Temple University College of Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tekninen muutos

Temppelitekniikassa tapahtuu suuria muutoksia. 12-vuotiaana ja Norris, olemme kehittyneet jo jonkin aikaa. Yliopistoina olemme kasvaneet yli 2 100 opiskelijaksi ja olemme aina tekemässä muutoksia opetussuunnitelman nykyaikaistamiseksi. Toimitilamme kehittyvät myös jatkuvasti, jotta voidaan tarjota moderneja, tehokkaita ja yhteistyöhakuisia tiloja, jotka on suunniteltu erityisesti insinööreille.

Ensimmäinen remontin kahdesta vaiheesta alkoi kesällä 2018 ja valmistui ajoissa syksyn lukukauden alkamiseen. Se muutti ensimmäisen kerroksen tilan yleiskäyttöisestä tyhjästä tilasta joustavaksi suunnittelulaboratorioon, jossa on laajennettu tekniikka ja modulaariset huonekalut.

121071_COE-Building-27.jpg

Kun aloitamme tämän uuden lukukauden, rakennuksemme jatkaa myös omaa muutostaan remonttien toisessa vaiheessa: toisen kerroksen tiede- ja tekniikkakirjasto (SEL). Päivitykset sisältävät uuden tekniikan ja laitteiden, virtuaalitodellisuusasemat, työkalujen tarkistuksen, mikrovalmistushansikkalaatikon, 3D-tulostuksen ja valon prototyyppitilan, ilmarobotiikan lentovyöhykkeet, pesualtaat, maadoitetut elektroniikka-asemat, uudet A / V-laitteet ja piirilevyleikkurit. .

Nämä tilat tarjoavat myös modulaarisia huonekaluja, jotka voidaan muuntaa yhteistyötiloiksi, sekä säilytystilaa jatkuvalle opiskelijatyölle, kuten Senior Design -projektit.

Lisäksi huoneessa 502 oleva opetuslaboratorion tila on myös merkittävästi kunnostettu. Päivitykset sisältävät lisätyn istumakapasiteetin älykkään opetustekniikan rinnalla, kemikaalienkestävä lattia, työtasot ja paljon muuta.

STEM - Tiede, tekniikka, tekniikka

Tie globaaliin talouteen alkaa täältä Pohjois-Philadelphiasta.121066_180917_TempleEngineering-766.jpg

Engineering College tukee tiukkaa STEM-koulutusta ja uskoo, että jokaisen opiskelijan, joka haluaa jatkaa koulutusta STEM-kentällä, tulisi olla mahdollisuus siihen. Osallistavan kilpailukyvyn keskus, joka sijaitsee yliopistossa, tukee Philadelphian koulujen alueellisia aloitteita ja tekniikan ohjelmia, ja korkeakoulu johtaa myös lukion kesäsuunnitteluohjelmia. Nämä ovat vain muutama tapa, jolla Temple Engineering työskentelee levittääkseen sana menestyksistä, jotka STEM-kentät tuovat nuorille ja yhteisölle.

Deanin viesti

Olen valtavan ylpeä siitä, että toimin teknillisen korkeakoulun dekaanina tänä aikana, kun jatkuva kasvu ja mahdollisuudet ovat korkeakoululle ja opiskelijoillemme.

Sijoitusten nousun ohella korkeakoulu rakentaa mainettamme tarjota loistavaa koulutusta yhteistyössä tiedekunnan tutkimuksen, kokemuksellisen oppimisen, kasvavan alumniverkostomme ja innovatiivisten Senior Design -projektien kautta. Pienten lääketieteellisten laitteiden tekniikoista ionosfäärin räjäyttämiseen tai oman planeettamme hoitamiseen kotona, temppelinsinöörit ovat todella tulevaisuuden arkkitehdit.

Merkittäviä asioita tapahtuu joka päivä Norris Streetin rakennuksessa ja sen ympäristössä. Ulkopuolinen maailma vaatii aina enemmän insinöörejä, ja varmistamme jatkossakin, että pöllöt eivät vain astu sisään maailmaan, vaan johtavat sitä.

Odotan innolla jatkossakin palvelevan ja vahvistavan tätä korkeakoulua jatkaessamme hyvien saavutusten tiellä. Toivomme liittyvämme meihin.

Keya Sadeghipour

dekaani

Temple College of Engineering

121070_20141118_skyline_004_938x528.jpg

Akkreditointi

Olemme tulevaisuuteen suuntautunut tutkimuslaitos, joka tarjoaa korkealaatuista koulutusta, jonka ABET on akkreditoinut.

Tiedeohjelmien tekniikan kandidaatin tutkinnot (CE, EE, EE / Computer, ME) on akkreditoinut ABET: n Engineering Accreditation Commission. Kollegio ilmoittaa innoissaan, että biotekniikan ja tekniikan ohjelmat on tarkistettu ja hyväksytty ABET-akkreditointiin. Ympäristötekniikan ohjelma hakee akkreditointia seuraavan katsauksen aikana sen jälkeen, kun se on valmistunut ensimmäiset opiskelijat ohjelmasta.

Tekniikan tekniikan kandidaatin tiedeohjelmat (CET, ET) on akkreditoinut ABET: n tekniikan akkreditointitoimikunta.

Opiskelijoiden tulee olla ylpeitä valitakseen ABET-akkreditoidun ohjelman. Akkreditointi tarkoittaa, että koulutus täyttää ammatin teknisen koulutuksen maailmanlaajuiset standardit. Opiskeletpa sitten soveltavaa tiedettä, tietojenkäsittelyä, tekniikkaa tai tekniikkaa, ABET-akkreditointi on tärkeä indikaattori ohjelman sitoutumiselle laatuun ja voi olla avain ammatilliseen tulevaisuuteesi.

Sijainnit

Philadelphia

Osoite
1947 N. 12TH STREET
Philadelphia, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin