SIT Graduate Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

SIT Graduate Institute tarjoaa kansainvälisesti keskittynyt maisteria, todistusten ja ammatillisen kehityksen ohjelmia aloilla konfliktien, kansainvälisen koulutuksen, kestävä kehitys, ja tesol. Vuodesta 1964, SIT on valmistellut ammattilaisia ​​on onnistunut kulttuurien ja kansainvälisessä ympäristössä.

Maisteri ja Certificate ohjelmat eri sisältötoimialat ja tiedostomuodot

SIT Graduate Institute valmistaa opiskelijoita ympäri maailmaa olevan tehokkaita johtajia, ammattilaiset ja kansalaiset. SIT: n jatko-ja ammatillinen kehittämisohjelmat ovat juurtuneet elämyspedagogiikka malli, jossa oppiminen tapahtuu yhteys teorian ja käytännön. Opiskelijat koulutetaan tulla korkeasti koulutettuja toimijoita, jotka ovat komentava teoreettiset perusteella ammattiaan; kokemus alalta; ja tietoisuutta omasta ominaisuudet, arvot ja etiikka.

Opiskelija voi valita eri MA, todistus, ja ammatillisen kehityksen ohjelmia eri aloilla kansainvälistä koulutusta kestävän kehityksen konfliktien kieltenopetukseen. Jotta mahtuu monipuolista ammatillista ja henkilökohtaista tavoitteet, ohjelmat eripituisia ja muoto ovat tarjolla SIT historiallisella 200 kampusalueemme Vermontissa; Sit Graduate Institute Washington, DC Center verkossa; ja ulkomailla kentän sivustoja. Kussakin ohjelma-alueella, opiskelijat tutkia nykypäivän sosiaalista, taloudellista, ja poliittisia kysymyksiä, kiinnittäen erityistä huomiota ihmisen ja eettiset ulottuvuudet näistä asioista.

Sijainnit

Brattleboro

Osoite
1 Kipling Road
05302-0676 Brattleboro, Vermont, Yhdysvallat

Washington

Osoite
1015 15th Street, NW, Washington, DC 20005
20005 Washington, District of Columbia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin