Southern Methodist University Meadows Schools of the Arts

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Nykyinen Meadowsin taidekoulu alkoi musiikkikouluna vuonna 1917. Siitä tuli taidekoulu vuonna 1964, joka sisälsi taiteen ja teatterin opinnot. Vuonna 1969 koulu nimettiin Algur H.Meadowsin, hänen perheensä ja The Meadows -säätiön anteliaisuuden kautta Algur H.Meadowsin taidekouluiksi. Itä-Texasin liikemies Mr. Meadows rakensi Texasin General American Oil Companyn yhdeksi maan menestyneimmistä itsenäisistä öljyn- ja kaasuntuotantoyrityksistä. Uskoen, että hänen oma elämänsä rikastui suuresti antamalla, hän jakoi runsaasti varallisuuttaan monien hyväntekeväisyystarkoitusten, kuten SMU: n, hyväksi valtion ystäville, jotka olivat olleet hänelle niin ystävällisiä.

Nykyään Meadows-koulu on saavuttanut merkittävyyden yhtenä Yhdysvaltojen tärkeimmistä taidekasvatuksen laitoksista ja tarjoaa koulutusta epätavallisesta taiteen yhdistelmästä - visuaalinen (taide ja taidehistoria), esiintyminen (tanssi, musiikki ja teatteri) ja viestintä ( mainonta, elokuva-tv, yritysviestintä ja julkiset asiat sekä journalismi) - sekä taiteiden hallinnon merkittävä ohjelma. Toistaiseksi koulun perintö liittyy edelleen tärkeisiin menneisyyden nimiin.

Meadows-koulun neljä näkyvintä esitystilaa tarjoavat vilauksen erilaisiin persoonallisuuksiin, jotka ovat olleet yhteydessä instituutioon. Bob Hope -teatterin mahdollisti kuuluisa koomikko antamalla runsaasti rahoitusta. Kun kysytään, miksi hän teki lahjan, hänen sanotaan vastanneen: "Koska he olivat ensimmäisiä, jotka kysyivät." Greer Garson, Oscar-palkittu näyttelijä, oli myös hyväntekijä. Teatterin mahdollisti hänen monen miljoonan dollarinsa. lahja avattiin vuonna 1992. Margo Jones -teatteri, jota pidettiin "kokeellisena" tilana, kun se avattiin vuonna 1969, muistuttaa yhtä amerikkalaisen alueteatterin perustajista. Caruth Auditorium, konserttisali, joka toimii musiikkijaoston ensisijaisena esitystilana. , on nimetty perheelle, jonka maalla suurin osa SMU: sta sijaitsee nyt.

Meadows-nimi on kuitenkin edelleen tärkein koulun perinnössä, ja The Meadows -säätiö on jatkanut merkittävän tuen antamista viimeisten 40 vuoden aikana.

Meadows-museo on yksi Meadows-koulutarinan tärkeimmistä luvuista. Kun Algur Meadows teki lahjan espanjalaisesta taidekokoelmastaan SMU: lle, siitä tuli yksi yliopiston merkittävimmistä akateemisista resursseista, ja sitä pidetään nyt yhtenä hienoimmista ja kattavimmista espanjalaisen taiteen kokoelmista Espanjan ulkopuolella. Owenin taidekeskuksessa yli 30 vuoden ajan se asuu nyt omassa rakennuksessaan, joka sijaitsee näkyvästi Bishop Boulevardilla kampuksen sisäänkäynnin luona. Hänen majesteettinsa Juan Carlosin ja hänen majesteettinsa, espanjalaisen, vihittämän Meadows-museon avattiin uudelleen suurella tuulahduksella vuonna 2001. Se on edelleen tärkeä kulttuuri- ja koulutuslaitos ja yksi Meadows-koulun ja SMU: n tärkeimmistä voimavaroista.

Sijainnit

Dallas

Osoite
Bishop Boulevard,6101
75205 Dallas, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin