Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MIELEN MUUTTAMINEN

Simmons School tarjoaa muutoksen ja muutosten katalysaattorina todellisia ratkaisuja ongelmiin, jotka haastavat yhteisöämme ja maailmaa.

Tervetuloa Annette Caldwell Simmonsin koulutuksen ja inhimillisen kehityksen kouluun, jossa tiedekunta ja henkilökunta ovat omistautuneet ammattilaisten kehittämiseen monilla koulutuksen, neuvonnan, riitojen ratkaisun, sovelletun fysiologian ja hyvinvoinnin aloilla. Simmonsissa tekemämme poikkitieteellinen työ keskittyy todisteisiin perustuvan tiedon luomiseen ja levittämiseen näillä aloilla vastaamaan yhä muuttuvamman, monimuotoisemman maailman haasteisiin. Korkealaatuinen opetus ja tiukka apurahamme perustuvat yhteistyöhenkeen ja suuntautumiseen yhteisöihin, joita palvelemme. Loppujen lopuksi uskomme, että tutkinto-ohjelmiamme, opiskelijoita ja alumneja muokkaavien stipendien ja koulutuksen on edelleen oltava sitoutuneita vaikuttamaan SMU: n ulkopuolella. Kun keskitymme keskitetysti yhteistyöhön yhteisöissämme, toivomme, että voimme muuttaa elämäämme parempaan suuntaan.

Kutsumme sinut tutustumaan lukuisiin tutkimushankkeisiin, tutkinto-ohjelmiin, koulutuskeskuksiin ja uusiin aloitteisiin Simmons-koulussa. Jos kuvitelet tulevaisuuttasi jollakin alueellamme, odotamme auttavan sinua saavuttamaan urasi tavoitteet. Tiedekuntamme kannustaa opiskelijoita pyrkimään urallaan korkeisiin tavoitteisiin, täyttämään alansa valmistelun tiukat vaatimukset ja rakentamaan kohti parempaa tulevaisuutta kaikille.

Annette Caldwell Simmons -koulun kasvaessa osallistumisellasi on merkitystä. Toivomme, että päätät liittyä meihin.

Stephanie Knight, toim.

Leon Simmons Annette Caldwell Simmonsin koulutuksen ja inhimillisen kehityksen koulun dekaani

Sijainnit

Dallas

Osoite
University Boulevard,3101
75205 Dallas, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin