Rice University | Wiess School of Natural Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Wiess School Luonnontieteiden on aina edustanut uusia rajoja Rice University. Sen juuret päivämäärä 1912 vuotta syntymän Rice Institute. Itse asiassa kaikki instituutin neljän perustajajäsenistä osastot - biologia, kemia, matematiikka ja fysiikka - ovat edelleen osa Wiess School. Wiess School kaimansa Harry Carothers Wiess, oli Rice edunvalvoja, Houston filantrooppi, ja liikemies, joka oli hyvin tietoinen siitä, kuinka tärkeää tieteen sekä Rice ja Houstonin menestys.

Nykyään Wiess Koulu on edelleen edelläkävijä koulutuksen rajoja sisällyttämällä tutkimusta useampaan luokkaan ja opiskelijaa osaksi tutkimuslaboratorioissa. Useimmissa Rice Labs tänään, opiskelijaa löytyy työskentelee rinta rinnan tiedekunnan opiskelijat ja väitelleiden tutkijoiden edistää rajat ihmisen ymmärryksen tähtitieteessä, biokemia, solubiologian, kemia, geotieteet, ekologia, evoluutiobiologia, matematiikka ja fysiikka.

pexels-valokuva-248152

Wiess School Luonnontieteiden käsittää kuusi osastoa:

  • biotieteiden
  • kemia
  • Geotieteet
  • Kinesiologia
  • matematiikka
  • Fysiikka & Tähtitiede

Luonnontieteet tiedekunnan osallistua useisiin Monitieteisen laitosten ja keskusten lukien instituutin biotieteiden ja biotekniikan, Richard E. Smalley instituutti nanomittakaavan Science and Technology, Rice Quantum instituutti, WM Keck keskus Monitieteinen Bioscience Koulutus, Gulf Coast yhteenliittymien ja Rice avaruusinstituutista . Tutkimusyhteistyötä kattavat paikalliset laitokset kuten Baylor College of Medicine, MD Anderson Cancer Center, NASA, University of Texas Health Science Center, University of Texas Medical Branch, ja University of Houston, sekä säätiöt, museot, teollisuuden ja muiden yliopistojen ja yritysten maailmanlaajuinen.

Tutkimus Nobel lauraatteja Robert Curl ja Richard Smalley merkkinä uuden alan nanotieteen ja teknologian, joka kokoaa yhteen useilla aloilla ja tekniikan. Sen lisäksi, että perusta nanotutkimuksen, koulu myös äskettäin palkattu kolme tunnettu tutkijat, kaikki jäsenet National Academy of Sciences. Heidän tutkimuksensa labs syövän, fysiikan ja kemian toimii yhdessä syöpäasiantuntijoiden Texas Medical Center soveltaa uusia konsepteja fysiikasta syöpätutkimukseen ja hoitoon. Jäsenet tiedekunnan ovat saaneet arvostettuja palkintoja, kuten Packard Yhteisöt, Beckman Foundation Yhteisöt, NSF URA palkinnot junior tiedekunnan, Feynmanin palkinnot, Norman Hackerman palkintoja kemiassa Athelstan Spilhaus palkinnon parantaminen kansantajuistamisen Maan ja Space Science, ja väestön hyvinvointia mitali National Academy of Science.

Koulu tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia tutkimukseen sen opiskelijaa, ja monet julkaisevat kuuluu ylimpään lehdissä. Pieni näytteenotto tutkimusten tuloksia on esitetty laaja valikoima mahdollisuuksia: eksoottisten kasvien ja eläinten hyökkäykset osaksi Texas ekosysteemiin, evoluution dynamiikka geenien ja genomien populaatioissa ja lajien, suolan vaikutusta kemia jäädyttämistä tyydyttyneistä Marsin maaperän, neurogeneesin Alzheimerin taudin, ja rakennus laserit jäähdyttämiseksi atomien miljoonasosa astetta absoluuttisen nollapisteen yläpuolella, vain muutamia.

Tila, joka tukee luonnontieteiden on huomattavan monimuotoinen state-of-the-art laitteet toimitetaan ja jatko tutkimusohjelmia. Koulu tukee myös ammatillinen tiede maisteriohjelman useilla alueilla.

Sijainnit

Houston

Dean of Wiess School of Natural Sciences

Osoite
Rice University
Wiess School of Natural Sciences
MS-102
P.O. Box 1892

77005 Houston, Texas, Yhdysvallat

Houston

Osoite
6100 Main St.
E100 George R. Brown Hall

77005-1827 Houston, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin