Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Rennert, paras valinta kouluissa saavuttamaan Englanti kieli tavoitteita. Halusitpa parantaa Englanti viestintätaitoja ammatillisiin tarkoituksiin, osallistua amerikkalaisen yliopiston, matkustaa, tai jutella kansainvälisiä ystäviä, Rennert on ohjelma ja asiantuntemusta tarvitaan.

Mitä Rennert ero? Kokemus, pienet luokat ja persoonallisuutta. Vuodesta 1973 Rennert on opettanut kieliä ja ylpeilee pienin ryhmäkoko New Yorkissa enintään 10 opiskelijaa. Asiantuntevat, omistettu opettajien tuoda Englanti kieli elämään käyttäen kommunikatiivista menetelmää kielten oppimisen ja upottamalla sinua reaalimaailmassa kahdessa mielenkiintoisimmista amerikkalaisten kaupunkien tuntumassa New York ja Miami!

Innovatiivinen Arts plus Englanti Ohjelma sisältää yksilöllisiä kursseja tanssin, muoti, musiikki, Make-Up Artistry, Valokuvaus, vt ja Filmmaking New Yorkissa. Miamin Arts plus Englanti kurssit ovat Salsa Latinalaisen Tanssi ja valokuvaus aurinkoisella rannalla South Beach.

Rennert asiantuntemus TOEFL ja Cambridgen Tentti valmentautuminen, University Access Program ja Professional Englanti Program työskentelevät ammattilaiset kunnioitetaan ympäri maailmaa. Jopa opettajat tulevat ympäri maailmaa meidän tesol opettajankoulutusohjelmien saada kilpailuetua omassa maassaan.

Rennert New York ja Rennert Miami South Beach tarjoaa täyden aikataulu opettajan johdolla toimintaa, vapaa luokat ja retkiä parantaa nautintoa ja laittaa Englanti viestintätaidot teoiksi. Kutsumme sinut tutustumaan ohjelmia ja valitse se, joka sopii sinulle parhaiten. Toivottavasti nähdään pian New Yorkissa tai Miami!

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös: