Simmons College, Simmons School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Simmons School of Management sijaitsee Bostonissa, ja tarjoaa kolme jatko-tason liiketoiminnan ohjelmat: MBA, Terveydenhoito MBA, ja diplomi Management-ohjelmia. Se on johtava keskus innovatiivista opetusta, tutkimusta ja keskustelua naisten, johtamisen.

Simmons MBA tarjotaan nopeutetun 16-kuukauden kokopäiväinen muodossa tai kolmen vuoden osa-aika-muodossa. Simmons School of Management tarjoaa vain AACSB-akkreditoitu MBA-ohjelma on suunniteltu yksinomaan naisille, ja ohjelma on sijoittunut # 1 Mahdollisuus Naisia ​​Princeton Review 5 vuotena peräkkäin.

Simmons Terveydenhuolto MBA on sekä AACSB ja CAHME akkreditoitu, ja kouluttaa miehiä ja naisia ​​terveydenhuollon johtamisen. Tätä strategisesti suunniteltu kolmivuotinen ohjelma sisältää vahvuuksia kansallisesti tunnustettu MBA-ohjelman osaaminen terveydenhuollon tiedekunnan ja laaja terveydenhuollon opetussuunnitelman.

Simmons Masters of Science in Management-ohjelma on suunniteltu valmistamaan miehiä ja naisia ​​monipuolinen kokoelma akateeminen ja ammatillinen taustat johtamisen menestys nykyisillä kilpailluilla globaalissa taloudessa. Työselostus muodostavat sarja säätiön tason yritysten kursseja, jotka tarjoavat perustiedot liiketoiminnan tuntemusta ja hallintaa johtamisessa.

Sijainnit

Boston

Osoite
300 The Fenway
02115 Boston, Massachusetts, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin