SUNY Buffalo University at Buffalo School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UB School of Management on elinvoimainen ja osallistava yhteisö suurista ajattelijoista ja vieläkin suuremmista tekijöistä. Teemme yhteistyötä teorioiden kysyttämiseksi ja viemiseksi, nostamalla toisiamme ylös ja vetämällä muutosta. Koska UB: n johtamiskoulussa kunnianhimo on hyve, sitkeys annetaan ja löytö tapahtuu kaikkialla, luokkahuoneesta kokoushuoneeseen. Näin me vain teemme sen täällä.

Perinne huippuosaamista

Vuodesta 1923 lähtien UB: n johtamiskoulu on rakentanut vaikuttavan maineen yhtenä maailman parhaista kauppakorkeakouluista. Akateemisen portfolion kattava valikoima, tiedekunnan asiantuntemus ja tutkinnon suorittaneiden menestys maailmanlaajuisesti ovat ensisijaisia syitä koulun suosiolle.

Globaali läsnäolo

Nykyään johtamiskoulun koulutusmaine kattaa kirjaimellisesti maapallon, ja koulun opiskelijat ovat kotoisin kaikkialta maailmasta. Missä tahansa luokassa koulun vierailija voi löytää Buffalon tai New Yorkin opiskelijat istumaan Aasian tai Saksan opiskelijoiden vieressä, kun he kuuntelevat professoria, joka palasi äskettäin opiskelemaan perustutkintoa suorittaneita Singaporessa.

Yhä globaalimmassa liiketoimintaympäristössä ohjelmiemme monimuotoisuus ja kansainvälinen maineemme auttavat varmistamaan, että School of Management-tutkinto on valtakirja, joka avaa oven tutkinnon suorittaneille missä tahansa liiketoiminnassa kaikkialla maailmassa.

Kansallisesti arvostettu kokopäiväinen MBA-ohjelma

Kansallisesti sijoittautuneena kokopäiväisenä MBA-ohjelmanamme on valmisteltu opiskelijoita johtotehtäviin jo vuodesta 1931 lähtien. Yhdistä säätiön rakentamisen ydin joustaviin, urasuunnitelmiin. Lisää tähän kolmen tason oppimiskäytäntö - yksilö, opiskelijaryhmä ja ryhmä - sekä palkittuja ohjelmia, kuten LeaderCORE ™ ja Corporate Champions, ja sinulla on lyömätön kokemus.

Executive ja ammatillinen MBA

Yläjohtajat Länsi-New Yorkin johtavista yrityksistä hyötyvät myös koulun MBA-ohjelmoinnista ilmoittautumalla dynaamiseen Executive MBA-ohjelmaan. Perustamisestaan lähtien 1994, sadat yritysjohtajat ovat valmistuneet tästä intensiivisestä 17 kuukauden ohjelmasta, joka on suunniteltu alueen lahjakkaimmille ja kokeneimmille avainhenkilöille.

Professional MBA-ohjelma, henkilökohtaisen ja verkkopohjaisen oppimisen hybridi, tarjoaa ilta- ja lauantaivaihtoehtoja, ja se voidaan suorittaa vain 27 kuukaudessa. Suunniteltu liikemiehille, joilla on vähintään yhden vuoden ammattikokemus, se on arvostetuin ja halvin osa-aikainen MBA-ohjelma Western New Yorkissa.

Vahva kansainvälinen läsnäolo

Kansainvälisesti tarjoamme kandidaatin tutkinnon liiketoiminnasta Singaporessa yhteistyössä Singapore Institute of Managementin kanssa. Tarjoamme myös yhteistyöhanketta Bangaloressa, Intiassa, joka koostuu kahdesta maisterista: Master of Science in Management Science: Business Analytics and Systems New Yorkin osavaltion yliopistosta Buffalosta ja kauppatieteiden maisteri Amrita Universitystä.

Johtava perustutkinto-ohjelmia

Perustutkinnon tasolla yli 2900 opiskelijaa ilmoittautuu vuosittain kansallisesti pidettäviin liiketalouden ja kirjanpidon ohjelmiin. Monet näistä opiskelijoista hyötyvät harjoitteluohjelmasta, jota pidetään yhtenä maan parhaista ja suurimmista.

Arvostettu tohtorintutkinto

Johtamisen tohtoriohjelmamme, jossa on yli 45 opiskelijaa, on SUNY-järjestelmän johtava tohtoriohjelma ja rekrytoi opiskelijoita ympäri maailmaa. Tutkinnon suorittaneet hyväksyvät tehtäviä suurimmissa yliopistoissa kaikkialla Yhdysvalloissa sekä johtavissa konsultointi- ja tutkimusyrityksissä.

Mukautettu yrityskoulutus, yrittäjyys ja johtaminen

Luotto-ohjelmien lisäksi tarjoamme innovatiivisia koulutus- ja ammatillisen kehitysohjelmia avainhenkilöille, ammattilaisille ja organisaatioille johtokeskuksen (CED) kautta. CED tarjoaa joukon yrityksille ja yksityishenkilöille räätälöityjä ei-luotollisia koulutusohjelmia. Tarjouksiin sisältyy johtamisohjeet, johtamistaidot, markkinointi, LEAN-valmistus, projektijohtaminen ja monet muut. Ohjelmat voidaan yleensä räätälöidä sopimaan minkä tahansa organisaation koulutustarpeisiin. CED-koulutukseen osallistuu vuosittain laaja ja monipuolinen joukko organisaatioita.

Johtamiskoulussa toimii myös yrittäjyyden johtamisen keskus (CEL), joka on vuodesta 1987 lähtien lisännyt yritystoiminnan luojien ja johtajien yrittäjätaitoja parantaakseen kasvunäkymiään. Yrittäjyyden edistäminen on välttämätöntä yliopiston, ympäröivän yhteisön ja Länsi-New Yorkin talouden elvyttämiseksi. CEL tarjoaa yksilöllistä ja interaktiivista yrittäjyyskoulutusta.

Johtamiskoulun johtamisen ja organisaation tehokkuuden keskus (CLOE) perustettiin vuonna 2013 luomaan tehokkaampia johtajia ja organisaatioita. CLOE pyrkii olemaan kansainvälisesti tunnustettu keskus, joka tuottaa ajatusjohtajuutta organisaation johtamisessa ja innovaatioissa, ja se on rakennettu vahvojen stipendien ja ongelmakeskeisten organisaatio- ja taloudellisten sitoutumisten perustalle.

Sijainnit

puhveli

Osoite
14260 puhveli, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin