Rivier University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Rivier University

Ansaitse tutkinto yhdellä Amerikan hienoimmista alueista. Rivier University on ylpeästi tarjonnut Rivier University juurtuneen akateemisen huippuosaamisen perinne yli 80 vuoden ajan.

Pienellä kotikaupungillamme Nashua, New Hampshiressa on vilkas kansainvälinen yhteisö, ja äänestettiin Money Magazine -yhtiön parhaista paikoista . Rivier sijaitsee helpon ajomatkan päässä suurimmista Pohjois-Amerikan kaupungeista, kuten Bostonista, New Yorkista ja Montrealista.

Meidän 68 hehtaarin kampuksella on 2,600 opiskelijaa, jotka harjoittavat ohjelmia kaikilla tasoilla, kuten tietojenkäsittelytiede, psykologia, liike-elämä ja liberaali taiteet. Yliopisto tarjoaa erittäin edullisia lukukausimaksuja ja ansioituneita apurahoja kansainvälisille opiskelijoille.

Kansainväliset apurahat

Karsintaoppilaitoksille tarjotaan ansioihin perustuvia yli 51 000 dollarin apurahoja.

Sijainti
Kampus sijaitsee vain 45 minuutin päässä maailmankuulusta Bostonin kaupungista, joka on Yhdysvaltojen kuudenneksi suurin talous USA: ssa, ja tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille hyvät mahdollisuudet harjoittaa CPT: tä ja OPT: tä tärkeimpien työnantajien kanssa.


Opetuksen laatu
Yliopisto tarjoaa 15: 1 opiskelijan ja tiedekunnan suhteen jokaiselle opiskelijalle yksilöllisen oppimiskokemuksen viihtyisässä yhteisössä


Valitse Ohjelmat
BS-liiketoiminta; BS Biotekniikka; BS rahoituksessa; BS Matematiikan koulutus; BS Hoitotyössä; NS psykologiassa; Kansanterveyslaitos


MS tietotekniikan johtamisessa; MBA; Tietojenkäsittelyjärjestelmien MS; Tietojenkäsittelytieteen MS

Pääsyvaatimukset
Perusopiskelija: 5.5 IELTS (tai vastaava) ja lukio-tutkintotodistus, vähintään 3.0 GPA
Jatko: 5.5 IELTS (tai vastaava) ja 3.0 GPA akkreditoitua yliopistoa.


Aloituspäivämäärät
Tammikuu ja elokuu (perustutkinto)
Tammikuu, toukokuu ja elokuu (valmistunut)

Sijainnit

Nashua

Osoite
420 South Main Street
Nashua, NH 03060

Nashua, New Hampshire, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin