Seattle University College of Science & Engineering STEM

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tiede- ja tekniikan korkeakoulu on nopeimmin kasvava korkeakoulu tai koulu Seattlen yliopistossa. Yli 100 kokopäiväistä ja osa-aikaista tiedekunnan jäsentä tarjoaa merkityksellisen, käytännönläheisen lähestymistavan STEM-koulutukseen yli 1250 perustutkinnon suorittaneelle pääaineelle ja jatko-opiskelijalle. Tutkimuksen ja ammatillisen kehityksen avulla professorimme pysyvät ajan tasalla viimeisimmistä edistysaskeleista ja parantavat jatkuvasti tutkinto-ohjelmia, jotka yhdistävät harmonisesti teoriaa ja käytäntöä. Ongelmanratkaisu, kriittinen ajattelu, ryhmätyö ja mahdollisuudet poikkitieteelliseen yhteistyöhön luonnehtivat kokonaisvaltaista lähestymistapaa perustutkinto-opiskelijoiden ja jatko-opiskelijoiden koulutukseen.

Koulutusprosessimme erottuvia elementtejä ovat: suuri määrä laboratorioelämyksiä tieteen ja tekniikan pääaineille; kukoistava perustutkintotutkimusohjelma; kenttäretket moniin erilaisiin luonnon- ja ihmisen ihmeisiin; ja vuoden mittaiset, teollisuuden tukemat vanhemmat projektit kaikille insinööri- ja tietojenkäsittelytieteen opiskelijoille projektikeskuksen kautta.

College tarjoaa monia mahdollisuuksia palveluoppimiseen. Tässä on vain kaksi esimerkkiä. Seattlen yliopiston matematiikkaryhmän ja STEM-klubin kautta opiskelijamme ovat yhteydessä erittäin tarvitseviin nuoriin Bailey Gatzertin peruskoulussa. Viime vuosikymmenen aikana kymmenet Seattlen yliopiston opiskelijat, tiedekunnat ja henkilökunta ovat osallistuneet humanitaarisiin suunnitteluprojekteihin Thaimaassa, Nicaraguassa, Haitissa, Sambiassa ja Keniassa.

Sijaintimme dynaamisessa Seattlen kaupungissa tarjoaa opiskelijoille monia mahdollisuuksia varmistaa mielekkäät harjoittelupaikat tai vapaaehtoistyön mahdollisuudet, jotka liittyvät heidän uratavoitteisiinsa.

Sijainnit

Seattle

Osoite
12th Avenue,901
98122 Seattle, District of Columbia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin