SUNY Empire State College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

SUNY-imperiumin perusti vuonna 1971 SUNY: n hallintoneuvosto ja tuolloin kansleri ja tulevaisuuden Yhdysvaltain koulutusvaltuutettu Ernest L. Boyer erottuvaksi valtioväliseksi SUNY-instituutioksi, joka keskittyi ei-perinteiseen opetukseen ja oppimiseen, jossa yliopistojen tiedekuntien mentorit opastavat oppijoita suunnittelemaan yksilö tutkinto-ohjelma 12 laajalla alueella.

Lisäksi korkeakoulu jatkaa 40-vuotista sitoutumistaan arvostaa elämästä ja työkokemuksesta saatua oppimista, ja sillä on selkeä menetelmä arvioida ja myöntää opintopistettä kokemuksen kautta saamalle korkeakoulututkinnolle.

Lähiosavaltioiden korkeakoulutoimikunnan akkreditoima korkeakoulu palvelee lähinnä työtä tekeviä aikuisia, jotka harjoittavat apulaistutkintoa, kandidaatin ja maisterin tutkintoa paikan päällä 35 paikassa New Yorkin osavaltiossa ja ulkomailla sekä verkossa kaikkialla.

Oppilaat päättävät miten, milloin ja missä opiskelevat, joko verkossa tai kasvotusten tai näiden yhdistelmänä.

Yliopisto tarjoaa myös edullinen SUNY-luku; tutkinto, joka voidaan räätälöidä vastaamaan yksilöllistä koulutusta, uraa ja henkilökohtaisia tavoitteita; siirtoystävälliset käytännöt ja laaja tuki MyESC: n kautta (sisäänkirjautuminen vaaditaan).

Kumppanuudet, joita korkeakoulu on järjestäytyneen työvoiman, kaikkien armeijan ja yksityisen sektorin sekä voittoa tavoittelemattomien alojen kanssa, mahdollistavat näiden organisaatioiden kouluttamisen jäsenilleen ja työntekijöilleen toimeksiantojen ja lisenssin vaatimuksien täyttämiseksi, sopeutumiseksi uuden tekniikan vaatimuksiin ja tarjoamiseksi polkuja edistämiseen.

Sijainnit

Saratoga Springs

Osoite
Union Avenue,2
12866 Saratoga Springs, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: