Sam Houston State University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sam Houston State University

Suuri nimi Texas koulutuksessa

Yli 137 vuotta, Sam Houston State University on valmistellut opiskelijoita mielekästä elämää saavutus. Sen mottona "Elämän mitta on sen palvelu", kuullaan SHSU: n seitsemän oppilaitoksen ulkopuolella ja sen ulkopuolella Texasin kampuksella opiskelututkimuksen, luovien pyrkimysten, palvelun oppimisen, vapaaehtoistyön ja enemmän.

Nimetty Sam Houston, Texasin suurin sankari, SHSU pyrkii jatkuvasti kunnioittamaan historiallisia juuriaan akateemisen huippuosaamisen kautta, joka sisältää poikkeuksellisen opettamisen tiedekunnan jäseniltä, ​​jotka huolehtivat yhtä paljon heidän oppilaansa menestyksestä kuin heidän alojensa tuntemusta.

Vaikka SHSU omaksuu perinnöllisyytensä, se pyrkii vastaamaan nykyaikaisten opiskelijoiden tarpeisiin, niin perinteisesti kuin verkossakin. Saatavilla on useita täydellisiä online- ja jatkotutkintoja sekä lukuisia sertifikaatteja ja sertifikaatteja, jotka kaikki on opittu kampuskoulun professoreiden kautta. SHSU Online tarjoaa sinulle mahdollisuuden tavoittaa akateemiset, henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteet.

Akateemiset tarjoukset

SHSU tarjoaa yli 80 kandidaatin tutkinto-ohjelmaa, yli 50 maisterin tutkinto-ohjelmaa ja kymmenen tohtoriohjelmaa, mukaan lukien kansallisesti tunnustetut ohjelmat liike-elämässä, kuvataide, koulutus, matematiikka ja rikosoikeus. SHSU on luokiteltu "Tohtorintutkimusyliopistoksi" Carnegie-komission korkeakouluopetuksesta ja äskettäin tunnustettu USA: n uutis- ja maailmanraportti on ollut maan parhaimmista verkko-ohjelmista. Lisäksi Carnegie-korkeakoulututkintoryhmä luokitteli SHSU: n "yhteisön sitoutuneeksi" yliopistoksi. Tämä kunnia on myönnetty 311 julkiselle laitokselle valtakunnallisesti ja tunnustaa yliopiston merkittävän sitoutumisen palvelemaan yhteisöä.

Sijainnit

Huntsville

Osoite
Sam Houston State University
Office of International Programs
1908 Avenue J, Box 2150
Huntsville, TX

77341 Huntsville, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin