Rutgers School of Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Johdatus Rutgersin yliopistoon - New Brunswickin teknillinen korkeakoulu

Rutgers School of Engineering jatko-opiskelijat ovat arvokkaita kumppaneita tutkimuksessa, opetuksessa ja tiedotuksessa. Tarjoamme jatkotutkinto-ohjelmia dynaamisille opiskelijoille 10 tutkimusalueella. Lähes 70 miljoonan dollarin tutkimusmenot ja lähes 200 tiedekunnan jäsentä, jotka harjoittavat tutkimusta laajasta joukosta aiheita, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan, kansakuntaan ja globaaliin yhteisöön, Engineering School on dynaaminen ja akateemisesti tukeva ympäristö jatko-opintojen toteuttamiseksi.

Meillä on kansallisesti sijoittunut ohjelma, joka tarjoaa jatko-opintoja biolääketieteellisessä tekniikassa, kemian tekniikassa; siviili- ja ympäristötekniikka, sähkö- ja tietotekniikka, energiajärjestelmät; teollinen suunnittelu, materiaalitiede ja -tekniikka; mekaaninen ja ilmailuteollisuus sekä pakkaustekniikka. Rutgers SoE harjoittaa huippututkimusta monilla aloilla ja on saanut kansallisen tunnustuksen teknologian kehityksestään. Meillä on laajat laboratoriot, joissa on huippuluokan laitteet.

Koko merkitsee meille. Insinööritieteiden korkeakoulu on tarpeeksi pieni lupaamaan keskittymiskoulutuksen vaatimuksia, mutta riittävän suuria, jotta opiskelijat voivat nauttia kaikista johtavan julkisen tutkimusyliopiston eduista, resursseista ja mahdollisuuksista.

Tiedekunta

SoE: n tiedekunnan jäsen on erinomainen - vuosittain kaksi tai useampia tiedekunnan jäseniä saavat keskimäärin NSF CAREER -palkinnon. Meidän tiedekunnan jäsenet kunnioittavat usein ikäisensä arvostetuimpien ammattijärjestöjen palkinnoilla ja apurahoilla. Tiedekuntamme kirjoittamia kirjoja käytetään maailmanlaajuisesti. Meidän kokopäiväiset tiedekunnan jäsenet sekä täydentävät tiedekuntamme ovat kansallisia ja kansainvälisiä asiantuntijoita monilla eri aloilla. Tiedekuntamme on myös sidoksissa useisiin tutkimuskeskuksiin ja organisaatioihin sekä Rutgersin sisällä että sen ulkopuolella.

Ystävällinen, kollegiaalinen ilmapiiri

Vaikka standardimme ovat korkeat ja sisäänpääsy on kilpailukykyinen, meidän on "opiskelijaystävällinen" koulu, jossa tiedekunnan jäsenet pyrkivät kouluttamaan opiskelijoita tutkimusten ja kurssien kautta ja lisäämään opiskelijoiden uran kehittämistä henkilökohtaisen mentorointiin, ryhmälähetysympäristöihin ja mahdollisuuksia opiskelijataitojen kunnostamiseen ja markkinointiin. Jos olet kunnianhimoinen opiskelija, joka viihtyy tukevassa ympäristössä, kannattaa harkita vakavasti Rutgers School of Engineering .

Sijainti

Keskeinen sijaintimme on erittäin toivottavaa useista syistä:

  • New Brunswickin sekä New Yorkin (35 mi), Philadelphia (60 mi), Princetonin (20 mi) ja Newarkin (25 mi) kulttuuriset ja sosiaaliset mahdollisuudet ovat vertaansa vailla.
  • Rutgers on keskellä suurinta teollisuus- ja valtion tutkimuslaboratorioiden keskittymää Yhdysvalloissa (New Jersey, New York, Philadelphia, Boston ja Washington DC). Tämä lisää ammatillisen yhteyden mahdollisuuksia sekä työllisyysnäkymiä.
  • Rutgers sijaitsee hyvin monipuolisella alueella, jossa lähes kaikilla maan etnisillä, kulttuurisilla ja uskonnollisilla ryhmillä on vahva edustus. Alueemme monimuotoisuus on vahvuutemme, mikä mahdollistaa kaikkien Yhdysvaltojen ja maailman opiskelijoiden tuntemisen kotona ensimmäisestä päivästäsi täällä.

Sijainnit

Piscataway Township

Osoite
599 Taylor Road, Piscataway
08854 Piscataway Township, New Jersey, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin