Stratford University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TEHTÄVÄMME

Stratford University on yksityinen korkea-asteen oppilaitos. Opiskelijakunta on monipuolinen, mukaan lukien lukion vastavalmistuneet, työskentelevät ammattilaiset, kansainväliset opiskelijat ja henkilöt, jotka haluavat muuttaa uransa. Stratford University tehtävänä on valmistaa opiskelijoita palkitsemaan uraa laadukkaiden koulutusohjelmien avulla, jotka vastaavat työnantajien ja yhteisön muuttuviin tarpeisiin. Tämän tehtävän hoitamiseksi yliopisto tarjoaa erilaisia todistus-, tutkintotodistus-, associate-, kandidaatti- ja jatko-ohjelmia nousevilla ja korkean työllisyyskysynnän aloilla.

Stratford University tarjoaa riippumattomien korkeakoulujen ja koulujen akkreditointineuvoston (ACICS) myöntämän todistuksen, tutkintotodistuksen, työtoverin, kandidaatin ja maisterin tutkinnon. Stratford University tarjoaa korkealaatuista koulutusta opiskelijoille. ACICS on lueteltu kansallisesti tunnustetuna akkreditointitoimistona, jonka on tunnustanut korkea-asteen koulutuksen akkreditointineuvosto (CHEA), joka on kansallinen puolustaja ja institutionaalinen ääni akateemisen laadun itsesääntelyyn akkreditoinnin avulla. CHEA on 3000 astetta myöntävän korkeakoulun ja yliopiston yhdistys, joka tunnustaa 60 institutionaalista ja ohjelmallista akkreditointiorganisaatiota.

Stratford on myös American Culinary Federation Education Foundationin (ACFEF) akkreditoima, vakuuttaen, että noudatamme tiedekuntien, opetussuunnitelmien ja opiskelijapalveluiden vaatimuksia ja pätevyyttä.

Stratford University on myöntänyt Virginian osavaltion korkeakouluneuvoston (SCHEV) sertifikaatin toimia kampuksilla Virginiassa.

Sijainnit

Falls Church

Osoite
Leesburg Pike,7777
22043 Falls Church, Virginia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin