Rice University School of Architecture

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi Riisi

Olemme pienin ammattikorkeakoulu, joka sijaitsee huippututkimusyliopistossa ja antaa yksilöllisen huomion suuren yliopiston tarjoamien opintojen laajuudella.

Rice University on maan neljänneksi suurin kaupunki. Se on johtava tutkimuslaitos, joka on sitoutunut edistämään vahvaa henkistä ympäristöä seuraavan sukupolven johtajille ja ajattelijoille. Rice Architecture: n pieni, 5: 1 -opiskelija-tiedekunta-suhde kannustaa läheiseen yhteisöön, joka tarjoaa sekä perustutkinnon suorittaneille että tutkinnon suorittaneille huomaavaa opetusta etenkin studiossa.

Koulun asema ylemmän tason yliopistossa antaa meille mahdollisuuden hyödyntää laajasti muita tieteenaloja uusien spekulatiivisten käytäntöjen luomiseksi, mikä osoittautuu tiedekuntamme johtavassa roolissa Ricen ympäristötutkimuksen poikkitieteellisen sivuaineen kanssa; ristikkäiset kurssejamme muiden koulujen ja osastojen, erityisesti humanististen, liike-elämän ja tekniikan, kanssa; ja yhteistyömme kampuksen ja kaupungin muiden taiteiden kanssa.

Sijainnit

Houston

Osoite
Loop Road
77005 Houston, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin