Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Rutgers yrittäjäkoulutuksen valmentaa menestys - ei vain heidän valitsemassaan aloilla vaan myös heidän elämässään. Meidän kattava peruskurssit meidän hyvin mitoitettu MBA-ohjelma, Rutgers koulutus on elämää muuttava kokemus, joka antaa opiskelijalle tietoja ja taitoja kilpailla maailmanlaajuisesti ja laajentaa arvostavansa miten maailma toimii. Monet kuvata sitä yksi kaikkein palkitsevaa kokemuksia elämästään - ammatillisesti ja henkilökohtaisesti.

Mutta mitä tekee RBS kokemus niin erilainen kuin muut kärkipään kouluissa? Löydät kansallisesti kärkipään ohjelmiin useilla eri aloilla, kuten lääketeollisuus, rahoitus ja Supply Chain Management. Ja sijainti tarjoaa helpon pääsyn uramahdollisuuksista New York / New Jersey alueella.

Mutta useimmat opiskelijat huomauttavat niiden aidosta "sopiva in" on keskeinen ero RBS kokemus. Opiskelija melkein heti viihtyvät sisällä koulun kulttuuriin. Ja koska tarjoamme kärkipään koulutukseen yleisesti halvemmalla kuin muut kauppakorkeakouluissa, opiskelijat nauttivat paljon suurempi tuoton.

Sijainnit

New Brunswick

Osoite
New Brunswick Campus
100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854

08854 New Brunswick, New Jersey, Yhdysvallat

Newark

Osoite
Rutgers Business School—Newark
1 Washington Park | Newark, NJ 07102

07102 Newark, New Jersey, Yhdysvallat

Jersey City

Osoite
286 Washington Street, Jersey City, NJ 07302
07302 Jersey City, New Jersey, Yhdysvallat

Morristown

Osoite
161 Madison Ave, Morristown, NJ 07960
07960 Morristown, New Jersey, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

AACSB Accredited