South Carolina State University School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

South Carolina State University, 1890 maa myöntää vanhempi kattavaa instituutioiden noin 3500 opiskelijoiden, on sitoutunut tarjoamaan kohtuuhintaisia ​​ja laadukkaita ja helposti saatavilla ja jatko-tutkinto-ohjelmia. Kautta opetusta, tutkimusta, teknologiaa ja palveluja, SC State edistää taloudellista kehitystä, parantaa elämänlaatua kansalaisten ja valmistelee korkeasti koulutettuja, osaavia ja sosiaalisesti tietoinen tutkinnon vastaamaan elämän haasteisiin ja vaatimuksiin ja antaa heille mahdollisuuden työskennellä ja elää tuottavasti dynaaminen, globaali yhteiskunta.

School of Business luotiin vuonna 1983 koulutusohjelmien kirjanpito, maatalous, taloustiede, hallinto ja markkinointi. Vuonna 2005, MBA-ohjelma lisättiin pitoisuudet Yrittäjyys ja Maatalouskauppa.

Visio

Visio Business Program South Carolina State University on tunnustettu "paras arvo Kaakkois" kautta laatuohjelmia ja palvelua opiskelijoille ja muille eri osapuolet.

Mission Statement

Tehtävänä Business Program South Carolina State University on tarjota laadukkaita johdon koulutuksen ja johtamisen kehittäminen tuottaa kilpailukykyisiä ja innovatiivisia suorittaneiden kansainvälinen ja monipuolinen ympäristö.

ARVOT

Tehtävänä Business Program tullaan onnistuu laadukkaan opetuksen, tutkimuksen, opetuksen kehittäminen ja palvelutoiminta. Menestykseemme toteutuksessa missiomme mitataan parantamiseksi meidän maine keskuudessa opiskelijoiden, tiedekunnan ikäisensä, ja muiden sidosryhmien kanssa. Tätä varten me vahvistamme arvomme johtajuutta, asiakastyytyväisyys, tiimityö, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, eheys ja suorituskykyä. Siis:

  • Arvostamme oppimista ja pyrkii edistämään ammatillista ja johtamisen kehittämisessä kaikkien opiskelijat ovat teknologinen, globaali, eettinen ja yrittäjyyteen liittyviä taitoja.
  • Tuemme ja reagoi kokonaisvaltaista tarpeisiin kaikille opiskelijoille.
  • Arvostamme yhteistyötä ja kumppanuuksia erilaisia ​​sidosryhmiä työskentelemään kohti positiivisia tuloksia, jotka vaikuttavat meidän ohjelma ja yhteisö.
  • Pyrimme jatkuvasti parantamaan suorituskykyä ja arviointi tuloksemme varmistaen samalla, että meidän eheys ja laatu ei tingitä.

Ohjaavat periaatteet

Jatkamme keskittyä kriittisiin menestystekijöihin että Business Program on määritellyt jatkuvaan parantamiseen. Siten arvot Business Program perustuvat kehittää ja ylläpitää laatua opiskelijoita, laadunhallinta ohjelmien laadun tiedekunnan ja yhdyskuntapalvelu. Meitä ohjaavat seuraavat periaatteet:

  • Tarjotaan tukevan ympäristön laadun kehittämisessä opiskelijat - Laadukkaiden johdon koulutusohjelmia - ylläpitäminen laatu tiedekunnan kautta opetuksen, tutkimuksen, ammatillisen kehityksen ja palvelu.
  • Vahvan suhteet yhteisön kautta kenttätyö ja palvelu.

Sijainnit

Orangeburg

Osoite
300 College Street NE
29117 Orangeburg, Etelä-Carolina, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin