Saint Michael's College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi Pyhän Mikaelin? Vakuuttava, maailmanluokan Koulutus

Pyhän Mikaelin College, perustettiin vuonna 1904, tarjoaa vakuuttavan, maailmanluokan vapaiden taiteiden koulutus kauniissa Vermont ympäristössä. Connected yhteisö avulla opiskelijat muodostavat läheiset suhteet toisiinsa ja taitava tiedekunnan jäsenet, tarjoaa ihanteellisen oppimisympäristö, jossa niillä on tilaa ja tukea haastaa itsensä ja heidän ikäisensä. Kollegiona sijaitsee minuutin päässä Burlington, yksi maan arvostetuimmista college kaupungeissa, Pyhän Mikaelin tarjoaa vertaansa vailla yhdistelmä akateeminen, hengellinen, kulttuurin, palvelu ja erämaa kokemuksia. Lisätietoja on osoitteessa smcvt.edu.

Saint Michael College tarjoaa erinomaisen maisteriohjelmaa kliinisen psykologian, koulutus, ja Opetus Englanti puhujia Muut kielet (tesol). Nämä huippuluokan ohjelmat räätälöidään yksilöllisiin tarpeisiin monipuolinen ylioppilaskunnassa myös ammattilaisia.

Yksilöllistä oppimista suunnitelmia, joustava luokka aikataulutus, taitava opettajia, ja vahvat verkostot kollegojen ja ohjaajien varmistaa, että opiskelijat saavat teoreettista koulutusta, käytännön kokemus, ja näkemystä tulla oman alansa. Itse asiassa, college on tunnettu työnantajien keskuudessa viljelylle korkeasti koulutettuja ammattilaisia. Tämä on yksi syy se on jatko-tason työharjoittelua osuus lähes 100 prosenttia.

Nämä edut tekevät maisterin tutkinto Saint Michael College järkevä investointi.

Master of Arts Opetus Englanti puhujia Muut kielet (MATESOL) koulutusohjelma

Pyhän Mikaelin akatemian kansainvälisesti tunnustettu ja arvostettu MATESOL ohjelma kouluttaa opiskelijoita opettamaan Englanti puhujia muita kieliä Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Se on kahdeksan vaihtoehtoja myös MATESOL (36 op); MATESOL: OnLine + OnCampus (36 op); ja Peace Corps Master 's International Program (36 op).

Muita ohjelmia MATESOL + PK-12 Licensure (46 op), MATESOL + PK-12 Merkintä luvanvaraisesta Opettajat (36 op), ja ELL Endorsement lisensoitu Opettajat (18 opintopistettä). Jatko Todistus TESOL (24 op) ja TESOL Diploma-ohjelma on myös tarjolla.

Alumni sijaitsevat ympäri maailmaa käyttäen taitoja viljelty TESOL ohjelman Pyhän Mikaelin College.

Jännittävä paikka Vermontissa

Pyhän Mikaelin College sijaitsee 440 kauniilla hehtaarin Colchester, Vermont Koillis Yhdysvallat. Se on vain kolmen meripeninkulman päässä Burlington, Vermont suurin kaupunki ja mekka taiteen ja viihteen.

Burlington sijaitsee välillä majesteettinen Green Mountains ja ihmeellinen Champlainjärvi. Se tarjoaa trendikkäitä kauppoja, upeita ravintoloita, jännittävä yöelämä, erinomaista live-musiikkia, rikastuttaa kulttuurilaitokset, virkistävä ulkoilu, ja suuri erityisiä tapahtumia.

Opiskelijat voivat venture ulkopuolelta, nauttia vieläkin valtio nähtävyyksistä, kuten hauskaa kesän festivaalit, kaunis syksyllä lehdet, ja jännittävä ympäri vuoden urheilu kuten hiihto, lumilautailu, lumikenkäily, vaellus, rock / jääkiipeily, maastopyöräilyä ja melonta, vain muutamia.

Opintotuki Saint Michaelin Collegessa

Saint Michael, arvo koulutuksessa on huomattavasti suurempi kustannus. Pieni-koulu läheisyyttä haastaa, valtuuttaa, ja vaalia opiskelijoiden hinnalla, joka on yleensä pienempi kuin vastaavien laitosten. St. Miken ei aseteta lukuisia lisäkustannuksia osoitteessa muissa kouluissa, kuten opintosuoritusten palkkiot, terveys palkkiot, opiskelija palkkiot, teknologia maksuja tai pysäköintimaksuja. Mitä enemmän, Student huoltokonttoritalletukset odottaa avulla voit hallita opetusta, kautta liittovaltion suora veroton ja liittovaltion Direct Graduate PLUS lainoja. Tarjoamme myös opetusta maksusuunnitelma kautta Opetus Pay.

Jatko-opiskelijat Saint Michaelin Collegessa voi saada liittovaltion tukema lainat ja jatko-assistentin, jotka tarjoavat osittainen opetusta peruuttamista ja stipendejä.

Sijainnit

Burlington

Saint Michael's College

Osoite
One Winooski Park, Box 286 Colchester,
05439 Burlington, Vermont, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 802-654-2000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin