Lue virallinen kuvaus

Tekninen muutos

Temppelitekniikassa tapahtuu suuria muutoksia. 12-vuotiaana ja Norris, olemme kehittyneet jo jonkin aikaa. Yliopistoina olemme kasvaneet yli 2 100 opiskelijaksi ja olemme aina tekemässä muutoksia opetussuunnitelman nykyaikaistamiseksi. Toimitilamme kehittyvät myös jatkuvasti, jotta voidaan tarjota moderneja, tehokkaita ja yhteistyöhakuisia tiloja, jotka on suunniteltu erityisesti insinööreille.

Ensimmäinen remontin kahdesta vaiheesta alkoi kesällä 2018 ja valmistui ajoissa syksyn lukukauden alkamiseen. Se muutti ensimmäisen kerroksen tilan yleiskäyttöisestä tyhjästä tilasta joustavaksi suunnittelulaboratorioon, jossa on laajennettu tekniikka ja modulaariset huonekalut.

121071_COE-Building-27.jpg

Kun aloitamme tämän uuden lukukauden, rakennuksemme jatkaa myös omaa muutostaan remonttien toisessa vaiheessa: toisen kerroksen tiede- ja tekniikkakirjasto (SEL). Päivitykset sisältävät uuden tekniikan ja laitteiden, virtuaalitodellisuusasemat, työkalujen tarkistuksen, mikrovalmistushansikkalaatikon, 3D-tulostuksen ja valon prototyyppitilan, ilmarobotiikan lentovyöhykkeet, pesualtaat, maadoitetut elektroniikka-asemat, uudet A / V-laitteet ja piirilevyleikkurit. .

Nämä tilat tarjoavat myös modulaarisia huonekaluja, jotka voidaan muuntaa yhteistyötiloiksi, sekä säilytystilaa jatkuvalle opiskelijatyölle, kuten Senior Design -projektit.

Lisäksi huoneessa 502 oleva opetuslaboratorion tila on myös merkittävästi kunnostettu. Päivitykset sisältävät lisätyn istumakapasiteetin älykkään opetustekniikan rinnalla, kemikaalienkestävä lattia, työtasot ja paljon muuta.

STEM - Tiede, tekniikka, tekniikka

Tie globaaliin talouteen alkaa täältä Pohjois-Philadelphiasta.121066_180917_TempleEngineering-766.jpg

Engineering College tukee tiukkaa STEM-koulutusta ja uskoo, että jokaisen opiskelijan, joka haluaa jatkaa koulutusta STEM-kentällä, tulisi olla mahdollisuus siihen. Osallistavan kilpailukyvyn keskus, joka sijaitsee yliopistossa, tukee Philadelphian koulujen alueellisia aloitteita ja tekniikan ohjelmia, ja korkeakoulu johtaa myös lukion kesäsuunnitteluohjelmia. Nämä ovat vain muutama tapa, jolla Temple Engineering työskentelee levittääkseen sana menestyksistä, jotka STEM-kentät tuovat nuorille ja yhteisölle.

Deanin viesti

Olen valtavan ylpeä siitä, että toimin teknillisen korkeakoulun dekaanina tänä aikana, kun jatkuva kasvu ja mahdollisuudet ovat korkeakoululle ja opiskelijoillemme.

Sijoitusten nousun ohella korkeakoulu rakentaa mainettamme tarjota loistavaa koulutusta yhteistyössä tiedekunnan tutkimuksen, kokemuksellisen oppimisen, kasvavan alumniverkostomme ja innovatiivisten Senior Design -projektien kautta. Pienten lääketieteellisten laitteiden tekniikoista ionosfäärin räjäyttämiseen tai oman planeettamme hoitamiseen kotona, temppelinsinöörit ovat todella tulevaisuuden arkkitehdit.

Merkittäviä asioita tapahtuu joka päivä Norris Streetin rakennuksessa ja sen ympäristössä. Ulkopuolinen maailma vaatii aina enemmän insinöörejä, ja varmistamme jatkossakin, että pöllöt eivät vain astu sisään maailmaan, vaan johtavat sitä.

Odotan innolla jatkossakin palvelevan ja vahvistavan tätä korkeakoulua jatkaessamme hyvien saavutusten tiellä. Toivomme liittyvämme meihin.

Keya Sadeghipour

dekaani

Temple College of Engineering

121070_20141118_skyline_004_938x528.jpg

Akkreditointi

Olemme tulevaisuuteen suuntautunut tutkimuslaitos, joka tarjoaa korkealaatuista koulutusta, jonka ABET on akkreditoinut.

Tiedeohjelmien tekniikan kandidaatin tutkinnot (CE, EE, EE / Computer, ME) on akkreditoinut ABET: n Engineering Accreditation Commission. Kollegio ilmoittaa innoissaan, että biotekniikan ja tekniikan ohjelmat on tarkistettu ja hyväksytty ABET-akkreditointiin. Ympäristötekniikan ohjelma hakee akkreditointia seuraavan katsauksen aikana sen jälkeen, kun se on valmistunut ensimmäiset opiskelijat ohjelmasta.

Tekniikan tekniikan kandidaatin tiedeohjelmat (CET, ET) on akkreditoinut ABET: n tekniikan akkreditointitoimikunta.

Opiskelijoiden tulee olla ylpeitä valitakseen ABET-akkreditoidun ohjelman. Akkreditointi tarkoittaa, että koulutus täyttää ammatin teknisen koulutuksen maailmanlaajuiset standardit. Opiskeletpa sitten soveltavaa tiedettä, tietojenkäsittelyä, tekniikkaa tai tekniikkaa, ABET-akkreditointi on tärkeä indikaattori ohjelman sitoutumiselle laatuun ja voi olla avain ammatilliseen tulevaisuuteesi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Temple University College of Engineering

Ansaitse tietokone- ja järjestelmäturvallisuuden ammattitutkinto Temple University's College of Engineering -ympäristössä suojataksesi tietoverkkojen fysikaalisia järjest ... [+]

Yleiskatsaus

Ansaitse tietokone- ja järjestelmäturvallisuuden ammattitutkinto Temple University's College of Engineering -ympäristössä suojataksesi tietoverkkojen fysikaalisia järjestelmiä ja integroituja laitteisto- ja ohjelmistoinfrastruktuureja, jotka käyttävät verkotettuja tietokoneita, ohjaus- ja turvajärjestelmiä automatisoituihin järjestelmiin, älykkäisiin koneisiin ja esineiden internetiin.

Tämä maisteriohjelma käsittää kuusi vaadittua kurssia (18 op) ja neljä valinnaista (12 op), jotka ovat räätälöitävissä kiinnostuksen kohteidesi suhteen, yhteensä 30 op. Työharjoittelu tai vanhempi huippukivihanke tarjoaa käytännön kokemuksen ohjelmasta. Ydinkurssit sisältävät... [-]

Yhdysvallat Philadelphia
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

Temple University College of Engineering

Ansaitse biotekniikan maisteri ja jatka monitieteistä tutkimusta erikoistuneissa biolääketieteellisissä tutkimusalueissa. Kehitä asiantuntemusta, joka edistää uraasi, aut ... [+]

Yleiskatsaus

Ansaitse biotekniikan maisteri ja jatka monitieteistä tutkimusta erikoistuneissa biolääketieteellisissä tutkimusalueissa. Kehitä asiantuntemusta, joka edistää uraasi, auttaa sinua siirtymään alalle tai valmistautuu jatko-opintoihin.

Biotekniikka keskittyy edistyneen tekniikan soveltamiseen monimutkaisten biologisten ongelmien ratkaisemiseksi. Tämän maisteriohjelman kautta saat valtakirjat asiantuntija-aseman hankkimiseksi kudostekniikasta biomekaniikkaan ja bioelektroniikkaan.

Ohjelmaa voidaan harjoittaa räätälöityjen erikoistumisalueiden kautta. Tieteidenvälistä yhteistyötä rohkaistaan tiedekuntien kanssa sekä insinööritieteiden korkeakoulun sisällä että sen ulkopuolella. Opiskelijat ovat työskennelleet tutkijoiden kanssa Temple Fox Chase -syöpäkeskuksessa, Katzin lääketieteellisessä koulussa, Kornbergin hammaslääketieteellisessä koulussa ja tiede- ja tekniikkaopistossa.... [-]

Yhdysvallat Philadelphia
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Temple University College of Engineering

Temppelin yliopiston insinööritieteiden maisteriohjelmassa pääset hallitsemaan modernin maailman infrastruktuurin - mukaan lukien lentokentät, sillat, kanavat, padot, val ... [+]

Yleiskatsaus

Temppelin yliopiston insinööritieteiden maisteriohjelmassa pääset hallitsemaan modernin maailman infrastruktuurin - mukaan lukien lentokentät, sillat, kanavat, padot, valtatiet, tiet ja tunnelit - rakentamisen ja ylläpidon tarpeet. ja kehittää myös vastuullisen suunnittelun edellyttämiä geoteknisiä ja rakenteellisia analyysitaitoja.

Sen lisäksi, että rakennat olemassa olevia teknisiä ja käytännön taitojasi, sinusta tulee selkeämpi, sosiaalisesti tietoisempi avustaja rakennustekniikan ammattiin. Opi purkamaan ja arvioimaan kriittisesti yhteiskunnan infrastruktuurin keskeisiä haasteita ja kysymyksiä ja muotoilemaan älykkäitä tekniikkaratkaisuja.

... [-]
Yhdysvallat Philadelphia
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Temple University College of Engineering

Hallitse keinotekoisten ja luonnontieteellisten prosessien mekaniikka ja opi ohjaamaan tuotetta ideasta markkinoille konepajateollisuuden maisteriohjelmassa konetekniikan ... [+]

Yleiskatsaus

Hallitse keinotekoisten ja luonnontieteellisten prosessien mekaniikka ja opi ohjaamaan tuotetta ideasta markkinoille konepajateollisuuden maisteriohjelmassa konetekniikan korkeakoulussa. Hanki edistynyt ymmärrys tekniikan konsepteista mekaniikasta vaihtoehtoiseen ja uusiutuvaan energiaan materiaalitekniikkaan. Kehität myös työtehtäviä koneenrakennuksessa käytettävistä materiaaleista ja tekniikasta.

Konetekniikan laitos on pieni ja tarjoaa keskittyneen maisteriohjelman intiimissä ympäristössä, joka edistää vuorovaikutusta lääketieteellisen tekniikan, materiaalitieteen ja tekniikan, mekaniikan, robotiikan ja muiden alojen asiantuntijoiden kanssa. Tee tiivistä yhteistyötä tiedekunnan neuvonantajan kanssa, joka auttaa sinua kartoittamaan opintokurssi saavuttamaan akateemiset ja ammatilliset tavoitteesi. Valmistut myös ammatillisesta valmistautumisesta ja johtamiskyvyistä tullaksesi kilpailukykyisemmäksi markkinoilla ja siirtämään urasi seuraavalle tasolle.... [-]

Yhdysvallat Philadelphia
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Temple University College of Engineering

Ansaitse diplomi-insinööri tekniikan johtamisessa ja siirry insinööritiimin jäsenestä insinööritiimin johtajaksi. Tämä monitieteinen maisterin tutkinto yhdistää tekniikan ... [+]

Yleiskatsaus

Ansaitse diplomi-insinööri tekniikan johtamisessa ja siirry insinööritiimin jäsenestä insinööritiimin johtajaksi. Tämä monitieteinen maisterin tutkinto yhdistää tekniikan korkeakoulun ja Fox School of Businessin kurssityön. Toimialan johtajien ja asiantuntijoiden opettama, se on suunniteltu kehittämään liiketoimintaosaamista, joka ohjaa nousuasi yrityksen riveissä tai käynnistää onnistuneesti oman yrityksen.

