Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa henkilöstä Stevens

Seitsemäntuhatta opiskelijaa, 300 tiedekuntaa. Yksi jalokivi kampuksesta, yhden hämmästyttävän kaupungin vieressä, ylimmän 3 korkeakoulun kaupungissa. Lukemattomia ideoita. Äärettömät kysymykset. Ja vastaa tähän asiaan. Tämä on Stevens.

Intohimoinen (Im) mahdollinen

Stevensin teknologiainstituutissa mahdotonta tulee. Otamme ajatuksen kipinän ja teemme sen todelliseksi.

Opiskelijamme työskentelevät yhdessä monitieteisissä tiimeissä uusien tuotteiden, ratkaisujen ja palvelujen luomiseksi. Tiedekuntamme tuottaa uraauurtavaa tutkimusta, joka mahdollistaa paremman suunnittelun ja politiikan; parantaa terveydenhuoltoa ja hoitoa; rakentaa ymmärryksemme kriittisiin kysymyksiin; jakaa hyödyllistä tietoa; ja tekee elämästä turvallisempaa, turvallisempaa ja mukavampaa. Alan yhteistyökumppanimme työskentelevät yhteistyössä liiketoiminnan muuttamiseksi, tulevaisuuden luomiseksi ja suurten haasteiden ratkaisemiseksi.

Vihreällä kukkulan kampuksella, aivan oikean kokoisella ja aivan joen toisella puolella New Yorkista, opetamme seuraavien sukupolvien johtajia ja ajattelijoita - unelmoijia ja tekijöitä - tutkimaan mielessään, mutta myös seuraamaan heidän sydämensä. Opetamme heitä innovoimaan, ennakoimaan, tekemään yhteistyötä. Valmistelemme heitä uraa ja jatkokoulutusta varten, valmistaudumme heidät saapumaan ja menestymään todellisessa maailmassa. Ja he viihtyvät, näyttävästi.113232_people-woman-coffee-meeting.jpgKäynnistys Stock Photos / Pexels

Stevensin ero

Stevensin koulutus on ainutlaatuinen. Haastamme ja valmistelemme opiskelijoita tavalla, jota he eivät koskaan tienneet. Opetamme, miten yhteistyön avulla saavutetaan suurimmat voitot. Kun valmistuneet ovat läpäisseet ovemme, he ovat kokeneet tiimityötä, projektinhallintaa, hälinästä ja toivoa. Ja he ovat olleet valmiita saavuttamaan ne tulevaisuudennäkymät, jotka he ovat aina nähneet.

Visio menestyä

Stevensin presidentti Nariman Farvardin on palvellut yliopistoa heinäkuusta 2011 lähtien. Hänen johtamansa, Stevensin hallintoneuvoston ja neuvoa-antavan johtajuusneuvoston työskentely ja yksityiskohtaisen 10-vuotisen strategisen suunnitelman johtaminen heijastavat Stevensin sitoutumista yhteistyöhön, vaikutuksiin ja teknologian hyödyntäminen yhteiskunnan kiireellisimpien haasteiden ratkaisemiseksi.

Koulutus, joka ei ole mikään muu

Stevensin ainutlaatuinen yhdistelmä teknistä koulutusta ja oppimismahdollisuuksia valmistelee oppilaitamme todellisen maailman ja rekrytoijien ilmoitukseen. Tarjoamme yrittäjyyskursseja ensimmäisen vuoden opiskelijoille; laaja valikoima monialaisia suuria yhtiöitä; ja vertaansa vailla oleva pääsy korkealaatuiseen harjoitteluun ja yhteistyöhön. Suurin osa Stevensin eläkeläisistä osallistuu myös vuoden mittaisiin tiimikiviprojekteihin.

Minuuttia Manhattanista

Stevens sijaitsee ihanteellisella paikalla, ylimmän 3-korkeakoulun kaupungissa (Hoboken) ja sijaitsee suoraan Hudson-joen yli New Yorkista - maailman taloudellisesta ja kulttuurista keskusta ja kasvavasta teknologian innovaatiokeskuksesta. 55 hehtaarin kukkulan kampus, vain muutaman minuutin päässä kaupungista junalla, bussilla tai lautalla? Nyt se on mahdollisuus tilaisuuteen.

Tutkimus, joka tekee eron

Tulvat. Hurricanes. Alzheimerin tauti. Rintasyöpä. Hakkereita. Stevensin tutkijat käsittelevät kovia kysymyksiä, kokeilla uusia lähestymistapoja, menevät ylimääräisiin vaiheisiin ja kehittävät todellisia sovelluksia, jotka tekevät ratkaisevan eron - pelastaa ihmishenkiä, suojella yksityisyyttä, auttaa ihmisiä tekemään parempia päätöksiä ja varmistamaan turvallisemman, terveellisemmän, turvallisemman maailman.

Perustutkimuspilarit

Stevens tekee huippututkimusta monilla kriittisillä aloilla. Yliopisto on päättänyt käyttää erityistä tutkimusta kuuden erityisalustan osalta, joissa Stevensillä on tällä hetkellä johtava asiantuntemus.

Näillä strategisilla aloilla tehtävä työ on ratkaisevan tärkeää kansalliselle ja maailmanlaajuiselle suunnittelulle, hallinnolle, infrastruktuurille ja teknologian kehittämiselle sekä alueelliselle, kansalliselle ja kansainväliselle turvallisuudelle, turvallisuudelle ja hyvinvoinnille. Siksi Stevens osallistuu monipuolisiin yhteistyökumppaneisiin akateemiseen, teolliseen ja hallitukseen dynaamisissa kumppanuuksissa näillä erityisaloilla. Näiden tieteidenvälisen tutkimusyhteistyön ja ulkopuolisten kumppanuuksien avulla yliopisto jatkaa yhteiskunnallisten vaikutustensa maksimointia näillä aloilla.

Keinotekoinen älykkyys, koneen oppiminen

Stevens suorittaa AI: n, koneen oppimisen ja kyberturvallisuuden tutkimusta muun muassa salasanojen, laitteiden ja verkkojen turvallisuuden, terveydenhuollon, taloudellisten tietojen ja sisäisen turvallisuuden sovellusten kanssa.

Biolääketieteen tekniikka, terveys

Stevens työskentelee keskeisillä tutkimusalueilla terveydenhuollon innovaatiokeskuksemme (CHI) kautta tulevien potilaiden hyödyksi maailmanlaajuisesti.

Monimutkaiset järjestelmät

Complex-järjestelmien keskus

Tietojenkäsittely- ja tietojärjestelmät

Stevensin tietotieteilijät tutkivat ja kaivavat laitteiden ja analytiikan tuottamien suurten tietojen räjähdyksen, tuottavat uusia oivalluksia ja päätöksentekoteknologioita.

Rahoitusjärjestelmät

Stevensin tutkimus koskee Hanlon Financial Systems Centerin, nykyaikaisen rahoitusalan tutkimus- ja opetuslaitoksen, kaikkia rahoituksen näkökohtia, kuten sääntelyä, inflaatiota ja investointistrategiaa.

kimmoisuus

Stevens on kansainvälinen johtaja rannikkoalueiden ja kaupunkien joustavuuden tutkimuksessa, ajo-opinnoissa ja keskustelussa rannikkoyhteisöjen suojelusta ilmastonmuutoksen vaikutuksista. Teemme myös merkittäviä kestävän kehityksen ja energian tutkimuksia.113233_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash

johto

Stevensin teknologiainstituutti on yksityinen oppilaitos. Stevensin teknologiainstituutti perustettiin New Jersey -lainsäädännön säädöksellä vuonna 1870 ja toimii verovapaana organisaationa sisäisen tullikoodeksin 501 §: n 3 momentin mukaisesti. Yksityisenä laitoksena Stevensia hallinnoi sen hallintoneuvosto, joka toimii yliopiston ohjesääntöjen mukaisesti ja sen puheenjohtaja.

hallintotavan

Stevens Institute of Technologyn, yksityisen yliopiston, toimihenkilöt toimivat sen yhtiöjärjestyksen ja ohjesääntöjen sekä toimielimen aika ajoin hyväksymien käytäntöjen ja menettelyjen mukaisesti. Hallintoneuvosto kokoontuu säännöllisesti ja ylläpitää hallituksen valiokuntien rakennetta, joka on kuvattu jokaisessa valiokunnassa ohjesäännöissä ja peruskirjoissa. Poliittinen kirjasto on monien toimielimen hyväksymien politiikkojen arkisto, jota päivitetään säännöllisesti.

Stevens Leadership

Hallintoneuvoston nimittämä Stevensin teknillisen instituutin puheenjohtaja vastaa kaikkien yliopiston asioiden valvonnasta ja yliopiston strategisten tavoitteiden saavuttamisen valvonnasta. Puheenjohtaja toimii läheisessä yhteistyössä provostin kanssa, joka valvoo kaikkia akateemisia ohjelmia ja ottaa vastaan puheenjohtajan tehtävät presidentin poissa ollessa ja varapuheenjohtajat, jotka johtavat suuria hallinnollisia toimialoja yliopistossa.

Beyond the Classroom

Stevensin opiskelijakokemus vie paljon enemmän kuin luokkahuoneen aika ja tutkimus laboratoriossa. Yliopisto tarjoaa joukkuetta ja intramuraalista yleisurheilua; yli 100 opiskelijaklubia; säännöllinen näyttämö-, musiikki- ja muu taideohjelma; ja paljon muita mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun, yhteisön ja uuden ystävyyden luomiseen.

Pelin nostaminen

Stevensin opiskelija-urheilijat puolustavat yksiulotteisia stereotypioita ja menestyvät kilpailussa. Yhdistämällä älykkyyttä, hahmoa ja hiekkaa, he kilpailevat korkeimmilla tasoilla 26 eri urheilulajissa, jotka keräävät NCAA: n yksilölliset ja joukkueen mestaruuskilpailut.

Keulan ottaminen

Dramaattinen teatteri, joka puhuu ihmisen tilaan. Broadwayn tyyli osoittaa, että nostamme henkemme. Musikaaliset yhtyeet, jotka tekevät sydämestämme laulavat. Stevensissä uskomme, että kyky luovasti ratkaista ongelmia on liitetty taiteen intohimoon. Stevensin monipuoliset naiset ja miehet, jotka pelkäävät tutkia taiteellisia mahdollisuuksia, ilmentävät tätä luovaa energiaa.

Muuta aineita

Tulojen tasa-arvo. Ympäristön kestävyys. Koulutusuudistus. Stevensin opiskelijat eivät ole tyytyväisiä istumaan sivussa. Kansalaisen ja johtajan rooleista he muuttavat päättäjiä, jotka haluavat tehdä eron laajemmassa yhteisössä, jossa he asuvat.

Sijainnit

Hoboken

Osoite
Castle Point Terrace,1
07030 Hoboken, New Jersey, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin