Rocky Mountain University of Health Professions

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Rocky Mountain University of Health Professions (RMUoHP), joka on akkreditoitu laitos, joka on tunnustettu näyttöön perustuvasta, merkityksellisestä jatko-terveydenhuollon koulutuksesta. Vuonna 1998 perustetulla yksinoikeudella ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneella terveydenhuollon laitoksella RMUoHP: llä on maine poikkeuksellisissa, laadukkaissa ja tiukoissa terveydenhuollon koulutusohjelmissa, ja sillä on monipuolinen ylioppilaskunta ja alumnit kaikista 50 osavaltiosta sekä tähtitieteellinen ja kansallisesti arvostettu tiedekunta. käytäntö, tutkimus ja koulutus koko maassa. Akateemiset toimitusmallimme mahdollistavat rajoitetun asuinpaikan opiskelijoiden jatkavan elämänrooleja muuttamatta ja residenssiopiskelijamme aloittamaan ja lopettamaan kokopäiväiset opintonsa kauniissa Provossa Utahissa.

Tule osaksi jännitystä osallistumalla tarkasti kohdennettuun ja erikoistuneeseen terveydenhuollon koulutukseen Yhdysvaltojen osaavimpien, pätevimpien ja kokeneimpien tiedekuntien jalkoilla. Koe muutos, joka odottaa sinua lääkärinä, kouluttajana, tutkijana tai järjestelmänvalvojana. Kasvun jatkuessa muihin terveydenhuoltoon liittyviin ohjelmiin jatkossakin, lähitulevaisuudessa RMUoHP on katsottava yliopisto!

Perusarvot

Todisteisiin perustuva. Yhdistämme osaamisemme parhaisiin käytettävissä oleviin todisteisiin parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Oppimiskeskeinen. Haastamalla ajattelua, kannustamalla kasvua ja tutkimalla mahdollisuuksia kannustavassa oppimisympäristössä annamme oppijoille mahdollisuuden saavuttaa suurin potentiaalinsa.

Aito. Tunnustamme puutteemme ja olemme tyytyväisiä kasvuun, joka johtuu sekä menestyksestä että epäonnistumisesta. Uskomme rajattomaan kykyymme löytää ratkaisuja. Mallinnamme kiitollisuutta. Pyrimme ymmärtämään, tuntemaan empatian ja antamaan anteeksi.

Palvelukeskeinen. Koska arvostamme ihmisiä ennen kaikkea, palvelemme toisiamme, potilaitamme ja asiakkaitamme, yhteisöjämme ja maailmaa.

Luotettava. Pyrimme rehellisyyteen, kunnioitukseen ja vastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme antaaksemme jatkuvasti uskottavuutta laitoksena ja yksilöinä.

Sisältää. Kunnioittamalla eroja ja yhtäläisyyksiä vahvistamme institutionaalisia ja yhteisöllisiä yhteyksiä.

Yhteistyössä. Opimme ja luomme tiimeissä ja ryhmissä innovoimaan, edistämään muutosta, toteuttamaan strategiaa, varmistamaan vastuullisuuden ja juhlimaan saavutuksia.

Sijainnit

Provo

Osoite
East 1700 South,122
84606 Provo, Utah, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin