Temple University School of Pharmacy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TUSP: llä, yhdellä Pennsylvanian vanhimmista apteekkikouluista, on juuret vuodelta 1901. Nykyään TUSP: stä on kasvanut dynaaminen, vaikuttava nimi apteekkitutkimuksessa ja koulutuksessa.

Vuonna 2010 Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching tunnusti Temppelin yhdeksi vain 99 julkisesta ja yksityisestä yliopistosta, jotka ansaitsevat RU / H-luokituksen, mikä osoittaa korkeaa tutkimustoimintaa. Palkittu tutkimus ja tiedekunta auttavat muokkaamaan perintöämme ja antavat opiskelijoille jotain juhlia ja pyrkimyksiä.

Temppelin opiskelijat ovat loppujen lopuksi ponnistelujemme ja menestyksemme keskiössä. Lääketieteen, farmaseuttisten ja sääntelyasioiden sekä laadunvarmistuksen (RAQA) jatko-opinnot tarjoavat monipuoliselle ja lahjakkaalle ylioppilaskunnalle tarvitsemansa mahdollisuudet auttaa heitä saavuttamaan erilaiset ammatilliset ja kasvatukselliset tavoitteensa.

Kouluna TUSP tekee kaikkensa edistääkseen Templen yliopiston mainetta ja edistääkseen lääketieteiden ja farmasian käytäntöjen innovaatioita ja edistymistä.

Joka vuosi TUSP-tutkinnon suorittaneet viljelivät, tietoisia, eettisiä harjoittajia ja tutkijoita maailmalle. Viime vuonna valmistuimme ylpeänä 98,6% Pharm.D: stä. ammattiluokka, mikä vahvistaa valmistumisastettamme Yhdysvaltain apteekkikoulujen kolmannessa ylemmässä prosenttipisteessä.

Sijainnit

Philadelphia

Osoite
North Broad Street,3307
19140 Philadelphia, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat