Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Meistä

Vuonna 1928 perustettu Lucas College ja Business School of Business on akkreditoitu vuodesta 1967 lähtien AACSB International, maailman johtava akkreditointielin yrityskouluissa. Olemme Silicon Valley -liiketoiminta-alueen tutkijoiden suurin avustaja ja merkittävä tekijä, mitä Valley on tänään. Kuten yliopistossa, jossa se sijaitsee, Lucasin korkeakoulu ja Graduate School of Business heijastavat Silicon Valleyn eloisaa, monikulttuurista ja maailmanlaajuista tunnelmaa. Yli 175 tiedekunnan ja 5 000 opiskelijan kanssa korkeakoulumme tarjoaa opiskelijoille maailmanlaajuisia mahdollisuuksia, samalla kun heillä on vahvat siteet Piilaakson yrityksiin.

Yliopistokoulumme ja -osastomme kautta toimitamme kolmitoista yrityskeskittymää, ja jatko-koulumme tarjoaa kehittyneitä tutkintoja ja todistuksia liiketoiminnassa, kirjanpidossa, verotuksessa ja kuljetusten hallinnassa. Keskuksemme ja instituuttimme tarjoavat opiskelijoille ainutlaatuisia mahdollisuuksia hioa tietämystään ja taitojaan verotuksessa, kirjanpidossa, rahoituspalveluissa, toiminnanhallinnassa, globaalissa johtamisessa, yrittäjyydessä ja paljon muuta. Muut palkitut ohjelmat pyöristävät LCoB: n opiskelijakokemusta luoden poikkeuksellisen oppimisyhteisön Powering Silicon Valley ja sen jälkeen.

Lucasin korkeakoulu ja kauppakorkeakoulu - Silicon Valley -voimalaitos

Tarjoamme oppilaille resursseja, taitoja ja mahdollisuuksia menestyä Silicon Valleyssa, joka on yksi maailman kukoistavimmista, kilpailukykyisimmistä ja innovatiivisimmista talousalueista ja sen ulkopuolella.

Monikulttuurisen ja globaalin näkökulman yhdistäminen Silicon Valleyn historialliseen teknologisen innovaation perustaan, ohjelmamme heijastavat arvostettua, paikallista perintöä. Yli 80% opiskelijoistamme työskentelevät laaksossa, liike-elämän opiskelijat ja alumnit ovat todellakin Powering Silicon Valley.

Lucas Business of Business tarjoaa opiskelijoille huomattavia valintoja painopistealueellaan 13 yrityskeskittymällä. Jack Hollandin opiskelijoiden menestyskeskus tarjoaa yksilöllistä huomiota auttamaan oppilaita opettelemaan valintojaan ja uraansa.

Maailmanluokan keskuksemme ja instituuttimme tukevat opiskelijakokemusta entistä paremmalla koulutuksella ja verkostoitumisella korkeatasoisilla, paikallisilla ammattilaisilla monilla eri toimialoilla. Vertaamattomat opiskelijaresurssit, kuten Gary J. Sbona Honor -ohjelma, Thompsonin globaali harjoitteluohjelma ja tunnettu tiedekuntamme tarjoavat resursseja ja ympäristöä, jossa opiskelijat voivat tutkia ammatillisia näkymiä ja hyötyä ainutlaatuisesta kokemuksellisesta oppimisesta.

Tehtävä

LCoB-visio, tehtävä ja arvot. Silicon Valleyn suurin ja vanhin julkinen yliopisto, San Jose State University on palvellut yhteisön ja sen globaalien markkinoiden koulutustarpeita vuodesta 1857. Perustettu vuonna 1928, AACSB International, maailman tärkein yritys, on akkreditoinut Business College -yritystä vuodesta 1967 lähtien. yrityskoulujen akkreditointielin. Olemme Piilaakson suurimpia yritystutkinnon tarjoajia ja merkittävin tekijä sen osalta, mitä Valley on tänään.

Näkemys. Kollegamme valtuuttaa Silicon Valley palvelemaan tämän dynaamisen ja innovatiivisen liiketoimintaympäristön maailmanlaajuisia ja monipuolisia vaatimuksia. Tarjoamme 21. vuosisadan koulutuksen, joka mahdollistaa opiskelijoiden, työnantajien ja yhteisön menestyksen.

Tehtävä. Olemme tilaisuuksia Silicon Valley -alueella, kouluttamalla tulevia johtajia kokemuksellisen oppimisen ja luonteen kehittämisen kautta globaalissa liike-elämässä ja tekemällä tutkimusta, joka edistää liiketoiminnan teoriaa, käytäntöä ja koulutusta.

Perusarvot

 • Huippuosaaminen - Meitä ohjaavat opetuksen, tutkimuksen ja palvelun huippuosaamisen standardit
 • Etiikka - Me asetamme korkeimmat akateemisen ja ammatillisen käyttäytymisen vaatimukset sosiaalisen vastuun edistämiseksi
 • Yrittäjyys - Edistämme innovaatiokulttuuria ja luovuutta
 • Sitoutuminen - Rakennamme kulttuuria, joka arvostaa monimuotoisuutta, avointa viestintää ja yhteistyötä

Missiomme vaikutukset

 • Mahdollisuuksien luominen - Tarjoamme korkeatasoista laadukasta koulutusta, joka antaa sekä kaikenikäisille että monipuolisille taiteilijoille mahdollisuuden muuttaa elämäänsä.
 • Silicon Valley keskittyi - integroimme Piilaakson kokemuksen ohjelmistomme, tutkimuksemme, opiskelijoiden osallistumisen ja yhteisön suhteiden lisäämiseksi Silicon Valley -alueelle ja sen ulkopuolella.
 • Kokemuksellinen oppiminen - Koulutamme opiskelijoita käyttämällä innovatiivisia pedagogisia ja kokemuksellisia oppimisia sitoutumalla paikallisiin ja maailmanlaajuisiin yrityksiin ja yhteisöihin, ammatilliseen kehitykseen ja kulttuurien välisiin kokemuksiin.
 • 21. vuosisadan koulutus - Luomme teknologiakeskeisen oppimisympäristön ja kehitämme jatkuvasti ja kehitämme ohjelmia, jotka vaikuttavat, vaikuttavat ja lisäävät arvoa sekä yrityksille että yhteiskunnalle.
 • Johtajuus globaalissa liike-elämässä - Tarjoamme lahjakkuutta, ideointijohtoa ja liikeyhteisön sitoutumista instituutioiden ja huippuosaamiskeskusten kautta, jotka tukevat Piilaakson kasvua globaaleilla markkinoilla.
 • Tutkimus - Monipuolinen tiedekuntamme keskittyy tutkimukseen ja ammatilliseen sitoutumiseen, joka vaikuttaa Piilaakson ja sen ulkopuolella tapahtuvan liiketoiminnan ja koulutuksen teoriaan ja käytäntöön.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Jos aiotte tulla CPA: ksi ja haluat elää ja työskennellä ammattimaisena kirjanpitäjänä Piilaaksossa, et löydä parempaa ohjelmaa kuin meidän. MSA-ohjelma koostuu 30 yksikö ... [+]

Noin

Oletko valmis aloittamaan uran? Oletko työskentelevä ammattilainen tai perustutkinto, joka tarvitsee 30 yksikköä CPA-sertifiointiin? Hyviä uutisia! Aiemmin suunniteltu opiskelijoille, joilla ei ole juurikaan kirjanpidollista taustaa, kirjanpito-tutkinnon maisteri on nyt tyytyväinen myös johonkin, jolla on myös kirjanpito-opiskelija.

MSA-ohjelmamme on pohjois-kalifornian pisin ohjelma. Meillä on poikkeuksellisen hyvä istuvuus, jos haluat elää ja työskennellä ammattimaisena kirjanpitäjänä Piilaaksossa.

Jännittäviä harjoittelujaksoja. Erinomainen CPA-tentti. Ja runsaasti laajennettuja verkostoitumis- ja uramahdollisuuksia.

Jos aiotte tulla CPA: ksi ja haluat elää ja työskennellä ammattimaisena kirjanpitäjänä Piilaaksossa, et löydä parempaa ohjelmaa kuin meidän. MSA-ohjelma koostuu 30 yksiköstä, joita tarjotaan nopeutetussa muodossa, jonka voit suorittaa kahdessa kolmessa kokopäiväisessä lukukaudessa. Pääsymaksu tarjotaan jokaisen syksyn lukukauden aikana.... [-]

Yhdysvallat San Jose
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Master of Science in Transportation Management (MSTM) on täysin akkreditoitu, 30-yksikkö ohjelma, joka kestää kaksi ja puoli tai kolme vuotta loppuun kuin osa-aikainen op ... [+]

Noin

Master of Science in Transportation Management (MSTM) on täysin akkreditoitu, 30-yksikkö ohjelma, joka kestää kaksi ja puoli tai kolme vuotta loppuun kuin osa-aikainen opiskelija. Opetussuunnitelma koostuu kuudesta vaaditusta kurssista, kahdesta valinnaisesta ja kahden kurssin huipentumisesta.

Opetussuunnitelmaa johtaa kansallisesti tunnustetut opettajat, jotka ovat akateemisia tai alan asiantuntijoita. MSTM on täysin akkreditoitu Association for Advance Collegiate School of Business (AACSB). Luokat pidetään arkisin iltaisin, jolloin opiskelijat voivat työskennellä kokopäiväisesti ansaitsemalla tutkintonsa. Opiskelijat ottavat yleensä yhden kurssin kerrallaan, yhden yön viikossa, kullekin kymmenen luokan istunnolle yhteensä neljälle luokalle vuodessa. Luokat toimitetaan kaksisuuntaisilla videoneuvotteluilla, joita täydentävät verkkokurssit. Opiskelijat osallistuvat henkilökohtaisiin luokkiin Kaliforniassa tai online-videoneuvottelujen kautta.... [-]

Yhdysvallat Santa Clara
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
24 - 36 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

”MST” -nimisen nimesi jälkeen on suuri ero veron maailmassa. Siinä todetaan, että olet hyvin perehtynyt verotuksen alalla, taitava verotutkimuksessa ja pystyy käsittelemä ... [+]

Noin

”MST” -nimisen nimesi jälkeen on suuri ero veron maailmassa. Siinä todetaan, että olet hyvin perehtynyt verotuksen alalla, taitava verotutkimuksessa ja pystyy käsittelemään älykkäästi nykyisten verosääntöjen monimutkaisuutta. MST on 30-yksikköohjelma, jonka avulla voit rekisteröityä kokopäiväisesti ja suorittaa tutkinnon 12 kuukaudessa tai osa-aikaisesti ja viimeistellä 24–36 kuukautta. Ja puhu joustavasta, meidän luokkamme on suunniteltu toimimaan kiireisen verokauden ympäri.

Pääsyvaatimukset

MST-ohjelmaan pääsee joka syksyn ja kevään lukukauden aikana. Pääsyvaatimukset ovat:

Neljän vuoden pituinen korkeakoulututkinto (mikä tahansa suuri) akkreditoidusta Yhdysvaltain korkeakoulusta tai vastaavasta tutkinnosta tunnustetusta laitoksesta Yhdysvaltojen ulkopuolella.Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolella ansaitut tekstit tai tutkinnot: Graduate Admissions (GAPE) edellyttää, että lähetät WES (Basic tai ICAP) arvioinnin. Ohjeet ovat saatavilla WES: ssä (World Education Services).3.0-luokan keskiarvo (viimeiset 60 lukukautta / 90 neljännesyksikköä)GMAT tai GRE: Tulospalvelu klo 50. prosenttipiste sekä sanallisen ja määrällinen osia tentti. Tai edellyttäen, että MST: n johtaja hyväksyy GMAT / GRE-vaatimuksen, jos hakijalla on jokin seuraavista.Ansaitsi Ph.D. YhdysvalloissaKulunut CPA-tentin kaikki osat (Yhdysvalloissa)Ohitettu IRS: n hallinnoima rekisteröidyn agentin tentti.LSAT-tentissä arvioitiin 145 tai enemmänViimeisen viiden vuoden aikana valmistui Lucas Business of Gary J. Sbonan kunniaksi.GPA, joka on vähintään 3,2 akkreditoidusta Yhdysvaltain yliopistosta ja joka on suorittanut vähintään kolme vuotta kokopäiväistä työkokemusta verotuksessa. MST-johtajan haastattelu ja / tai esimiehen kirjeen, jossa todistetaan työtehtävien tyyppi, voidaan vaatia.GPA on vähintään 3,75 Yhdysvaltain akkreditoidusta yliopistosta. MST-johtajan haastattelu voi olla tarpeen. GMAT / GRE -vapautuksen harkitsemiseksi sinun on täytettävä CSU-sovellus ja luopuminenpyyntö, joka edellyttää, että liität asiakirjat.Englannin kielen taidotestiä voidaan vaatia, jos olet ansainnut tutkinnon Yhdysvaltojen ulkopuolella. Voit valita yhden näistä kokeista:... [-]
Yhdysvallat Santa Clara
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
12 - 36 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
One Washington Square San Jose, CA
95192 San Jose, Kalifornia, Yhdysvallat
Osoite
2933 Bunker Hill Lane, Suite 120
95054 Santa Clara, Kalifornia, Yhdysvallat