Stanford University Graduate School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Stanfordin kauppakorkeakoulu on paikka, jossa kaikki ja kaikki on mahdollista. Siellä tiedon rajat ylitetään kuviteltavissa oleva. Jos erilaisia ideoita ja näkökulmia ei vain hyväksytä, ne rohkaistaan ja omaksutaan.

Ja tässä ainutlaatuisessa innovaatio- ja yhteistyöympäristössä syntyy periaatteellisia johtajia. Tiedekunnat, opiskelijat, henkilökunta ja alumnit kehittävät rohkeutta ottaa riskejä, intohimoa johtaa ja motivaatiota vaikuttaa myönteisesti - itseensä ja maailmaan.

Tehtävämme

Missiomme on luoda ideoita, jotka syventävät ja edistävät ymmärrystä johtamisesta, ja näiden ideoiden avulla kehittää innovatiivisia, periaatteellisia ja oivaltavia johtajia, jotka muuttavat maailmaa.

Meidän ajattelutapa

Stanfordin GSB: ssä uskomme loputtomien mahdollisuuksien henkeä. Joten yhdessä otamme riskejä. Haastamme perinteisen ajattelun, kutsumme ja omaksumme erilaisia ideoita ja teemme yhteistyötä muuttaaksemme maailmaa.

Tämä yrittäjähenkinen ajattelutapa mahdollistaa innovaation ja muutoksen. Piilaaksossa kasvanut tämä ajattelutapa on ikuisesti osa DNA: ta. Se on meidän salainen kastike; se tuntuu jonkin verran käsittämättömältä, kunnes koet sen omakohtaisesti - kun astut kampukselle, otat luokan verkossa tai ympäri maailmaa, tapaat tiedekunnan kanssa, puhut opiskelijan kanssa tai annat idean.

Sijainnit

Stanford

Osoite
Knight Way,655
94305 Stanford, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin