Temple University College of Liberal Arts

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Temple Universityn korkeakoulu valmistaa opiskelijoita tulemaan innovaattoreiksi kaikilla aloilla, kaikilla toimialoilla. Olemme kansalaismielisiä, globaalisti tietoisia luovia ajattelijoita, tekijöitä ja riskinottajia. Meillä on yli 5500 opiskelijaa 28 osastolla ja ohjelmalla, jotka tarjoavat kohdennetun taiteellisen korkeakoulun kokemuksen johtavassa kaupunkien tutkimusyliopistossa.

Lausunto monimuotoisuudesta, tasa-arvosta ja osallisuudesta

Liberal Arts -yliopisto on esimerkki Templen yliopiston monimuotoisuuden ja osallisuuden perusarvoista: sellaisen opetus-, oppimis- ja tutkimusyhteisön luominen ja ylläpitäminen, joka ei pelkästään sisällä uskonnon, rodun, etnisen alkuperän, kansallisuuden, sukupuolen, sukupuoli-identiteetin, seksuaalisuuden, mutta myös sitä suuntautuminen, vammaisuus, veteraaniasema, ikä ja perhe / siviilisääty.

Tämä on elämämme työ

Uskomme, että taiteiden tutkinto valmistaa sinut muuhun kuin vain työhön. Opetamme sinua ajattelemaan luovasti ja kriittisesti, ratkaisemaan ongelmia ja kehittämään sosiaalista älykkyyttä. Opiskelijamme oppivat seminaarityylisissä luokissa, tekevät tutkimusta palkitun tiedekunnan kanssa ja saavat todellisen kokemuksen työharjoittelujen, ulkomailla opiskeluohjelmien ja yhteisöpalvelumahdollisuuksien kautta.

Hallitset tärkeät tieteenalat ja pääset työvoimaan kyvyllä kirjoittaa, perustella, analysoida, kääntyä ja olla rohkeasti yhteydessä ympäröivään maailmaan. Siksi valmistuneilla on olennaiset taidot ja kyvyt, joita työnantajat arvostavat: kriittinen ajattelu, luovuus ja luottamus.

Tee julistuksesi suurkaupungissa

Tarjoamme 35 suurta, 36 alaikäistä, 15 maisterintutkintoa, 13 tohtoriohjelmaa ja rajattomat Philadelphian mahdollisuudet.

Temppelin yliopisto on toiminnan keskiössä.

Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä Philadelphiasta luokkahuoneesi samalla, kun saat maailmanluokan koulutuksen. Veli-Rakkauden kaupunki ei tarjoa mitään. Tutustu Barnes-museoon ja Philadelphian taidemuseoon. Katso näyttely Kimmel Centerissä. Ota kiinni Eagles-peli Lincissä. Nauti uskomattomasta ruoasta - juustopihoista munkkeihin dekadentteihin paikallisiin ja etnisiin ruokiin.

Sijainnit

Philadelphia

Osoite
West Berks Street,1114
19122 Philadelphia, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin