Southern New Hampshire University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Korkeakoulutuksen rajojen laajentaminen

Southern New Hampshire University on yksityinen, voittoa tavoittelematon, akkreditoitu laitos, jolla on yli 3000 kampuksen opiskelijaa, yli 135 000 online-opiskelijaa ja yli 100 000 alumniverkosto, mikä tekee siitä yhden nopeimmin kasvavista yliopistoista kansakunnassa. Perustamisestaan lähtien vuonna 1932 yliopisto on muuttunut kirjanpito- ja sihteerikoulusta yli 200 ohjelmaa tarjoavaksi oppilaitokseksi todistuksista tohtorin tutkintoihin, mukaan lukien liike-, koulutus-, taiteet, yhteiskuntatieteet ja STEM. Keksimällä korkeakoulutuksen vastaamaan nykypäivän opiskelijoiden ja työvoiman tarpeita SNHU varmistaa, että opiskelijat seuraavat uutta tekniikkaa ja ammatillisia vaatimuksia. SNHU tarjoaa vertaansa vailla olevaa tukea ja palvelua auttaakseen opiskelijoita saavuttamaan unelmansa ja muuttamaan elämäänsä ja ympäröivien ihmisten elämää. SNHU on ylpeä voidessaan tarjota sinulle poikkeuksellisen opiskelijakokemuksen kansallisesti tunnustetuista akateemisista ohjelmista. Tässä on vain muutama tunnustus:

  • Nimetty vuoden 2020 pohjoisen innovatiivisimmaksi yliopistoksi ja yhdeksi Yhdysvaltain News & World Reportin "maan parhaista alueellisista yliopistoista".
  • Yhdysvaltain etäopiskeluyhdistys (USDLA) myönsi 21. vuosisadan etäopiskelupalkinnon verkkoteknologian huippuosaamisesta
  • Korkeakoulujen aikakirjassa nimetty "Great College for Work For" joka vuosi perustamisestaan lähtien
  • Yksi Fast Companyn 50 innovatiivisimmista yrityksistä (2012)

Olitpa sitten kansainvälinen, armeijassa tai etsitkö perinteistä yliopistokokemusta, SNHU tarjoaa ylpeänä tarjota kohtuuhintaisen, helposti saatavan koulutuksen, jota opiskelijat voivat harjoittaa 300 hehtaarin kampuksellamme Manchesterissa, NH: ssä tai innovatiivisella online-alustallamme.

Yliopiston lähetystö

Southern New Hampshire University muuttaa oppijoiden elämää. Menestyksemme määritellään oppijoiden menestyksellä. Haastamalla hellittämättä status quon ja tarjoamalla parasta tukea korkeakoulutuksessa, Southern New Hampshire University laajentaa koulutuksen saatavuutta luomalla korkealaatuisia, kohtuuhintaisia ja innovatiivisia Pathways vastaamaan jokaisen oppijan yksilöllisiä tarpeita.

Edistyminen tarkoituksen kanssa

Missiomme on aina ajanut meidät keskittymään tulevaisuuteen. Joten olemme sitoutuneet uraauurtava Pathways koulutukseen, jotka eivät vielä ole-niin voimme ratkaista ongelmia, jotka tekevät. Historiastamme on tarina innovaatioista aina työskenteleville aikuisille tarkoitetun korkeakoulun keksimisestä vuonna 1932, verkkokoulutuksen aloittamiseen vuonna 1995 ja uraauurtavien osaamispohjaisten koulutusohjelmien luomiseen vuonna 2013.

Nykyään meidät tunnustetaan edelleen korkea-asteen koulutuksen muutoksen tekijöinä - kehitämme räätälöityjä työvoiman oppimisratkaisuja, yhteisöllistä oppimista seuraavan oppilaiden sukupolvelle ja tutkimme radikaaleja uusia tapoja tehdä korkealaatuisesta koulutuksesta edullisempaa, saavutettavampaa ja saavutettavampaa . Kaikille oppijoille kotona ja ympäri maailmaa.

  • Miljoonan dollarin apuraha Google.org-sivustolta tutkimaan erittäin tarvitseville nuorille tarkoitettujen taitojen arviointia
  • Online Learning Consortiumin tunnustaminen vuoden 2017 digitaalisen oppimisen innovaattoriksi
  • Yhdysvaltain opetusministeriön myöntämä “First in the World” -apuraha uraauurtavalle College for America -tapahtumalle vuonna 2013

Kaikki tehdään tavoitteeksi palvella ja tukea oppijoita. Joten voimme auttaa heitä valmistautumaan luomaan kestäviä, positiivisia vaikutuksia jatkuvasti muuttuvaan maailmaan.

Sijainnit

Manchester

Osoite
North River Road,2500
03106 Manchester, New Hampshire, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin