla.

Sijainnit

Waleska

Osoite
30183 Waleska, Georgia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin