San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Vuonna 1928 perustettu Lucas College ja Business School of Business on akkreditoitu vuodesta 1967 lähtien AACSB International, maailman johtava akkreditointielin yrityskouluissa. Olemme Silicon Valley -liiketoiminta-alueen tutkijoiden suurin avustaja ja merkittävä tekijä, mitä Valley on tänään. Kuten yliopistossa, jossa se sijaitsee, Lucasin korkeakoulu ja Graduate School of Business heijastavat Silicon Valleyn eloisaa, monikulttuurista ja maailmanlaajuista tunnelmaa. Yli 175 tiedekunnan ja 5 000 opiskelijan kanssa korkeakoulumme tarjoaa opiskelijoille maailmanlaajuisia mahdollisuuksia, samalla kun heillä on vahvat siteet Piilaakson yrityksiin.

Yliopistokoulumme ja -osastomme kautta toimitamme kolmitoista yrityskeskittymää, ja jatko-koulumme tarjoaa kehittyneitä tutkintoja ja todistuksia liiketoiminnassa, kirjanpidossa, verotuksessa ja kuljetusten hallinnassa. Keskuksemme ja instituuttimme tarjoavat opiskelijoille ainutlaatuisia mahdollisuuksia hioa tietämystään ja taitojaan verotuksessa, kirjanpidossa, rahoituspalveluissa, toiminnanhallinnassa, globaalissa johtamisessa, yrittäjyydessä ja paljon muuta. Muut palkitut ohjelmat pyöristävät LCoB: n opiskelijakokemusta luoden poikkeuksellisen oppimisyhteisön Powering Silicon Valley ja sen jälkeen.

Lucasin korkeakoulu ja kauppakorkeakoulu - Silicon Valley -voimalaitos

Tarjoamme oppilaille resursseja, taitoja ja mahdollisuuksia menestyä Silicon Valleyssa, joka on yksi maailman kukoistavimmista, kilpailukykyisimmistä ja innovatiivisimmista talousalueista ja sen ulkopuolella.

Monikulttuurisen ja globaalin näkökulman yhdistäminen Silicon Valleyn historialliseen teknologisen innovaation perustaan, ohjelmamme heijastavat arvostettua, paikallista perintöä. Yli 80% opiskelijoistamme työskentelevät laaksossa, liike-elämän opiskelijat ja alumnit ovat todellakin Powering Silicon Valley.

Lucas Business of Business tarjoaa opiskelijoille huomattavia valintoja painopistealueellaan 13 yrityskeskittymällä. Jack Hollandin opiskelijoiden menestyskeskus tarjoaa yksilöllistä huomiota auttamaan oppilaita opettelemaan valintojaan ja uraansa.

Maailmanluokan keskuksemme ja instituuttimme tukevat opiskelijakokemusta entistä paremmalla koulutuksella ja verkostoitumisella korkeatasoisilla, paikallisilla ammattilaisilla monilla eri toimialoilla. Vertaamattomat opiskelijaresurssit, kuten Gary J. Sbona Honor -ohjelma, Thompsonin globaali harjoitteluohjelma ja tunnettu tiedekuntamme tarjoavat resursseja ja ympäristöä, jossa opiskelijat voivat tutkia ammatillisia näkymiä ja hyötyä ainutlaatuisesta kokemuksellisesta oppimisesta.

Tehtävä

LCoB-visio, tehtävä ja arvot. Silicon Valleyn suurin ja vanhin julkinen yliopisto, San Jose State University on palvellut yhteisön ja sen globaalien markkinoiden koulutustarpeita vuodesta 1857. Perustettu vuonna 1928, AACSB International, maailman tärkein yritys, on akkreditoinut Business College -yritystä vuodesta 1967 lähtien. yrityskoulujen akkreditointielin. Olemme Piilaakson suurimpia yritystutkinnon tarjoajia ja merkittävin tekijä sen osalta, mitä Valley on tänään.

Näkemys. Kollegamme valtuuttaa Silicon Valley palvelemaan tämän dynaamisen ja innovatiivisen liiketoimintaympäristön maailmanlaajuisia ja monipuolisia vaatimuksia. Tarjoamme 21. vuosisadan koulutuksen, joka mahdollistaa opiskelijoiden, työnantajien ja yhteisön menestyksen.

Tehtävä. Olemme tilaisuuksia Silicon Valley -alueella, kouluttamalla tulevia johtajia kokemuksellisen oppimisen ja luonteen kehittämisen kautta globaalissa liike-elämässä ja tekemällä tutkimusta, joka edistää liiketoiminnan teoriaa, käytäntöä ja koulutusta.

Perusarvot

  • Huippuosaaminen - Meitä ohjaavat opetuksen, tutkimuksen ja palvelun huippuosaamisen standardit
  • Etiikka - Me asetamme korkeimmat akateemisen ja ammatillisen käyttäytymisen vaatimukset sosiaalisen vastuun edistämiseksi
  • Yrittäjyys - Edistämme innovaatiokulttuuria ja luovuutta
  • Sitoutuminen - Rakennamme kulttuuria, joka arvostaa monimuotoisuutta, avointa viestintää ja yhteistyötä

Missiomme vaikutukset

  • Mahdollisuuksien luominen - Tarjoamme korkeatasoista laadukasta koulutusta, joka antaa sekä kaikenikäisille että monipuolisille taiteilijoille mahdollisuuden muuttaa elämäänsä.
  • Silicon Valley keskittyi - integroimme Piilaakson kokemuksen ohjelmistomme, tutkimuksemme, opiskelijoiden osallistumisen ja yhteisön suhteiden lisäämiseksi Silicon Valley -alueelle ja sen ulkopuolella.
  • Kokemuksellinen oppiminen - Koulutamme opiskelijoita käyttämällä innovatiivisia pedagogisia ja kokemuksellisia oppimisia sitoutumalla paikallisiin ja maailmanlaajuisiin yrityksiin ja yhteisöihin, ammatilliseen kehitykseen ja kulttuurien välisiin kokemuksiin.
  • 21. vuosisadan koulutus - Luomme teknologiakeskeisen oppimisympäristön ja kehitämme jatkuvasti ja kehitämme ohjelmia, jotka vaikuttavat, vaikuttavat ja lisäävät arvoa sekä yrityksille että yhteiskunnalle.
  • Johtajuus globaalissa liike-elämässä - Tarjoamme lahjakkuutta, ideointijohtoa ja liikeyhteisön sitoutumista instituutioiden ja huippuosaamiskeskusten kautta, jotka tukevat Piilaakson kasvua globaaleilla markkinoilla.
  • Tutkimus - Monipuolinen tiedekuntamme keskittyy tutkimukseen ja ammatilliseen sitoutumiseen, joka vaikuttaa Piilaakson ja sen ulkopuolella tapahtuvan liiketoiminnan ja koulutuksen teoriaan ja käytäntöön.

Sijainnit

San Jose

Osoite
One Washington Square
San Jose, CA

95192 San Jose, Kalifornia, Yhdysvallat

Santa Clara

Osoite
2933 Bunker Hill Lane, Suite 120
95054 Santa Clara, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

AACSB Accredited