Southern University Baton Rouge

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Eteläisen yliopiston mielestä monimuotoisuus on elintärkeää kaikkien koulutusyritysten terveydelle. Tämän filosofian tukemiseksi yliopisto toteuttaa myönteisiä toimia monikulttuurisen tiedekunnan, henkilökunnan ja opiskelijaryhmän ylläpitämiseksi. Monimuotoisuus saavutetaan pääasiassa vakuuttavilla rekrytointitoimilla ja monipuolisten kansainvälisten ohjelmien avulla.

Yliopisto pyrkii rekrytoimaan ja ylläpitämään tiedekunnan, joka valmistautumisensa ja tieteellisen toimintansa kautta vaikuttaa syvästi erilaisiin instituutioihin valtiossa, alueella, maassa ja maailmassa. Perinteisten tehtäviensä lisäksi tiedekunnan jäsenet suorittavat arvostettuja palveluita, jotka täydentävät ja tehostavat sekä opetusta että tutkimusta koskevia aloitteita ja tarjoavat lisämekanismin eteläiselle yliopistolle vaikuttaakseen koko yhteisöön.

Yliopisto kehittää ja ylläpitää fyysistä ympäristöä, joka on turvallinen ja edistää älyllistä kasvua ja kehitystä samalla kun toimitaan korkeimpien vero- ja hallinnollisten hallintastandardien mukaisesti. Tätä ympäristöä parannetaan käyttämällä uusinta tietotekniikkaa, joka tarjoaa yliopistoyhteisölle pääsyn resursseihin ympäri maailmaa.

YLEISKOULUN ORGANISAATIO

Tutkijakoulu sijaitsee jatko-opintojen toimistossa, joka koostuu dekaanista, vastaanottopäälliköstä, vastaanotto-ohjaajista, toimeenpanevastaavustajasta, hallinnollisesta avustajasta ja hallinnollisesta koordinaattorista. Tutkijakoulun dekaani raportoi varatoimitusjohtajalle ja Provostille.

Tutkijatoimiston tehtävänä on suorittaa tutkinnon suorittamisen yleisten vähimmäisstandardien noudattaminen Southern University-Baton Rougessa ja jatko-opinto-ohjelmien koordinoinnista eri kouluissa ja korkeakouluissa. Tutkijakoulun yleiset politiikat ja standardit vahvistaa tutkijaneuvosto. Jatko-ohjelmien yksityiskohtaisesta, päivittäisestä toiminnasta vastaa yksittäiset laitokset, koulut ja korkeakoulut.

Tutkijatoimisto käsittelee noin 2000 hakemusta ja palvelee vuosittain yli 1100 ilmoittautunutta opiskelijaa. Tähän sisältyy kaikkien tutkijakoulujen vastaanottohakemusten vastaanottaminen ja käsittely; jatko- ja jatkotutkinto-opiskelijoiden rekisteröinti; ja kaikkien jatko-opiskelijoiden valmistumishakemusten käsittely ja selvitys.

VALMISKOULUN HISTORIA

Valtion koulutuslautakunta pyysi 28. huhtikuuta 1956 eteläisen yliopiston virkamiehiä perustamaan tutkijakoulun. Kevään lukukaudella 1957, Etelä-yliopisto hyväksyi ensimmäiset opiskelijansa tutkijakouluun. Eteläinen yliopisto antoi 8. elokuuta 1958 kesäistunnon lopussa ensimmäisen maisterin tutkinnon kahdeksalle ehdokkaalle.

Suhteellisen lyhyessä ajassa vuodesta 1958, jatko-opiskelu Southern Universityssä on kasvanut tasaisesti. Biologian, kemian ja matematiikan maisteriohjelmat lisättiin 1960-luvulla, ja vuonna 1983 toteutettiin kirjanpidon, tietotekniikan, julkishallinnon ja erityisopetuksen maisteriohjelmat. Tutkijakoulu käynnisti tammikuussa 1986 yhdessä poikkeuksellisten lasten ja nuorten tutkimus- ja kuntoutusinstituutin kanssa Etelä-yliopiston ensimmäiset tohtoriohjelmat - Erityisopetuksen filosofian tohtorin tutkinnon (Ph. D.) ja Erityisopetuksen koulutus (toim. D.). Siitä lähtien yli kahdeksantoista maisteriohjelmaa ja viisi tohtoria. ohjelmat on lisätty.

Vastatakseen seuraavan vuosituhannen haasteisiin, Etelä-yliopistosta ja Baton Rougen A&M -opistosta on nopeasti tulossa tohtorintutkimuslaitos. Jatko-opinnot ovat saaneet vauhtia uusien ja uudistettujen jatkotutkintojen sekä omistautuneiden tutkinnon suorittaneiden tiedekuntien - sitoutuneen ryhmän, joka sisältää Fulbright-tutkijat, arvostetut tutkijat ja mentorit - avulla.

Mahdollisuuksia on monilla akateemisilla tieteenaloilla, mukaan lukien tohtori. julkisen politiikan, luonnontieteiden / matematiikan koulutuksen, hoitotyön, ympäristötoksikologian, erityisopetuksen ja kaupunkien metsätalouden ohjelmat.

Nykyään lukuisia resursseja ovat lukuisat tutkimuskeskukset, tietokone- ja oppimislaboratoriot, etäopiskelu- ja multimedianopetuslaitokset sekä yli miljoonan volyymin kirjasto. Jatko-apurahat ja avustajat ovat saatavissa päteville opiskelijoille.

Sijainnit

Baton rouge

Osoite
Harding Boulevard,801
70807 Baton rouge, Louisiana, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin