Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Syracuse-yliopiston Newhouse-koulu on yksi maan tärkeimmistä viestintäkouluista, joissa lahjakkaat opiskelijat tulevat opiskelemaan ja oppimaan alan parhaista ammattilaisista. Olemme ylpeitä korkeimman kaliberin koulutuksesta, jonka uskomattomia, eteenpäin ajattelevia tiedekuntia ja uusinta tekniikkaa tarjoavat mahdollisuudet. Tarjoamme 11 julkisen viestinnän ammattiohjelmaa, joista suurin osa voidaan suorittaa yhden kalenterivuoden aikana.

historia

  • 1934: Syracuse-yliopistossa perustettu journalismin koulu
  • 1964: Ensimmäinen rakennus, Newhouse 1, avautuu
  • 1971: Journalismin koulu yhdistyy Televisio- ja radiotoiminnan osastoon; nimitetty uudelle nimetylle SI Newhouse Public Communications -lehdelle
  • 1974: Toinen rakennus, Newhouse 2, avautuu
  • 2007: Kolmas rakennus, Newhouse 3, avautuu
  • 2014: Studio ja innovaatiokeskus, jossa on mukana Dick Clark Studios ja Alan Gerry Media Innovation Center

dekaani
Lorraine E. Branham

Tiedekunta
Yli 80 kokopäiväistä opettajaa ja 50 opettajaa

henkilöstö
Noin 50 kokopäiväistä ja 10 osa-aikaista henkilökuntaa

alumni
Yli 27 000

rekisteröinti
Noin 1 900 opiskelijaa, 210 maisterintutkinnon suorittaneita opiskelijoita, 200 verkko-maisteriohjelmaa ja 13 tohtorikoulutettavaa

laitteisto
Newhouse-koulu sijaitsee 250 000 neliön jalkaisessa kolmessa rakennuksessa, joka sisältää huippuluokan luokkahuoneita, ammattilaisia ​​studiot, digitaalisen uutiskeskuksen, 300-paikkaisen auditorion, tutkimuskeskuksen, tohtorikoulutosseoksen ja toimistot, toimeenpanovaltuutettu siipi, kahvila ja monet tilat virallisten ja epävirallisten kokousten ja yhteistyön opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan.

Akkreditointi

SI Newhousein yleisen viestinnän koulu on yksi 100: stä massatuomakoulusta, joka on akkreditoinut journalismia ja viestimiä (ACEJMC) vastaavan akkreditoinnin neuvosto. Vapaaehtoinen osallistumisemme itsearviointiin ja ulkoiseen tarkasteluun auttaa varmistamaan, että Newhouse-opiskelijat saavat johdonmukaisesti erinomaista valmistautumista tuleviin uraansa viestintäalalla. Akkreditointi heijastaa sitoutumistamme yhdeksään standardiin, jotka ovat pieniä luokkakokoja, käytännön oppimiskokemuksia, johdattelemalla viestintälainsäädäntöön, kokonaisvaltaiseen neuvontaan ja urakehitykseen sekä vahvaan taiteen säätiöön. Lisätietoja akkreditoinnista ja siitä, miksi se on tärkeä asia, vierailee valtuuskunnan neuvostossa, joka on opetus journalismin ja viestinnän verkkosivuilla.

Sijainnit

Syracuse

Osoite
215 University Place
13244-2100 Syracuse, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin