Saint Joseph's University, Haub School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

160 vuotta Saint Josephin yliopisto on edistänyt miesten ja naisten ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​tavoitteita tarjoamalla tiukan jesuiittaisen koulutuksen - joka vaatii suurta saavutusta, laajentaa tietoa, syventää ymmärrystä, korostaa tehokasta päättelyä ja kommunikaatiota, kehittää moraalista ja henkistä luonnetta ja antaa jatkuvaa ylpeyttä. Saint Josephin koulutus käsittää kaikki persoonallisen kasvun ja kehityksen näkökohdat, jotka heijastavat Cura personalisin Ignacian uskontoa. Opetuksen ja apurahojen opettajana opettajat kehittävät älyllisesti intensiivisen vapaiden taiteiden opetussuunnitelman ja jatkotutkinnon valituilla kurinalaisuuksilla. Opiskelijat kypsyvät sosiaalisesti osallistumalla Saint Josephin kampus-elämään, joka on tunnettu monipuolisesta toiminnasta ja infektiivisestä innostuksesta. Opiskelijat kasvavat eettisesti ja henkisesti elämällä omia arvoja laajemmassa yhteiskunnassa kampuksen ulkopuolella. Philadelphian pääkaupungin laidalla sijaitseva Saint Joseph's University tarjoaa valmiita pääsyä Yhdysvaltojen viidenneksi suurimman kaupungin valtavaan uramahdollisuuksiin ja kulttuurivaroihin samalla kun opiskelijoille annetaan yhtenäinen ja intiimi kampuskokemus. Jos haluat henkilökohtaista apua tutkittavien tutkintovaatimusten tutkimiseen, ota yhteyttä Christine Andersonin osoitteeseen 610-660-1690 tai sjumba@sju.edu.

Vaativa koulutus vaativiin aikoihin

Juutalaiset, katolinen perinteet, Saint Joseph's University tarjoaa tiukan, voimakkaan koulutuksen, joka sekä opettaa että laajentaa mielensä. Tämän koulutuksen ytimessä on yleinen koulutusohjelma (GEP), joka paljastaa opiskelijat ensisijaisiin tutkinta-aloihin ja kulttuuriarvoihin, jotka muokkaavat maailmaa. Jesuit-korostus sitoutuneesta opetuksesta ja mentoroinnista läpäisee yliopiston.

Alumnit, jotka johtavat ja saavuttavat

Alumnit Pyhän Joosefin noususta korkeimpaan johtajuuteen ja käyttävät tätä vaikutusvaltaa muuttamalla järjestöjään esimerkilliseksi menestys- ja rehellisyysmalleiksi. Vanhalla ylpeydelläan sidottuun alma materiinsa sidottuna lähes 50 000 Saint Josephin alumniverkosto on vahva ja innokas auttamaan opiskelijoita löytämään mielekästä työtä valmistumisensa jälkeen.

Campus, joka ei ole katsojille

Saint Josephin opiskelijat harrastavat innokkaasti kampuksen elämästä - akateemista, sosiaalista, urheilullista, eettistä ja hengellistä. Heidän aktiivinen osallistuminen luo elävän ja dynaamisen kampusyhteisön ja tuottaa toisilleen tukevaa, inhimillistä ja suvaitsevaa ympäristöä yksilölliselle menestykselle ja palvelemiselle muille.

Sijainnit

Philadelphia

Saint Joseph's University

Osoite
5600 City Ave
Mandeville Hall, Suite 280

19131 Philadelphia, Pennsylvania, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 610-660-1693