Saat hyötyä kohdennetusta opetussuunnitelmasta, joka esittelee yritystietoa suunnitteluprojektien ja prototyyppien yhteydessä. Opit kuinka

ottaa huomioon markkinointi- ja kaupalliset tekijät tuotekehitysprosessissa,sisällyttää asiakasmallit tuotesuunnitteluun,hallita suunnitteluhankkeita ja -ymmärtää taloudellisen raportin elementit ja toiminnot.... [-]
Yhdysvallat Philadelphia
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Temple University College of Engineering

Sähkötekniikan maisteri on poikkitieteellinen, käytännöllinen ohjelma insinööritieteiden korkeakoulussa. Hyödynnä käytännön tutkimusmahdollisuuksia ja tutkia mekanismeja, ... [+]

Yleiskatsaus

Sähkötekniikan maisteri on poikkitieteellinen, käytännöllinen ohjelma insinööritieteiden korkeakoulussa. Hyödynnä käytännön tutkimusmahdollisuuksia ja tutkia mekanismeja, jotka tukevat elämämme teknistä rakennetta, mukaan lukien tietokoneet ja Internet.

Maisteriopiskelijana nautit joustavasta kurssivalikoimasta, jolla on monia mahdollisuuksia valittajille sopimaan erityisiin akateemisiin ja ammatillisiin etuihisi. Tee tiivistä yhteistyötä neuvonantajan kanssa henkilökohtaisen kurssin kartoittamiseksi ohjelman kautta.

Sähkö- ja tietotekniikan laitoksen ja sen tiedekunnan pieni koko ja vieraanvarainen ympäristö tekevät siitä ainutlaatuisen kiinnostavan oppimiskokemuksen. Professorit toimivat avoimien ovien periaatteiden mukaisesti, joten voit käydä heillä säännöllisesti luokan ulkopuolella ideoimaan itsenäisiä tutkimusprojekteja, keskustelemaan kysymyksistä tai puhumaan ammatillisen kehityksen aiheista. Opiskelijaryhmän monipuoliset henkilökohtaiset ja ammatilliset kokemukset tuovat lisäarvoa luokkaprojekteihin, keskusteluihin ja ryhmätyöhön.... [-]

Yhdysvallat Philadelphia
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Temple University College of Engineering

Ymmärrä ja tulkitse ihmisen aiheuttamien ja luonnollisten pilaavien aineiden, ympäristöjärjestelmien ja luonnonvarojen kestävyyden dynamiikkaa ympäristötekniikan maisteri ... [+]

Yleiskatsaus

Ymmärrä ja tulkitse ihmisen aiheuttamien ja luonnollisten pilaavien aineiden, ympäristöjärjestelmien ja luonnonvarojen kestävyyden dynamiikkaa ympäristötekniikan maisteriohjelmassa (Temple University of Engineering, Temple University). Valmistaudu toteuttamaan hankkeita, jotka mallinevat resurssien virtausta, käyttöä ja hävittämistä ilmaston, ympäristön ja kestävyyden kannalta. Yhdistä luokkaoppiminen tutkimuksella ja käytännöllisellä työllä saadaksesi vankan koulutuskokemuksen.

Ympäristötekniikan maisteriohjelma tarjoaa paljon joustavuutta: Kursseja tarjotaan iltaisin, jolloin voit sovittaa akateemiset sitoumuksesi henkilökohtaisten ja ammatillisten velvollisuutesi ympärille. Räätälöi opetussuunnitelma kiinnostuksesi ja ammatillisen urapolun suhteen erikoistuneiden valintojen ja kurssien avulla. Esimerkiksi, jos olet kiinnostunut johtajuudesta, voit valita kurssin tekniikan johtamisesta. Tai voit tutkia sadevesien hallintaa keskittymällä kurssityösi tähän aiheeseen.... [-]

Yhdysvallat Philadelphia
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Temple University College of Engineering

Osoite
1947 N. 12TH STREET
Philadelphia, Pennsylvania, Yhdysvallat