Rennert English Language School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Rennert, paras valinta kouluissa saavuttamaan Englanti kieli tavoitteita. Halusitpa parantaa Englanti viestintätaitoja ammatillisiin tarkoituksiin, osallistua amerikkalaisen yliopiston, matkustaa, tai jutella kansainvälisiä ystäviä, Rennert on ohjelma ja asiantuntemusta tarvitaan.

Mitä Rennert ero? Kokemus, pienet luokat ja persoonallisuutta. Vuodesta 1973 Rennert on opettanut kieliä ja ylpeilee pienin ryhmäkoko New Yorkissa enintään 10 opiskelijaa. Asiantuntevat, omistettu opettajien tuoda Englanti kieli elämään käyttäen kommunikatiivista menetelmää kielten oppimisen ja upottamalla sinua reaalimaailmassa kahdessa mielenkiintoisimmista amerikkalaisten kaupunkien tuntumassa New York ja Miami!

Innovatiivinen Arts plus Englanti Ohjelma sisältää yksilöllisiä kursseja tanssin, muoti, musiikki, Make-Up Artistry, Valokuvaus, vt ja Filmmaking New Yorkissa. Miamin Arts plus Englanti kurssit ovat Salsa Latinalaisen Tanssi ja valokuvaus aurinkoisella rannalla South Beach.

Rennert asiantuntemus TOEFL ja Cambridgen Tentti valmentautuminen, University Access Program ja Professional Englanti Program työskentelevät ammattilaiset kunnioitetaan ympäri maailmaa. Jopa opettajat tulevat ympäri maailmaa meidän tesol opettajankoulutusohjelmien saada kilpailuetua omassa maassaan.

Rennert New York ja Rennert Miami South Beach tarjoaa täyden aikataulu opettajan johdolla toimintaa, vapaa luokat ja retkiä parantaa nautintoa ja laittaa Englanti viestintätaidot teoiksi. Kutsumme sinut tutustumaan ohjelmia ja valitse se, joka sopii sinulle parhaiten. Toivottavasti nähdään pian New Yorkissa tai Miami!

Sijainnit

New York

Osoite
Rennert New York City
216 East 45th Street

NY 10017 New York, New York, Yhdysvallat

Miami Beach

Osoite
Rennert South Beach
560 Lincoln Road

FL 33139 Miami Beach, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: