Syracuse University - David B. Falk College of Sport and Human Dynamics

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa David B. Falkin liikuntakeskukseen ja ihmisen dynamiikkaan! Falk College kokoaa Syracuse-yliopiston ammatilliset ohjelmat inhimilliseen kehitykseen ja perhe-tieteeseen, ruokavalioihin, avioliittoon

Falk Collegen tehtävänä on tarjota oppimiskykyä ja johtajuutta opintoalallaan apurahojen, käytännön, kansalaistoiminnan, asianajotoiminnan ja yrittäjyyden edistämiseksi kaikkien ikäisten, heidän perheidensä ja heidän yhteisöjensä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi sosiaalisen oikeudenmukaisuuden periaatteita.

Collegen johtoryhmä toimii läheisessä yhteistyössä Falk College Deanin, Diane Lyden Murphyn kanssa ja sisältää:

  • Eileen Lantier, apulaisprofessori, akateemiset asiat
  • James Byrne, avustaja Dean, opiskelijapalvelut
  • Deborah J. Monahan, apulaisprofessori, tutkimus
  • Felicia Otero, rekrytointijohtaja

Hakutoimisto sijaitsee osoitteessa 340 White Hall, pääsee osoitteessa 315-443-5555 lisätietoja akateemisista ohjelmista, palveluista ja kaikista muista College-toimintaan liittyvistä toiminnoista.

Keitä olemme

Syracuse University -yliopiston Falk Collegessa on vuosisataa kestävä perintö. Ennen meitä tulleet korkeakoulut ja koulut ovat kudoneet ihmiskunnan, kansalaispalvelun ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden arvot Falk Collegen ytimeen, mukaan lukien kotitalous, ihmisen kehitys, ihmispalvelut ja terveysammatit, ihmisen ekologia, hoitotyö ja Sosiaalityön koulu. Nämä samat arvot muokkaavat ja ohjaavat korkeakoulua tänään.

Olemme syvästi ylpeitä siitä, että nämä kollektiiviset alumnit ovat tehneet maailmassa yhdessä Syracuse Universityn alumnien kanssa vuosien mittaan. Yhdessä he ovat helpottaneet tarvittavia aikoja, muutoksia epäoikeudenmukaisissa aikoina ja löytö epävarmoissa aikoina - samoja asioita, joita opiskelijamme unelmoivat ja pyrkivät olemaan. Kiitos aloittelijoille, jotka päätyivät heille, hyvä työ jatkuu.

Ei ole mikään yllätys, että myös akateemiset ohjelmamme ovat muotoillut ohjelmiin osallistuneet ohjelmat: urheilunhallinta vie liiketoiminta-aitouden kuluttajatutkimukset, markkinoinnin hallinta ja vähittäiskauppa; että ravitsemus, ravitsemustiede ja elintarviketutkimukset hyötyvät sellaisista ohjelmista, kuten ruokavalion koordinoidusta ohjelmasta, elintarvikejohdon hallinnasta, ravintolasta

Vuonna 2011 David B. Falk '72 ja Rhonda S. Falk '74 tekivät suuren lahjan Human Ecology -yliopistolle, joten se nimettiin David B. Falk College of Sports ja Human Dynamicsiksi. Ja tämä akateemisen monimuotoisuuden arvokas perintö on siksi, että Falk-opiskelijat osallistuvat nykyään monialaiseen työhön luokkahuoneessa, tutkimuksessa ja yhteisössä. Todellakin, sen juuret huomioon ottaen Falk College tunnetaan uraauurtavasta työstään näissä olosuhteissa ja ottaa käyttöön erilaisia ​​näkymiä tulevaisuuden hyväksi. Ja historian kaikkien pisteiden opiskelijat, tiedekunta, henkilökunta ja alumnit voivat juhlia tätä menestystä yhdessä.

Kun katsomme tulevaisuutta, olemme innoissamme nähdäkseen kollektiivisen vaikutuksen jatkumisen. Toivomme, että annatte jakaa joka hetki, kun jatkamme kirjoittaessamme perintöämme sukupolvien ajan palvelevan palvelun henkiin.

Sijainnit

Syracuse

Osoite
Falk College | 150 Crouse Drive, 340 White Hall, Syracuse, NY 13244
13244 Syracuse, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin