Rocky Mountain College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja RMC: stä

Rocky Mountain College on asuinalue, kattava liberalistinen korkeakoulu, joka sijaitsee hiekkakivien alla "rim-kalliot" puistomainen lähiympäristö Billings, Montana, valtion suurin ja taloudellisesti eloisa kaupunki. Rocky Mountain College on historiallisesti yhteydessä yhdysvaltalaiseen kristilliseen kirkkoon, United Methodist Churchiin ja Presbyterian kirkkoon (USA), - perinteisiin sitoutuneisiin tietoihin, uskonnolliseen suvaitsevaisuuteen ja vapaaseen tutkimukseen sitoutuneisiin uskontoihin ja arvoihin, kuten palveluun, yhteisöön, ja luonne.

Nämä uskonnolliset suhteet ovat auttaneet informoimaan kollegion lähetystyötä ja ydinaiheita ja ovat ilmeisiä kollegion tehtävänä kouluttaa tulevia johtajia taiteen ja ammatillisten ohjelmien avulla, jotka vilkasta kriittistä ajattelua, luovaa ilmaisua, eettistä päätöksentekoa, tietoista kansalaisuutta ja ammatillista huippuosaamista. Lisäksi korkeakoulu edistää koko ihmisen kehitystä ja tarjoaa mahdollisuuksia parantaa opiskelijoiden henkistä, emotionaalista, fyysistä ja henkistä kasvua sekä kampuksella että yhteyksien kautta paikallisessa ja globaalissa yhteisössä.

Korkeakoulu, joka on erittäin arvostettu alueellisesti yleisestä huippuosaamisestaan, ilmaisee tehtävänsä akateemisen huippuosaamisen, muunnostavan oppimisen ja yhteiskuntavastuun ja johtamisohjelman keskeisten teemojen kautta. Opetuksen tiedekunta on omistettu opiskelijoihin keskittyville oppimisille ja lyijyohjelmille, joihin sisältyy käynnissä oleva kokeilu Kansainvälisen avaruusaseman ja maan ensimmäinen miehittämättömän ilma-aluksen sertifioinnin opetussuunnitelma.

Rocky Mountain College tarjoaa kirjaa menestyksestä, jonka mahdollistaa alhainen opiskelija-tiedekunnan suhde (12: 1) ja runsaasti rahoitustukea. 99% opiskelijoista saa palkintopaketteja, joiden keskiarvo on 24 000 dollaria opiskelijaa kohden; Lisäksi 97% opiskelijoista siirtyy jatko-ohjelmiin tai uraan halutulla alalla. 52 perustutkintoa harjoittavaa yliopisto-opiskelijaa - mukaan lukien yksi kansakunnan ylimmistä ilmailuohjelmista - sekä tutkinnon suorittaneet lääketieteellisen apulaistutkimuksen, kirjanpidon ja opetusjohtajan tutkitut opiskelijat 41 maasta ja 16 maasta.

Korkeakoulu äskettäin rikkoi uuden huippuosaamisen tieteellisen rakennuksen, joka valmistuu vuonna 2018. Nykyiset strategiset aloitteet sisältävät sitoutuneiden ja kokemuksellisten oppimisohjelmien jatkokehittämisen, parantuneen ensimmäisen vuoden kokemuksen, laajennetun perustutkimusmahdollisuuden laajentamisen, Pathways ohjelma lääketieteelliseen koulutukseen ja parempia akateemisia tukipalveluja. Rocky Mountain College sijaitsee hyvässä asemassa, jotta se täyttää seuraavan vaiheensa 139 vuoden kestäneen huipputason odotusten kehityksessä.

RMC: n historia

Rocky Mountain College tarina on todella tarina kolmesta korkeakoulusta. Ensimmäinen oli Dean Lodgein Montana Collegiate Institute, joka aloitti ensimmäisen luokkansa vuonna 1878. Heti luentojen jälkeen alkoi Deer Lodge, Mont., Wesleyan College avasi ovensa Helenassa. Billingsissa Rocky Mountain College nykyinen sivusto, Billings Polytechnic Institute (BPI), alkoi rekrytoida opiskelijoita eri puolilta maata vuosisadan vaihteessa. Kolme koulusta tuli yksi kokonaisuus vuonna 1947 - Billings Polytechnic Institute, josta tuli Rocky Mountain College - Montanan ensimmäinen ja hienoimmista.

Vuodesta 1878 lähtien Rocky Mountain College opiskelijat ovat olleet johtajia. Vuonna 1947 opiskelijat pyysi nimeämään BPI: n uudelleen Rocky Mountain College . He ottivat sen mukaan myös nopeuttamaan kollegion laajentamista, ja he jopa rakensivat uudet rakennukset keinona maksaa opetustaan. Hiekkakivikiveä louhittiin Rimrockista ja kampus nousi ympäröivästä viljelysmaasta, jotta siitä tulisi yksi länsimaiden suosituimmista korkeakouluista.

Tänään RMC-opiskelijat eivät ole kaikki erilaisia ​​kuin menneisyyteen. Rocky Mountain College edelleen houkuttelee ja tuottaa johtajia, jotka tekevät eron College ja niiden yhteisöt.

Rauhantutkimusinstituutti

IPS logo

Rauhatietutkimusinstituutin (Mont.) Billingsin Rocky Mountain College sijaitsevalla Montus-kampuksella "etsii koulutusta tutkimaan ja edistämään väkivallan vaihtoehtoja yksilöiden, ryhmien, järjestöjen, yhteisöjen ja kansakuntien käyttäytymiseksi". Tämä tehtävälausunto ohjaa meitä monia mielenkiintoisia polkuja kolmanteen vuosikymmeneen saakka.

Ota yhteyttä RMC: hen

Kampusosoite

Rocky Mountain College
1511 Poly Drive
Billings, MT
59102-1796

Sijainnit

Billings

Rocky Mountain College