Southern Utah University College of Education and Human Development

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Beverley Taylor Sorensonin koulutuksen ja inhimillisen kehityksen korkeakouluun

Ensisijainen tehtävämme on edistää koulutusta, inhimillistä suorituskykyä ja perhekehitystä tiedon, myötätunnon ja toiminnan avulla.

Etelä-Utahin yliopiston opettajakoulutus tiedekunta kiistää eriarvoisuuden ja epäoikeudenmukaisuuden koulutusjärjestelmässämme ja yhteiskunnassamme. Sitoudumme kehittämään ja vaalimaan kouluttajia, jotka arvostavat kaikkia ihmisiä yhteisöissään, joita he palvelevat. Tällaiset ammattikouluttajat toimivat muutoksen tekijöinä, puolustavat oikeudenmukaisuutta ja oikeudenmukaisuutta kouluissaan ja yhteisöissään ja rohkaisevat opiskelijoita tekemään samoin.

Etelä-Utahin yliopiston opettajankoulutuslaitos tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella peruskoulutuksessa tai keskiasteen koulutuksessa. Opetusosaston tavoitteena on kehittää kouluttajia, jotka ovat akateemisesti päteviä, kokeneita, valmistautuneita, ymmärtävät sekä taiteen että tieteen tarpeen koulutuksessa ja hallitsevat tehokkaasti luokkahuoneita. Kumppanuudet Iron Countyn koulupiirin, Art Works for Kids, Utah Arts Councilin, US Forest and Park Service -yrityksen, SUU Outdoor -aloitteen, Southwest Education Development Center K-16 Regional Alliancen ja monien muiden kanssa tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden osallistua harjoitteluihin , työmahdollisuudet, käytännön oppimiskokemus ja ammatillisen kehityksen kasvu.

Sijainnit

Cedar City

Osoite
West University Boulevard,351
84720 Cedar City, Utah, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin