University of Maryland College Park

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Inspired Business Education

Maailmantaloudessa liiketoiminnan menestyminen vaatii tietoja ja taitoja, jotka eivät ole vain innostuneita.

Robert H. Smith School of Business Marylandin yliopistossa inspiroiva liiketalous on liiketoimintaamme. Tiedekuntamme on maailmanluokkaa. Tutkimuksemme ovat kärjessä. Oppiminen on kokemuksellista ja juurtunut todelliseen maailmaan. Ja opiskelijat oppivat ajattelemaan yrittäjiä.

Yksi College Parkin yliopistossa olevista 12 korkeakoulusta ja koulusta Smith School on kytketty Washington DC: n, metroplexin liiketoimintaan, hallintoon, voittoa tavoittelemattomiin ja ammatillisiin verkostoihin.

Oppilaitojemme ja ammattilaisten yhteisymmärrys tukee voimakkaasti oppimista, kun taas oppilaat voivat oppia menestymään usein kiistanalaisessa markkinapaikassa.

Laaja valikoima ohjelmia, todistuksia ja tutkintoja on suunniteltu valmistamaan ammattitaitoisia ammattilaisia ​​päästäkseen maapallon toimintaan maailmantaloudessa, jossa on virtausta, teknologian ja maailmanlaajuisen kilpailun nopeuttaessa muutoksen vauhtia.

Voit tehdä niin, tarjoamme perustutkintoa, erikoisuus maisterin, PhD, ja kokopäiväisiä, osa-aikaisia, online-ja Executive MBA-ohjelmia.

Maailmantalous on vallassa. Teknologia ja globaali kilpailu nopeuttavat muutoksen vauhtia. Yrittäjät työskentelevät köyhtymättömästi etsimään seuraavia suuria ideoita ja ottamaan ne markkinoilta ja mittakaavaksi. Tulevaisuus on epävarma, mutta täynnä rajattomat mahdollisuudet.

Sijoituksia

  • Nro 2 rahoitussuunnitelma (Financial Times, 2018)
  • No 7 Executive MBA-ohjelma, USA (The Economist, 2018)
  • No 9 online-MBA-ohjelma (USNews
  • Ei 9 kokopäiväistä MBA-opiskelijan tyytyväisyyttä, Yhdysvallat (Bloomberg Businessweek, 2016)
  • No 11 PhD-ohjelma, maailma (Financial Times, 2014)
  • No 15 osa-aikainen MBA-ohjelma, US (USNews
  • No 21 perusopetusohjelma, US (USNews
  • No 27 kokopäiväistä MBA-ohjelmaa, US (Financial Times, 2018)
  • Nro 16 tutkimus, maailma (Financial Times, 2018)

Akateeminen rehellisyys

Smithissä meillä on yhteinen sitoumus "tehdä oikeita asioita oikealla tavalla." Odotamme, että opiskelijat käyttäytyvät rehellisesti, varsinkin kun kyse on heidän akateemisesta suorituksestaan ​​ja pitävät heitä vastuussa rikkomuksista. Tämä ei hyödy vain opiskelijoillemme nyt - se hyödyttää jonain päivänä uransa, yhteisöt ja yhteisöt.

Deanin toimisto on sitoutunut luomaan ja edistämään integraatiokulttuuria Smithissä. Tuemme ja valvotaan Marylandin yliopiston opiskelijaväkivallan toimiston akateemisen koskemattomuuden periaatteita. Smithin opiskelijat noudattavat Marylandin yliopiston Honour Pledge:

"Vakuutan kunniani, etten ole antanut tai saanut mitään luvatonta apua tässä tehtävässä / tutkimuksessa."

Sijainnit

College Park

University of Maryland, Robert H. Smith School of Business

Osoite
Robert H. Smith School of Business, University of Maryland, College Park,
College Park, Maryland, Yhdysvallat
Puhelin
+1 301-405-2189

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin